- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.381
kızlar mesajlarınız için çoook sağolun.neden tek çocuk demelerinden o kadar çok yıldım.ikinci çocuğa karar verdim.5 yıldır olmuyor şimdide haline şükret demelerinden yıldım çevremin.
BAŞAK35 canım yılma bende eşime çok kızdım bebek olayını kapatmıştım.inan çok üzülmekdentriodit geçiriyorum.yarın psikaytra gitcem.canım üzme kendiniz herşeyden önemli sensin.WANNABABY canım nediyim bilmiyorum.allah sabır versin.umarım tekrar hamile kalırsın ve onu kucağna alaırsın bu sefer.biraz dinlen belki şimdi gelmek istemiyor ufaklık
merhaba kızlaaaaarr..sampuancım canım sen bana arkadaşlık iletisi göndermişsin..alamadım kusura bakma..ben yeni üye olurken o bölümü kapatmışım..acaba nasıl tekrardan üyelik bilgilerimi yenileyip arkadaşlardan gelen özel mesajları alabilirim ..bilgisi olan var mıııı?..bu arada kızlar ağrıdan kıvranıyorum..bacaklarım tutmuyo..hayırlısıyla adet olsaydım..bu sancılar beni mahvediyo..hayırlısı bakalım..
günaydın kızlaaaaaarrr...kimse yokmuu .. bugün nasılız bakalım ben hala adet olmadım..ama çok kötü sancılarım var yaklaşık iki haftadır..son günlarde ağrılar girince kıvrandırıyor kasıklarım belim bacaklarım romatizma gibi sancılıyo..adet oldum diye koşuyorum sonuç yine ümitsi..kızlaaaaar acaba kist mi oluştu diye korkuyorum..acaba kist olunca nasıl ağrılar oluyo bilen varmı ..ne yapacağımı şaşırdım rabbim hayırlısını versin...
iyi bir psikyatra gitmeyi bende ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar. bunun yanı sıra iyi birde hoca bulsam okutucam kendimi. kolay diil, 3. kez aynı acıyla sarsıldım. Rabbim bu son olur inşallah.[/QUOT çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı.dışarıdan insanların düşünmeden konuşmaları insanı oldukça rahatsız ediyor ama dinleme boşver ikinciyi düşünsende biz istemiyoruz tek çocuk yeter deyip kestirip atsengözlerimebaksanab bence kimseye hesap vermek zorunda değilsinki.ve arkadaşalar bebeğinizin olmayacağına değil olacağına odaklanın.herşeyi evrene bırakın zamanı gelmeden hiç birşey olmuyor.kaydirigubbakcemile5
benim msj niye alta kaydı anlamadım ben saat 22 de yazdım niye boyle gözüküyor saat 12de:uhm:kızlar aklıma takıldı ben kızımı sezeryanla dogumyaptım ikincide sezeryan olur tabi ikinci dikişler aynı yerdenmi yoksa eski dikişin bir altından yada ustundenmi olacak bi fikriniz varmı
evet canım ikinci çizgi çıktı bilmiyorum kendimi fazla kaptırmakda istemiyorum perşembe gününe kadar bekliycem şayet adet olmasam kan testi yaptırıcam idrar testlerine pek güven olmadığınıda biliyom ama neyapayım ünit dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?