kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

evetcanım galiba bir anlık kızgınlıkla alınmış bir karardı benim için bu günlerde fazla duygusallaştım devamlı aglıyorum tv seyredemez haber dinliyemez hale geldim hiçbirşey bulamayınca kızım aklıma geliyor onu kaybetme korkusu sarıyor içimi ona birşey olursa ben ölürüm diye aglıyorum gözlerim şişiyor bende yakında pskologa gidersem şaşırmayın kızlar bakalım şu aşılamanın sonucun ögreneyimde cumayı bekleyemiycem perşembe günü giderim heralde dr
ama sanki adet olucakmışım gibi geliyor nedense ama hayırlısı allahtan

iyi bir psikyatra gitmeyi bende ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar. bunun yanı sıra iyi birde hoca bulsam okutucam kendimi. kolay diil, 3. kez aynı acıyla sarsıldım. Rabbim bu son olur inşallah.

bilmiyorum bende ama önemli değil tatlım kendine ii bak:)

kızlar ii akşamlar 2.5 yıl kullandıktan sonra bu ay hapı bıraktım bakalım hamile kalabilcekmiyim 15 kasımı adet günüm ,normalde hiç korunmadan oğluma 12 ay bekledikten sonra kaldım eğer bünye meselesiyse hemen kalamayabilirim.hakkımda herşeyin hayırlısı diyorum hep, en önemli dualarımız allah gönlümüze göre versin ...

günaydın kızlaaaaaarrr...kimse yokmuu .. bugün nasılız bakalım ben hala adet olmadım..ama çok kötü sancılarım var yaklaşık iki haftadır..son günlarde ağrılar girince kıvrandırıyor kasıklarım belim bacaklarım romatizma gibi sancılıyo..adet oldum diye koşuyorum sonuç yine ümitsi..kızlaaaaar acaba kist mi oluştu diye korkuyorum..acaba kist olunca nasıl ağrılar oluyo bilen varmı ..ne yapacağımı şaşırdım rabbim hayırlısını versin...

günaydın canım.gebelik testi yaptırdınmı hamile olabilirsin adet olacakmış gibi sancın oluyor .

canım normalde eylülün 20 sinde adet olmuştum en son..bu ay hala olmadım geçen hafta içinde idrar testi yaptım negatif çıktı..ama kasıklarım bazen çok kötü ağrıyo bacxaklarıma vuruyo ağrısı.. belim de pek iyi depil..aslında bu ay içinde ara ara ağrılar oluyodu ama son günlerde biraz daha arttı..adette olmadım şaştım kaldım açıkçası..

canım sen vakit kaybetmedn ya bir kan testi yaptır yada dr git hamile isen busancıların normal olup olmadıgını ögren böyle şüphe içinde kalma canım bak bizde merak ediyoruz

kızlar benim kahverengi çamur gibi adetim başladı..dr uma telefon ettim..kan tahlili yaptır dedi.dış gebelik olabilir dedi..inşallah bişey çıkmaz hayırlısı bakalım..ama adetin rengi bi garip..zelişcim canım gözün aydın inşallah diğer tahlilde pozitif çıkar hayırlısıyla bebişine kavuşursun..darısı bizlere inşallah...

kızlar benim adette teşrif etti sonunda..ama çamur renginde..dr umu aradım dış gebelik olabilir dedi.kan tahlili yaptır dedi..hayırlısıyla bişey çıkmaz inşallah.ama neden böyle gecikiyo anlamadım..zelişcim canım benim gözün aydın..inşallah diğer tahlilin de pozitif çıkarda hayırlısıyla bebişine kavuşturur rabbim..darısı bizlerin başına inşaalllaaaaahhh amiiiiinnn...demek rosem de hamileeee maşallaaaaaaahhhhh rabbim hepsine hayırlı hamilelikler nasip etsin..amiiiiinnn...

başakcım sağol canım..hamilelikten ümidim yok ama eşimle bi konuşayım bakalım olmazsa dr a giderim..böyle sıkıntılarımı üzüntülerimi paylaştığım dostlarım siz canlarım hepinize çooook teşekkür ederim..hepiniz çok candan ilgili samimi dostlarsınız..hepinize tekrar tekrar teker teker teşekkür ederim..rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize anneliği tekrardan nasip etsin... amiiiinnnnn

kızlar aklıma takıldı ben kızımı sezeryanla dogumyaptım ikincide sezeryan olur tabi ikinci dikişler aynı yerdenmi yoksa eski dikişin bir altından yada ustundenmi olacak bi fikriniz varmı

kızlar aklıma takıldı ben kızımı sezeryanla dogumyaptım ikincide sezeryan olur tabi ikinci dikişler aynı yerdenmi yoksa eski dikişin bir altından yada ustundenmi olacak bi fikriniz varmı
benim msj niye alta kaydı anlamadım ben saat 22 de yazdım niye boyle gözüküyor saat 12de:uhm:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar o kadar tuhaf bişey olduki benim reglime 2 gün var dayanamayıp test aldım eve geldim tsti yaparken okadar heyecanlandımki ellerim titredi testi idrardan fazla damlatmış olabilirim ilk başta tesete hiç bişey çıkmadı çok üzüldüm testi kenara koydum bir kaç saat sonra testi elime alıp bakayım dedim teste kopkoyu bir çizgi vardı kızlar sizce hamilemiyim bu test geçerli sayılırmı ne olur bişeyler yazın....

zeliş canım tek çizgimi yoksa 2 çizgidemi çıkmış?
5 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli olmuyormuş bende bundan aylar önce bu şekilde oldu testi yaptıktan sonra bir kenara bıraktım aradan epey bir zaman sonra baktım 2 çizgide çıkmış ama renkler birbirine karışmıştı solugu hastanede aldım sonuç ney biliyormusum 0 sonra test elimde hastaneden gelene kadar takside güldüm kendime
idrarda adetin geçmesi gerkiyormuş ama inşallah sen hamişsindir ne güzel olur oh oh umut var sende valla

evet canım ikinci çizgi çıktı bilmiyorum kendimi fazla kaptırmakda istemiyorum perşembe gününe kadar bekliycem şayet adet olmasam kan testi yaptırıcam idrar testlerine pek güven olmadığınıda biliyom ama neyapayım ünit dünyası

ah canım o ümit olmassa içimizde belkide bukadar sabırlı olamazdık degilmi hadi perşembe ikimizde gidip kan testi yaptıralım bakalım bende meraktan ölicem valla

zelişçim çok sevindim bak galiba sonunda hamilesin mutlaka gelişmelerden haberdar et bizide.:teytey::teytey:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…