kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aramıza hoşgeldin xxgizemxx cim..inşallaaah burası sana da uğur getirir..burada kardeşlik ve dostluk mükemmel..tekrar hoşgeldin canım..

aaa zelişçim okuyunca çok üzüldüm ben seni kesin hamişsindir sandım...inşallahta öylesindir canım çıkmadık candan umut kesilmez...inşallah gelmez adetin....gelirsede üzülme çalışmaya devam canım benim....

Ah zeynepcim canim bende çok üzüldüm bekliyorum bakalim pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptiricam normalde adet günüm bugündü sancilar vuruyo bana ama acaba bu idrar testlerinde çikmama ihtimali olabilirmi diyede düşünüyorum sonrada diyorumki hamile olsam silikte olsa bişey çikardi ümit dünyasi napacan...

zelişcim hayırlısı olsun canım benim.yoksa da inşallah adet olursun olmazsan oda insanı üzüyo..bende bu ay idrar testi yaptım negatifti.kan tahlilide yaptırmadım.dış gebelik olabilir dedi ama adet sonrasında düzeldi..hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canlarım..

bende öyle diyorum reabzeh eğer hamile değilsem bir an önce adet olsam,hiç olmazsa kafam rahatlar......

herkese günaydın, akşam erkenden yattım, dün çok uykum vardı, sabah yine zor kalktım, benim göğüsler şişti, ellediğim zaman çok acıyor, regl olmamada geçen iki ay düzensiz olunca, bu ay ne zaman olacak bilemiyorum,

sanada günaydın umarım adetiniz gelmez ama yinede her şeyin hayırlısı a.s.

selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası

başakcım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını canım benim..önemli olan öncelikle sağlık,demekki bu ay da nasip değilmiş hayırlısı olsun..umarım tezzamanda adet olursunda hemen tedavine başlarsın..çünkü adet olmazsan psikolojin bozuluyo..zelişcimede aynısını söylemiştim...

selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası

hakkında hayırlısı olsun başak. senin en azından benim gibi büyük konuşmuşluğun yok, vicdanın rahat. vicdanen o kadar rahatsızım ki resmen oğlumun benim yüzümden kardeşi olmuyor diye düşünüyorum. sürekli ağlama krizindeyim.

bu arada senin yerinde olsam bu ay ara verirdim. üst üste o kadar hormonlar vücudunada zarar. belki ara verdiğin zaman geliverir.

merhabalar benim adetim daha gelmedi ama piskolaga gıdıyorum sacdokulmesi sorunum oldugu için doktr ilaç verdi adetin gelince kullan dedi bende gelmesini bekliyorum hem gelsın istiyorum bir anönce tedavi olmak için hemde gelmesin istiyorum bebegim olsun dıye gelirsede 3ay korunacam :çok üzgünüm:depresyon ilacı kullanmak için hayırlısı artık napalım tedevi olmam lazım

canım ilk önce geçmiş olsun adet gününü geçtiysen niye test yaptırmıyorsunki hem hamile değilsen biranönce tedavine başlarsın...

yok canım yarın veya öbürgün gelcek daha bekliyorum bakalım gerildim artık bir an önce ne olcaksa olsun bebegim olmasını cok istiyordum 3ay belkide daha fazla beklicem hemende olmuyor zaten:1no2: hayırlısı bakalım

senağlamakızlar benim kırmızılar tefriş ettiler bu ayda olmadı malesef çok üzüldüm....artık tedaviyide bırakıyorum mayısa kadar bekliyecem sonra rahim filimi çekilip aşılamaya geçeceğim artık hiç yumurtlama falanda hesaplamıycam yeni tarihim 4 aralık eklersen sevinirim zeynepcim..............................:a015:

başakçımçok üzüldüm canım .yanlış hatırlamıyorsam senin bu ay aşılama yapılmıştı değil mi?sakın kafana takma diyeceğim ama nafile takmadan olmuyor.eğer ki birde sebep yok ise.bende de biliyorsun sebep bulamıyorlar.en son gittiğim doktor diyorki psikolojik.ama ben sanmıyorum.ben mesela endometriosis den şüpheleniyorum,çünkü bu hastalıkta hiç belirti vermiyor.

sagol yagmurcum evet sebebi yok canım ama aşılamayıda deneyeyim dedim aklımda kalmasın şimdide direk tüp bebege geç diyorlar ama benim bir kızım varken devlet dunu karşılamazki bende biraz oluruna bırakayım diyorum destegin için sagol öptüm

maalesef bir çocuğu olanı devlet karşılamıyor. tüp bebekte %100 garanti değil ki. bana %100 deseler hiç düşünmem bugün başlarım tedaviye.

ben bu ay mecburen korunmadayım zaten. ondan sonra hiçbirşey hesaplamadan sadece Rabbim'e bırakıcam.:a015:

canım sende önce tedavini ol, kendine bak. sen iyi olmazsan bebişin nasıl gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…