- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.421
kızlar bugün evde bir test daha yaptım malesef negatif çıktı galiba bu ayda olmadı normalde adet günüm bugün sancılar vurup vurup gidiyor ben pazartesiye kadar bekleyeceğim büyük ihtimalle adet olurum olmayacak ya allahım sen yardım ewt bize .............senağlama
herkese günaydın, akşam erkenden yattım, dün çok uykum vardı, sabah yine zor kalktım, benim göğüsler şişti, ellediğim zaman çok acıyor, regl olmamada geçen iki ay düzensiz olunca, bu ay ne zaman olacak bilemiyorum,
selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası
selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası
merhabalar benim adetim daha gelmedi ama piskolaga gıdıyorum sacdokulmesi sorunum oldugu için doktr ilaç verdi adetin gelince kullan dedi bende gelmesini bekliyorum hem gelsın istiyorum bir anönce tedavi olmak için hemde gelmesin istiyorum bebegim olsun dıye gelirsede 3ay korunacam :çok üzgünüm:depresyon ilacı kullanmak için hayırlısı artık napalım tedevi olmam lazım
sagol yagmurcum evet sebebi yok canım ama aşılamayıda deneyeyim dedim aklımda kalmasın şimdide direk tüp bebege geç diyorlar ama benim bir kızım varken devlet dunu karşılamazki bende biraz oluruna bırakayım diyorum destegin için sagol öptüm
merhabalar benim adetim daha gelmedi ama piskolaga gıdıyorum sacdokulmesi sorunum oldugu için doktr ilaç verdi adetin gelince kullan dedi bende gelmesini bekliyorum hem gelsın istiyorum bir anönce tedavi olmak için hemde gelmesin istiyorum bebegim olsun dıye gelirsede 3ay korunacam :çok üzgünüm:depresyon ilacı kullanmak için hayırlısı artık napalım tedevi olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?