- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.341
wannabay okudum basına gelenlerı ınan bana cok uzuldum ama yapıcak bısı yok Allahtanda umıt kesılmez sabah olmadan neler our belkı hersey yoluna gırer .hem bak sen hamıle kalabılıyosun bıdaha denersın demesı kolay dımı amaaan sacmalıyorum kafam gıttı ıyıce
wannababy canım hayırdır neden bebeğini alıyorlar sorun ne..aaa kızlar noluyo kendize mi dikkat etmiyorsunuz..canlarım benim tabiki bebek istiyoruz yeniden anne olmak istiyoruz..ama sağlığınız tehlikedeyse ne yapabiliriz ki..demek ki hayırlısı böyleymiş..önemli olan sizlerin bizlerin sağlığı..rabbim hayılısıyla hayırlı zamanda versin hepimize inşalllaaaaaahhhh..amiiiiiinnn...
bunuda kaybedersem 3. kaybım olucak. keşke hiç kalamasam daha iyi diyorum. bu şekilde çok acı.senağlama
zeynepcim beni listeden silermisin canım ben artık bebk olayını kapattım sizleri üzmek istemem ama eşimiden kaynaklanan bir nedenden dolayı bu kararı aldım kendimi çok aptal gibi hissediyorum neden onca acıya katlandım tedavi oldum kimin için inan kendimi kandırmışım
zeynepcim beni listeden silermisin canım ben artık bebk olayını kapattım sizleri üzmek istemem ama eşimiden kaynaklanan bir nedenden dolayı bu kararı aldım kendimi çok aptal gibi hissediyorum neden onca acıya katlandım tedavi oldum kimin için inan kendimi kandırmışım
bu sabah yeniden kan verdim. öğlen de gidip büyük bir olasıklıkla ne zaman sonlandıralım diye konuşucaz doktorumla. hastanedeki hemşiler, kan alan laborant bile acıyarak bakıyo yüzüme. yani bu macerada buraya kadarmış.
canım ya iyi haberlerini bekliyorum inşallah sonuçların düzelmiştir canım...bizi haberdar et olurmu....
zeynepcim, benide silermisin listeden. bir daha da ekleme canım. bende bu defteri kapatıyorum. 3 sene içinde 3 kayıp. bedenen, beynen çok ama çok yorgunum. Takdiri ilahi, Rabbim istemiyo demek ki ikinci kez anne olmamı. Rabbim "ol" demeyince benim boyum kıldan ince. Allah hepinizin yolunu açık etsin.
benide eklermisin zeynepcim yanlız ben ocak ayın da korumayı bırakıcam doktorum öyle dedi aslında benim olursa 3üncü hamileliğim olucak ocak ayında 7 aylık bebeğim preklemsiden dolayı sezaryen doğum yaptım 3 gün yaşadı allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?