- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.541
Zeynep canım daha yeni bitti zaten tarihi verirsem daha çok heyecanlanırım diye korkuyorum açıkçası kafayada fazla takmak istemiyorum ama yinede sizlere eşlik etmek paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı tuhaf bir ruh hali -tatlicadiarzu-Sat en son1 kasım yani yine bu ay sonu29- 30 arası kaydirigubbakcemile5
Bu arada nazlıbahar canım inşallah Rabbim gönlündekini verir sana..Zaten insan kendinde olacak olmayacak tuhaflıklarını hissediyor herkez çift çizgiyi söyleyince kesin dedi ben taa adet olana kadar test yaptım ve ben birdahaki sefere böyle herkezi mutlu edip onuda bırakta kendimi bu kadar kötü hissetmezdim ne zaman bi 10gün en az geçti doktora gittim ozaman söyleyeceğimsenağlama
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah yeni yeni ferahlıyorum iyiki yazdım burayakaydirigubbakcemile5
zeynep merhaba ben yine adet oldum ama bir sorun var ben halen korunuyorum küretajdan sonra bir türlü cesaret edemiyorum her ay sat yazılıyor hadi bu ay başlarım diyorum ama 2 aydır başlayamadık daha..bir daha ki adetim 5 aralık ama akibetim ne olur bilemiyorum allah sizlerede kolaylık versin
canım tebrik ederim rabbim saglıklı huzurlu kucagına almayı nasip etsin darısı basımıza cıft cizgiyi göremiycem diye test almıyorum zaten kızımdada 10gun gecmişti teste cıkmamıştı ertesi gun saglık ocagında pozitif cıkmıştı biraz bekleyelim bakalım heyecan yaptım içim pırpırslm kıslar dayanamadım bgn sbh test aldım ve okulda yaptım sıonuc cıft cızgı................
ama ınanamıyoırum hala persembe cuma dr. a gıtcem o zamn kesın ınanabılırım ancak
btrklc im ne yaptın hemşerim benim...merak ettim seni test yaptınmı varmı durumunda bir değişiklik...
zeynep bekliyorum.eğer olmazam bir 7. gün dolarsa eğer yapcam.:sm_confused:
herkese günaydın kızlar bugün güzel haberler bekliyoruz inşallah bakalım kimleden gelecek
dün komşularla toplandik birisinde ama ben ilk defa katıldım aralarına hepsinin 2 tane çocugu var birisi 3 hamile baktım diger komşumda 3 istiyor hatta karnımda kıpırdayan birşey var ama adet görüyormuş anneside bizde dr gitmesi için ısrar ettik annesi hamileligi boyunca adet olurmuş sende öyle olabilirsin dedi aralarında kendimi çok geç kalmış hissettim millet 3 istiyor ben daha 2 yapamadım banda soruyorlar düşünmüyormusun diye seneye nasipse diyorum gerçi buna kendimde inanmıyorum ama nasip kızlar degilmi
herkese günaydın kızlar bugün güzel haberler bekliyoruz inşallah bakalım kimleden gelecek
dün komşularla toplandik birisinde ama ben ilk defa katıldım aralarına hepsinin 2 tane çocugu var birisi 3 hamile baktım diger komşumda 3 istiyor hatta karnımda kıpırdayan birşey var ama adet görüyormuş anneside bizde dr gitmesi için ısrar ettik annesi hamileligi boyunca adet olurmuş sende öyle olabilirsin dedi aralarında kendimi çok geç kalmış hissettim millet 3 istiyor ben daha 2 yapamadım banda soruyorlar düşünmüyormusun diye seneye nasipse diyorum gerçi buna kendimde inanmıyorum ama nasip kızlar degilmi
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
idayre..................................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
yağmur20
ali -ye
BTRKLC
pınar77...............................10 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım
HAMİŞLER
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
arzu seninle adet tarihimiz aynı ama bence acayip bir sancı arada bir geliyor sürekli değil sabah kalktım hiç bir ağrım yoktu göz bebeklerim büyümüştü işte dedim galiba hamileyim gögüs uçlarımda kararmıştı am adet sançısı çekiyorum ara ara ve çok üzülüyorum allahım lütfen hamile olayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?