kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ali_yecim,idayrecim,zelişcim,hejacım ve diğer canlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..benim için en güzel şey sizlerle burada dertlerimi sevinçlerimi paylaşmak..bacım da yoktu zaten rabbim birden fazla verdi çok şükür..bu kulubü açanlardan allah razı olsun..hepinize çooooookkk teşekküüüürr edeeeeeriiiimmmm..

haaa bu arada hejacım ben daha küçüğüm yaaaa..23 yaşına girdik hayırlısıyla yanii çoğunuz ablalarımsınız..sizin öğüt ve yardımlarınıza ihtiyacım var..öptüm canlarım...

haaa bu arada hejacım ben daha küçüğüm yaaaa..23 yaşına girdik hayırlısıyla yanii çoğunuz ablalarımsınız..sizin öğüt ve yardımlarınıza ihtiyacım var..öptüm canlarım...

canım gerçekten daha küçükmüşsün önünde uzun yıllar var be 29 yaşındayım ve beş senedir ikinci çocuğu istiyorum allahım hepimize ikinci bebişlerimizi nasip eder inşallah :Saruboceq:

slm kıslar dayanamadım bgn sbh test aldım ve okulda yaptım sıonuc cıft cızgı................
ama ınanamıyoırum hala persembe cuma dr. a gıtcem o zamn kesın ınanabılırım ancak

zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
idayre..................................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
yağmur20
baby nurse
ali -ye
BTRKLC
pınar77
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

bende beklemedeyim hala gelmedi :Saruboceq:

bende bekliyorum dün dü günüm 3 gündür basım cok agrıyor.
ama göğüslerde acı yok
sizde ne gibi belirtiler var

slm benim günüm 15 kasım ama kasıklarımda ağrı başladı çok moralim bozuldu oysa kendi kendime söz vermiştim üzülmüyeceğim diye niye böyle oluyor 9 ay oldu hala yok doktora gitmekte istemiyorum

umarım hiçbiriniz bende dahil adet olmayız kızlar....

canım doğum günün kutlu olsun ama daha yaşın çok küçükmüş sen biz hamiş kalana kadar 10 kere çocuk büyütürsün...o yüzden stres yapma tez zamanda gelsin meleğin....

doğum günün kutlu olsun.a.s. sen daha çok küçükmüşsün ya. telaşını okudukça kesin benim gibi 30'u çoktan devirenlerden herhalde dedim. senden bir daha telaş duymak istemiyorum. ok?a.s

canım bak sana dedim dimi hamilesindir diye gözün aydın olsun ....bizlerede dua et olurmu....

cnm Allah razı olsun ınsallah cnm Rabbim ısteyen herkesın yuzunu guldursun

gegelım bızım pamuk prensese bakalım neler yapıcak teyzelerı hıc ıstemıyor hele erkek hıc olmasın madem cok ıstıyrsunuz bır kız bır erkek olsun dıyor kendısı martta 5yasında olcak hanımzade

nazlıbahar canım tebrik ederim ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah yüce mevlam bizlerede böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah.....

Merhaba arkadaşlar:1hug:

İkinci bebeği bende düşünüyorum..Geçen ay yanlış alarm kimysal gebelik bile diyemiyorum 2 gün gecikmeyle adet oldum..fakat çift çizgi herseferinde çıktı ..Sonrası olmadı tabiki hayırlısı Allahtan..

Diyebileceğimiz çok güzel bir cümlemiz var Rabbim olan evlatlarımıza uzun ömürler versin:Saruboceq:İlk denemeydi 2. bebek için zor ikna oldum sanırım ben ama oğlumunkardeş istemesi vs derken şimdi en çok ben düşünüyorum..İnşallah yakın zamanda bu duyguyu yeniden yaşamak nasip olur hepimize annemin bir lafı var çok hoşuma gider

Biri yanlızmış ikisi kararmış üçü zararmışBizde hep güleriz çünkü ben üçüncüyü oluşturuyorumkaydirigubbakcemile3

Burayı yazmamın sebebi ise aynı duyguları yaşayan ortak arkadaşlarımın olması sürekli takipteyim yazmak bugüne nasip oldu ...Bebiş haberlerini alan arkadaşlarımında hepsini tebrik ediyorum..Sağlıkla kucaklarına almalarıda nasip olur inşallah:Saruboceq:

cnm ıste bende ondan korktuğum ıcın emın olamıyorum kımseyı heyecanlandırmak uzlem ıstemıyorum 9gun gectı ama bel agrım sankı adet olcakmısım gıbı belırtıler var ama bgnku test muthıs derecede belırgındı gecen ayda 5gun gecıkmıstı ama test tek cızgı ıdı ama kızlar bana eger hamıle ısem gecen aydan gıbı gelıyor cunku hayatımda hıc sekmedı adet gunum ama gecen ay 6.gunde oldum bu ayda bole bakalım persembe cuma dr. a gıtmeyı dusunuyorum hayırlısı olur ınsallah
ama ayaklarımda acaıp usume var .......ve bızde ben yanarım esım donar normalde ona ıyı gelırken bu kıs ben donuyorum ıkı aydır esım hayır sende bır sorun var e cok gzl nıye ısınamıyorsun dıyıp duruyor ...........suan bıle ayağımda corap terlık var ama usuyor ayaklarım

canım inşallah sende tez zamanda hamiş kalabilirsin...tarihini ver istersen...

zeynep merhaba ben yine adet oldum ama bir sorun var ben halen korunuyorum küretajdan sonra bir türlü cesaret edemiyorum her ay sat yazılıyor hadi bu ay başlarım diyorum ama 2 aydır başlayamadık daha..bir daha ki adetim 5 aralık ama akibetim ne olur bilemiyorum allah sizlerede kolaylık versin

canım inşallah sende tez zamanda hamiş kalabilirsin...tarihini ver istersen...

Zeynep canım daha yeni bitti zaten tarihi verirsem daha çok heyecanlanırım diye korkuyorum açıkçası kafayada fazla takmak istemiyorum ama yinede sizlere eşlik etmek paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı tuhaf bir ruh hali -tatlicadiarzu-Sat en son1 kasım yani yine bu ay sonu29- 30 arası kaydirigubbakcemile5

Bu arada nazlıbahar canım inşallah Rabbim gönlündekini verir sana..Zaten insan kendinde olacak olmayacak tuhaflıklarını hissediyor herkez çift çizgiyi söyleyince kesin dedi ben taa adet olana kadar test yaptım ve ben birdahaki sefere böyle herkezi mutlu edip onuda bırakta kendimi bu kadar kötü hissetmezdim ne zaman bi 10gün en az geçti doktora gittim ozaman söyleyeceğimsenağlama

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah yeni yeni ferahlıyorum iyiki yazdım burayakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…