- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.521
ay o karanlık yüzü yanlışlıkla koymuşum kızlar kusura bakmayın...
haaa bu arada hejacım ben daha küçüğüm yaaaa..23 yaşına girdik hayırlısıyla yanii çoğunuz ablalarımsınız..sizin öğüt ve yardımlarınıza ihtiyacım var..öptüm canlarım...
bende beklemedeyim hala gelmedi :Saruboceq:
bende bekliyorum dün dü günüm 3 gündür basım cok agrıyor.
ama göğüslerde acı yok
sizde ne gibi belirtiler var
bende uyku istegi sinirlilik geögüs uclarımda acı karnımda belimde agrı akıntım var bugun kırap gırıyor kasıgıma belim çok agrıyor ve usuyorum bunlar adet belirtiside oluyor ama beklıcez artık esım test almam 1hafta gecmeden dedi bakalım artık hakımızda hayırlısı
slm benim günüm 15 kasım ama kasıklarımda ağrı başladı çok moralim bozuldu oysa kendi kendime söz vermiştim üzülmüyeceğim diye niye böyle oluyor 9 ay oldu hala yok doktora gitmekte istemiyorum
haaa bu arada hejacım ben daha küçüğüm yaaaa..23 yaşına girdik hayırlısıyla yanii çoğunuz ablalarımsınız..sizin öğüt ve yardımlarınıza ihtiyacım var..öptüm canlarım...
slm kıslar dayanamadım bgn sbh test aldım ve okulda yaptım sıonuc cıft cızgı................
ama ınanamıyoırum hala persembe cuma dr. a gıtcem o zamn kesın ınanabılırım ancak
slm kıslar dayanamadım bgn sbh test aldım ve okulda yaptım sıonuc cıft cızgı................
ama ınanamıyoırum hala persembe cuma dr. a gıtcem o zamn kesın ınanabılırım ancak
canım bak sana dedim dimi hamilesindir diye gözün aydın olsun ....bizlerede dua et olurmu....
cnm Allah razı olsun ınsallah cnm Rabbim ısteyen herkesın yuzunu guldursun
gegelım bızım pamuk prensese bakalım neler yapıcak teyzelerı hıc ıstemıyor hele erkek hıc olmasın madem cok ıstıyrsunuz bır kız bır erkek olsun dıyorkendısı martta 5yasında olcak hanımzade
nazlıbahar canım tebrik ederim ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah yüce mevlam bizlerede böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah.....
Merhaba arkadaşlar:1hug:
İkinci bebeği bende düşünüyorum..Geçen ay yanlış alarm kimysal gebelik bile diyemiyorum 2 gün gecikmeyle adet oldum..fakat çift çizgi herseferinde çıktı ..Sonrası olmadı tabiki hayırlısı Allahtan..
Diyebileceğimiz çok güzel bir cümlemiz var Rabbim olan evlatlarımıza uzun ömürler versin:Saruboceq:İlk denemeydi 2. bebek için zor ikna oldum sanırım ben ama oğlumunkardeş istemesi vs derken şimdi en çok ben düşünüyorum..İnşallah yakın zamanda bu duyguyu yeniden yaşamak nasip olur hepimize annemin bir lafı var çok hoşuma gider
Biri yanlızmış ikisi kararmış üçü zararmışBizde hep güleriz çünkü ben üçüncüyü oluşturuyorumkaydirigubbakcemile3
Burayı yazmamın sebebi ise aynı duyguları yaşayan ortak arkadaşlarımın olması sürekli takipteyim yazmak bugüne nasip oldu ...Bebiş haberlerini alan arkadaşlarımında hepsini tebrik ediyorum..Sağlıkla kucaklarına almalarıda nasip olur inşallah:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar:1hug:
İkinci bebeği bende düşünüyorum..Geçen ay yanlış alarm kimysal gebelik bile diyemiyorum 2 gün gecikmeyle adet oldum..fakat çift çizgi herseferinde çıktı ..Sonrası olmadı tabiki hayırlısı Allahtan..
Diyebileceğimiz çok güzel bir cümlemiz var Rabbim olan evlatlarımıza uzun ömürler versin:Saruboceq:İlk denemeydi 2. bebek için zor ikna oldum sanırım ben ama oğlumunkardeş istemesi vs derken şimdi en çok ben düşünüyorum..İnşallah yakın zamanda bu duyguyu yeniden yaşamak nasip olur hepimize annemin bir lafı var çok hoşuma gider
Biri yanlızmış ikisi kararmış üçü zararmışBizde hep güleriz çünkü ben üçüncüyü oluşturuyorumkaydirigubbakcemile3
Burayı yazmamın sebebi ise aynı duyguları yaşayan ortak arkadaşlarımın olması sürekli takipteyim yazmak bugüne nasip oldu ...Bebiş haberlerini alan arkadaşlarımında hepsini tebrik ediyorum..Sağlıkla kucaklarına almalarıda nasip olur inşallah:Saruboceq:
canım inşallah sende tez zamanda hamiş kalabilirsin...tarihini ver istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?