- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.501
zeynep ben halen beklemedyim.belki yarın sabah (eğer hasta olmazsam)test yapabilirim.:Saruboceq:
zeynep ben halen beklemedyim.belki yarın sabah (eğer hasta olmazsam)test yapabilirim.:Saruboceq:
zeynepcim beni silebilirsin listeden canım çünkü bu saat itibariyle hastalandım.kızlar bu ne şimdi ?hastalanmama bir hafta vardı daha.bugün 24.günüm .anlayamıyorum.sinirlerim çok bozuk.o yüzden yeni tarih veremiyorum.
nazlıbahar bence gebeliğin en büyük işareti göğüsler.umarım hamilesindir canım.günün geçtiyse bir test yapsan iyi olur bence.müjdeli haberini bekliyoruz.:dance:
kızlar ya ıkı aydan berı sıvılcede var bende ama cok ters bır yerım de sıvılceler hayatımda ılk defa...............salı gunune kadar bekleyecegım olmazsam test artık
bgn arkdaslarla konustukta fazla kılo verınce adet gununde deısmeler oluyormus bu sekılde....
günaydın kızlaaaarrra.s....nasılız bakalım:sm_cool::sm_cool:...bugün benim doğum günüm.:.inşallaaaah yeni yılımda hayırlısıyla hamiş kalırım..öptüm canlarım:1hug::dance:
bende uyku istegi sinirlilik geögüs uclarımda acı karnımda belimde agrı akıntım var bugun kırap gırıyor kasıgıma belim çok agrıyor ve usuyorum bunlar adet belirtiside oluyor ama beklıcez artık esım test almam 1hafta gecmeden dedi bakalım artık hakımızda hayırlısıbende bekliyorum dün dü günüm 3 gündür basım cok agrıyor.
ama göğüslerde acı yok
sizde ne gibi belirtiler var
günaydın kızlaaaarrra.s....nasılız bakalım:sm_cool::sm_cool:...bugün benim doğum günüm.:1ninca:.inşallaaaah yeni yılımda hayırlısıyla hamiş kalırım..öptüm canlarım:1hug::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?