kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

çok şey istemedim hayattan.Rabbim şükürler olsunki iyi bir eş ve biraz zorda olsa bir tanede evlat verdi..ikinci olsun dedik nasip olmadı boş gebelik dediler kürtaj olduk..7.ay oldu korunmayalı adetim geçikti hamileyim diye binbir hevesle dr. gittim ..ama değilmişim..hormonlara bakalım dedi fsh:11.07ydi geçen ay..inşallah bu ay düşük çıkar dedik 15.57 çıktı..zaten 13-14den sonrası tüp bebekmiş..15.57lik bir sonuç ne diyeyim ne yapayım nerelere gideyim inanın çok ama çok fenayım bugün..bütün hayallerim alt üst durumda..eşim evde dedim evde kalmayalım çok kötüyüm..hazırlan çıkıyoruz dedi..çıkıp kendime neler neler alacagım kızlar..Allah'ım demekki beni hep evlatla ve eşimle sınayacaksın bunada şükür Yarabbim..Eger nasipimde bir evlat varsa tez amanda hayırlısıyla sağlıkla ömürle nasip edersin Rabbim..kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın ama çokkk değişik duygular içindeyim bugün

canım kendini bu kadar harab etme herşeyin hayırlısı çocuğun olmaz diye bişey yok ilaçla değerini düşürebiliyolar aslında bu konuyla ilgili çok fazla bişey bilmiyorum ama ilaçla değerin düştüğünü duymuştum dr konuş bence hemen ümitsizliğe kapılma bi çocuk çıktıysa senden ikincide çıkar merak etme hem unutma allah derdi dermanıyla birlikte gönderirmiş kafandan kötü düşünceleri at ve tedavini gör araştır muhakkak değerin düşücek ve hepimiz aynı zamanlarda hamile kalıcaz

zeynepcim benimoğlumda evlendikten 4 sene sonra geldi tedaviyle oldu şimdi 9 senedir hiç korunmamama rağmen olmuyo doktorada gittik eşimle hiç bir sorun yok benimkisi nazlı anlıcan olmuyo işte gerçi 3 ay önce düşürdüğüm bebekte önceki ay klomen kullanmıştım ama hamile kaldığım ay hiç bişay kullanmamıştım bebek olmaz nasılsa diye hiç o ay düşünmemiştim belkide benimkisi beyinle ilgilidir

canım benim allahtan ne zaman ne geleceği belli olmaz sakın umutsuzluğa kapılma...burda hürrem arkadaşımız vardı hatırlarmısın bilmem onunda yüksekti dr çocuğun olmaz dedi...senelerce bekledi...veee normal yolla hamile kaldı..kendi bile inanamadı...yani mucizelere her zaman inanmamız lazım...sen bu ara evde oturma bugünki gibi çık gez dolaş..kafan dağılsın biraz canım...

canım dediğin gibi galiba bizimki kafada başlayıp bitiyo...biraz beynimizden silmemiz lazım bu işi ama nasıl...:1shok:

kızlar adetime iki gün kaldı ama gögüslerimin sızlaması dışında hiç bi belirtim kalmadı.bir haftadır midem bulanıyor başım dönüyordu iştah kaybıda vardı ama şimdi herşey normal.sanırım adet olacağım bebiş yok.

Ya sadece kırmızıları değil hiç birşekilde ümdinizi yitirmeyin ne oluyor ki???Kızlar bizlerin birer evladı var..Rabbim emin olun bir ikinciyide nasip eder..Ama önceki evlatlarımıza uzun ömürler versin..Onları ayırmasın yanımızdan değil mi?

Rica ediyorum hadi bakalım tatlı anne aday adayları yok öyle hüzün..Buradada okuyorum hiç bebeği olmayanları Binlerce şükürler olsun Allahımaki o güzel duyguyu biz yaşadık eminim ki tekrarda yaşacağız..Var mı ötesi:)

Zeynep'cim çok fazla düşünmüyoruz NASIL MI?yapacak çok işimiz var ilgilenecekte birer çocuğumuz hatta eşimizide sayarsak 2 etti:roflol:El işleri kış için çok uygun hemen başlıyoruz örgülere hatta gelecek bebeklere patik örelim:)hem hazır olur üstelik inançlar artar..Birini veren Rabbim vardır bir bildiği..Bugünlerede çok ama çok şükür..

Bu arada acayip yağmur yağıyor kızlar..Gökgürültüsü biryandan Bereket yağmurları Bereket:asigim:

Gülücük cicilerini aldıktan sonra nickin gibi gülümsemeni bekliyorum a.s.

çok şükür canım birer evladımız var...her zaman allah önce olmayanlara sonrada bizlere versin...kimsenin kucağı boş kalmasın...:Saruboceq: ama ben örgüden pek anlamıyom ne yapçaz:roflol: en iyisi ben alışveriş yapayım sürekli çok iyi geliyo bana yeni bişeyler almak kaydirigubbakcemile3 yanlız bu seferde eşim bunalıma giriyo kredi kartlarının extrelerini görünce...:roflol::roflol: şaka bir yana bana alışveriş çok iyi geliyo...ama başka uğraşlarda bulmam lazım sanırım..CADIARZU

saolun kızlar inanın çok ama çok iyisiniz hepiniz..Allah sizlerden razı olsun beni yalnız bırakmadınız...kocacım gezdirdi beni o magza senin bu magza benim kaç tane pantolon etek kaç tane buluz denedim ama hiçbirini almadım..hiçbirini begenmedim çünkü..çokk sıradan geldiler ne bileyimsonra ev için alışveriş yaptık..şimdi duş yaptım oturdum pc başına..ocaktada kestaneler var ayoll yanınada çayy ohh misler gibi

zeynepim ben kac gundur yazamadım msjlarda sorun vardı galiba ayın 12sinde adetim geldi çok üzüldüm hamileyim sanmıştım:çok üzgünüm: yeni tarih 10aralık

canım, mayıs ayında benimde fsh 14.8 çıkmıştı. temmuzda 8.5 oldu. şimdi ne durumda bilmiyorum. adet olunca baktırayım diyorum, artık ne zaman olursam. 3 tanede kaybım var ama hala sıkı sıkı Rabbim'e sığınıyorum. hayırlısıysa hala çok istiyorum. üstelik benim yaşım 34, zaman git gide daralıyo benim için.senağlama senin daha yaşın genç. 1-2 sene rahat ol, oluruna bırak. yinede olmazsa aşılama, tüp falan denersin. olmadı elimizdekilere Rabbimsağlıklı uzun bir ömür nasip etsin onlara sarılır ileride torun severiz artık, napalım.a.s.

kızlar moralim okadar bozulduki 7sinde gelmesi gereken adetim 12sinde geldi abah kalktıgımda dunyam basıma yıkıldısenağlama saatlerce agladım hamile sanmıstım kendimi kızıma dedigimde karnımı öpüp kardesim var dıye sevindi esimde mutlu olmuştu hala etkısındeyim dun temizlendim:çok üzgünüm:artık 3ay korunucaz tedavi olmak için piskolojik tedavi hayellerim suya dustugu an yavruma sarıldım sukretım sen olmasaydın ben neyapardım dıyesenağlama en azından anneligi tatdım allahım daha anne olamıyanlara yardım etsin yuzlerını guldursun bizlerede tekrar nasip etsin uzun suredır yazamadım

sampuan.............................15 Kasım
derinlik................................18 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
funda72...............................13 Aralık
idayre..................................14 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

zeynepim ben kac gundur yazamadım msjlarda sorun vardı galiba ayın 12sinde adetim geldi çok üzüldüm hamileyim sanmıştım:çok üzgünüm: yeni tarih 10aralık

canım benim üzülme olacak inşallah bir gün.:teselli:..adet olunca hep hüsrana uğruyoz ama sonra alışıyoruz bu duruma..:çok üzgünüm:.iyiki birer evladımız var ya olmayanlar ne yapsın ...korunmayı felanda düşünme....oluruna bırak bakarsın sen onu beklemiyorken meleğin çıkagelir....rabbim bir gün yüzümüzü güldürecek inşallah....a.s.

günaydın kızlar evet ali ye üzülme canım allah bizlere birer tanede olsa evlat bagışladı ya hiç olmasaydı ne yapardık bende artık senin gibi kızıma her zamankinden dahada sıkı sarılıyorum onunla avunuyorum ikincilerde pek nazlı çıktılar yoksa ekonomik krizin farkınamı vardılarda geçmesini bekliyorlar sıpalar neyse kriz bize engel degil degilmi kızlar
herkese iyi günler geçirmek dilegiyle bol bebişli günler kızlar

:roflol::roflol:ahh başakcım doğru söylüyosun...ama gülmekten kırıp geçirdin ayooll..benimki gerçekten ekonomik krizden etkilendi galiba..bu ara maddi olarak sıkıştığtımız için dr a gidemiyorum..yılbaşına kadar açılırsak o zaman tekrar devam edicem..bu aylar normal kendi haline bıraktım..dün akıntım geldi ama öyleyse bu ay çok geç yumurtladım.ama yok yaa ben yanlış hesaplamışım..tam 14.günüymüş..roflol::roflol:böyle giderse tavuk olucaz yumurta bekleye bekleye....neyse hayırlısı bakalım..aliyecim üzülme canım demek ki daha zamanı gelmemiş..hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallaaahh..amiiiinnn..öptüm canlarım...:1hug:a.s.

saol canım benim.geçen ay fsh 11.07ydi..buay 15.57 ..dr. düşük çıkarsa iyi demişti ama yüksek çıkarsa işte o kötü demişti..cumaya gidicem dr.a..klomene başladım bugün son günü cumada hem takibe hemde sonuçları göstermeye gidicem..hala kararsızım hem yaşlanma hem tembellik ver dedi dr. direk aşılama yapalım dedi..klomenide bu ay boşgeçmesin diye verdi...aşılamada hala kararsızım..çok şükür 1 tane ewlatlarımız var Allah onlara sağlık sıhat hayırlı ömür verir inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq:

Arkadaşalar çok üzgünüm 1 günlük ecikme ile benim kırmızılar geldi. ama hala iannamıyorum şok şok oldum o kadar belirtilerim vardı ki anlatamam kesin hamileyim diyordum ama siz siz olun bu belirtilerin hiç birine inanmayın insanı fena hayal kırıklığına uğratıyor bu kadar belirtiye pes diyorum başka birşey diyemiyorum yani hala şoktayım 4 ay oldu bu ay belirtiler fena yanılttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…