- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.661
çok şey istemedim hayattan.Rabbim şükürler olsunki iyi bir eş ve biraz zorda olsa bir tanede evlat verdi..ikinci olsun dedik nasip olmadı boş gebelik dediler kürtaj olduk..7.ay oldu korunmayalı adetim geçikti hamileyim diye binbir hevesle dr. gittim ..ama değilmişim..hormonlara bakalım dedi fsh:11.07ydi geçen ay..inşallah bu ay düşük çıkar dedik 15.57 çıktı..zaten 13-14den sonrası tüp bebekmiş..15.57lik bir sonuç ne diyeyim ne yapayım nerelere gideyim inanın çok ama çok fenayım bugün..bütün hayallerim alt üst durumda..eşim evde dedim evde kalmayalım çok kötüyüm..hazırlan çıkıyoruz dedi..çıkıp kendime neler neler alacagım kızlar..Allah'ım demekki beni hep evlatla ve eşimle sınayacaksın bunada şükür Yarabbim..Eger nasipimde bir evlat varsa tez amanda hayırlısıyla sağlıkla ömürle nasip edersin Rabbim..kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın ama çokkk değişik duygular içindeyim bugün
zeynepcim benimoğlumda evlendikten 4 sene sonra geldi tedaviyle oldu şimdi 9 senedir hiç korunmamama rağmen olmuyo doktorada gittik eşimle hiç bir sorun yok benimkisi nazlı anlıcan olmuyo işte gerçi 3 ay önce düşürdüğüm bebekte önceki ay klomen kullanmıştım ama hamile kaldığım ay hiç bişay kullanmamıştım bebek olmaz nasılsa diye hiç o ay düşünmemiştim belkide benimkisi beyinle ilgilidir
Ya sadece kırmızıları değil hiç birşekilde ümdinizi yitirmeyin ne oluyor ki???Kızlar bizlerin birer evladı var..Rabbim emin olun bir ikinciyide nasip eder..Ama önceki evlatlarımıza uzun ömürler versin..Onları ayırmasın yanımızdan değil mi?
Rica ediyorum hadi bakalım tatlı anne aday adayları yok öyle hüzün..Buradada okuyorum hiç bebeği olmayanları Binlerce şükürler olsun Allahımaki o güzel duyguyu biz yaşadık eminim ki tekrarda yaşacağız..Var mı ötesi:)
Zeynep'cim çok fazla düşünmüyoruz NASIL MI?yapacak çok işimiz var ilgilenecekte birer çocuğumuz hatta eşimizide sayarsak 2 etti:roflol:El işleri kış için çok uygun hemen başlıyoruz örgülere hatta gelecek bebeklere patik örelim:)hem hazır olur üstelik inançlar artar..Birini veren Rabbim vardır bir bildiği..Bugünlerede çok ama çok şükür..
Bu arada acayip yağmur yağıyor kızlar..Gökgürültüsü biryandan Bereket yağmurları Bereket:asigim:
Gülücük cicilerini aldıktan sonra nickin gibi gülümsemeni bekliyorum a.s.
çok şey istemedim hayattan.Rabbim şükürler olsunki iyi bir eş ve biraz zorda olsa bir tanede evlat verdi..ikinci olsun dedik nasip olmadı boş gebelik dediler kürtaj olduk..7.ay oldu korunmayalı adetim geçikti hamileyim diye binbir hevesle dr. gittim ..ama değilmişim..hormonlara bakalım dedi fsh:11.07ydi geçen ay..inşallah bu ay düşük çıkar dedik 15.57 çıktı..zaten 13-14den sonrası tüp bebekmiş..15.57lik bir sonuç ne diyeyim ne yapayım nerelere gideyim inanın çok ama çok fenayım bugün..bütün hayallerim alt üst durumda..eşim evde dedim evde kalmayalım çok kötüyüm..hazırlan çıkıyoruz dedi..çıkıp kendime neler neler alacagım kızlar..Allah'ım demekki beni hep evlatla ve eşimle sınayacaksın bunada şükür Yarabbim..Eger nasipimde bir evlat varsa tez amanda hayırlısıyla sağlıkla ömürle nasip edersin Rabbim..kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın ama çokkk değişik duygular içindeyim bugün
zeynepim ben kac gundur yazamadım msjlarda sorun vardı galiba ayın 12sinde adetim geldi çok üzüldüm hamileyim sanmıştım:çok üzgünüm: yeni tarih 10aralık
günaydın kızlar evet ali ye üzülme canım allah bizlere birer tanede olsa evlat bagışladı ya hiç olmasaydı ne yapardık bende artık senin gibi kızıma her zamankinden dahada sıkı sarılıyorum onunla avunuyorum ikincilerde pek nazlı çıktılar yoksa ekonomik krizin farkınamı vardılarda geçmesini bekliyorlar sıpalar neyse kriz bize engel degil degilmi kızlar
herkese iyi günler geçirmek dilegiyle bol bebişli günler kızlar
canım, mayıs ayında benimde fsh 14.8 çıkmıştı. temmuzda 8.5 oldu. şimdi ne durumda bilmiyorum. adet olunca baktırayım diyorum, artık ne zaman olursam. 3 tanede kaybım var ama hala sıkı sıkı Rabbim'e sığınıyorum. hayırlısıysa hala çok istiyorum. üstelik benim yaşım 34, zaman git gide daralıyo benim için.senağlama senin daha yaşın genç. 1-2 sene rahat ol, oluruna bırak. yinede olmazsa aşılama, tüp falan denersin. olmadı elimizdekilere Rabbimsağlıklı uzun bir ömür nasip etsin onlara sarılır ileride torun severiz artık, napalım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?