- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.621
selam kızlar nasılsınız bakıyorum aramıza yeni hamiş katılmış canı gönülden tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah en yakın zamanda benimde pazartesi günü kanamam oldu acil bi şekilde doktora gittik korktum ilk bebişte yaşamayınca böyle korkuttu beni neyseki bebişim duruyo ama bol bol dinlenme istirat verdi bende anneme gittim bi kaç gündür yoktum hem dinlenme amaçlı iyi geldi şuan iyiyim çok şükür herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum..a.s.:1hug:
gunaydın kızlarrrr nasılsınız
persembe dr. a gıttım 6haftalık oldupunu soledı
hayırlısı bakalım
dualarım sızlerle ................
arkadaşlar merabalar bende aranıza yeni katıldım benide listenize eklermisiniz 2. çocuk isteyenlerdenim 4 yaşında bir kızım var adet tarihim 18 kasım. hamilelik belirtilerim var ama hayırlısı
zeynepcım gnytdn nasılsın
bu sbh uyuyamadım erkenden kalktım mıdem acaıp bulanıyor
kızımda cok zor gecmıstı cok korkuyorum aynısı olcak dıye
zeynepcim saol canım benim ilginden dolayı.. dünden beri klomene başladım cumayada yumurta takibine gidecegim..her gören dr.neden acele ediyorsunuz daha yaşınız çok genç diyordu..bende 30 olmadan doğurmak istiyorum dedim..yaşımı gçstermiyormuşum..22-23 felan sanıyorlar görenler..ama şimdiki dr. elimizi çabuk tutalım dedi..demekki içime doğmuş kızlar..yaşım 28 canım..ama üzülmüyorum o an duygulanmıştım ama şimdi geçti..o anlıktı sanırım..dün arkadaşla o magaza senin bu magaza benim gezdik ..çocuklarıda aldık yanımıza zaten eşlerimiz dün yoktu..sırf evde oturmayayaım düşünmeyeyeim diye gittim.iyide oldu..saol canım benim destegin için çok saol ..
arkadaşlar merabalar bende aranıza yeni katıldım benide listenize eklermisiniz 2. çocuk isteyenlerdenim 4 yaşında bir kızım var adet tarihim 18 kasım. hamilelik belirtilerim var ama hayırlısı
kızlar merhaba ben daha öncedende yazmıştım ismim var listede yenilerseniz sevinirim tarihim 10 aralık bende ikinci çocuğu istiyorum 3 ay önce düşük yaptım önümüzdeki ay bende tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı ne zaman gelicek benim ikinci meleğim
merhaba arkadaşlar adetime 4 kaldı ama gögüslerim felaket ve sürekli ateşim var gibi yanıyorum çok da heyecanlıyım .dünde eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim bu arada daha 1.5 yaşında oğlu var .ikinciyi bu kadar çok istediğimi yakınımda hamile biri görünce daha çok anladım.bu arada yeni hamile arkadaşlar katılmış tebrikler allah kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.
Zeynepp canım delüm benim kız benım adımın aynına yazsana hiç bebesi yok diye okuyanda 2.çocuğu istiyom sanıcak sırnaşık şey:jeyyar::roflol:
zeynepcim inşallah canım inşallah hepimiz birlikte hamile kalırız
ah be canım inşallah öyle olur çokta güzel olurdu...1 ay içinde hepimiz kalsak mucize gibi bişey...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ah be canım inşallah öyle olur çokta güzel olurdu...1 ay içinde hepimiz kalsak mucize gibi bişey...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ben bu ay hamile kalamam eminim kızlar eşim rahatsız bir ay önce talihsiz bir olay geldi başımıza eşim taksici bıçaklandı hastaneden çıkalı daha iki hafta oldu karnında 42 dikişlik bi kesi var kalbinin ordan kasığına kadar daha tam iyileşemedi yarasının çoğu açık benimde ayaklarımda sorun var ortopediye gidicem ameliyat olabilirim bu yüzden bu ay bebiş olmaz öbür ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?