kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bende artık listeye girmeme kararı aldım.reglim sapıtıyo beklemekten galiba.hamiş aklınca hber vericem nasılsa.bu ay benimde ilk defa 3gün gecikmeyle gelmeye başladı.öbür ayın gününü tahmin edemiyorum hiç.o yüzden listeden çıkart beni zeynepcim.öptüm hepinizi kızlaaar mucuuuk

canım ne olur üzülme..bende geçen ay aynısını yaşadım..hatta 11 günlük geçikmeyle adet oldum.bir gün değil 2 gün değil düşünsene..hepimiz aynı durumdayız..bak şimdi benim başka sorunlarımda çıktı..inşallah hepimiz meleklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alacagız. üzülme olur mu canım..:teselli:

sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

arkadaşlar yarım saat önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktıhihoyyyt.bu arada bu gün adet günümdü tık yok bende dayanamayıp test aldım .eczacı 4 gün geçince belli eder bu test dedi ama ben dayanayıp yaptım.sanırım hamişim kızlar:CüvCüv:.ay ilkmiş gibi heyecanımdan ağladımsenağlama.eşimde göreve gitti şimdi aradım artık 4 kişi oluyoruz dedim oda şokta :1hug:.ama ginede ultrasonda görmeden bu kadar heyecan doğrumu kızlar ya.çünkü ben bundan bir sene önce bi boş gebelik ve ardından düşük yaşamıştım.bana dua edin hayırlı haberler alayım ve allah kucağıma almayı nasip etsin.AMİN.

canım gözünaydın hayırlı olsun.a.s.

teşekkür ederim arkadaşıma.s. .çok heyacan yaptım.:teytey:yerimde duramıyorum:teytey: .rabbim çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hayırlısı olsun allah kucağınada almayı nasip eder inşallah...yerimseniben

canım tebrikler hayırlı olsun darısı bizlerin başına :Saruboceq:

canım hayırlı olsun allahım kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza :Saruboceq:

aşılama için niye kararsızsın canım? bak ben iki kere denedim. ilki kimyasal gebelik oldu, ikincide tuttu ama sağlıklı gelişmedi maalesef. şimdi mayıs-hazirana kadar oluruna bırakıp sonrada eşimi kandırabilirsem birde tüpmü denesem diyorum. tabiki önce herşeyin hayırlısı.

inşallah bu sefer bebeğin seni üzmez canım.a.s.

güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederima.s..darısı bekleyen arkadaşalrımıza hadi bakalım .....hamiş haberlerinin devamını bekliyoruz inşallah.:1hug:

teşekkür ederim arkadaşıma.s. .çok heyacan yaptım.:teytey:yerimde duramıyorum:teytey: .rabbim çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin bu arada listemizdeki hamişlerde çoğalıyo darısı bizlerin başına inşallah....:teytey:

canım çok sevindim:a.s.gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahh..amiiiinnn:Saruboceq:nasılız kızlaaarr..ben bugün pek giremedim..kk nın oyun kulubünde kafamı dağıtıyorum..tavsiye ederim canlarım..

sampuan.............................15 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

sakaleynmaster
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

zynp.ZEYNEP teşekkür ederim.a.s.kendimi hamişlerde görünce dahada bi heyacan yaptım:lepi:.bu sabah testi tekrar ettim tam çift çizgi çıktı şimdi içim daha bi rahat.:dance::teytey:ALLAH diğer bekleyen isteyen arkadaşlarımızda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:.

sakaleynmaster , canım sen ne tedavisiyle hamile kaldın..kızlar benim üç gündür yumurta akı gibi şeffaf bi akıntı geliyo ..bu yumurtamın çatladığını mı işaret ediyo..acaba birden fazla yumurtam mı çatladı..bilgisi olan var mı canlarım...

benim tedavisiz kaldım canım bi sorunum yoktu.Üç aydırda korunmayı bırakmıştık.Benim akıntım falan hala yok.Sık acıkma uyku hali gögüslerde hassasiyet birde sol kasığımda ani kasılmalar filan oluyor.ha birde ani sıcak basmaları yada aşırı üşümem var.a.s

selam kızlar..az önce dr. geldim..fsh değerimi biliyorsunuz 15.57..dr. bu degerle çok zor gebe kalırsın dedi..bırak aşılamayı direk tüp bebek dene ve elini çabuk tut dedi..istiyorsanız elinizi çok çabuk tutun dedi..klomen bitti takibe gelmiştim dedim..pek gerek yok sanmıyorum ama gel bakalım dedi..baktı çok güzel bir yumurtan var inşallah olur dedi..çatlatalım dedi.az önce iğne vuruldum kızlar..bilmiyorum Allahtan herşeyin hayırlısı olsun tabi hakkımda ama ne bileyim ya göz yaşlarıma engel olamıyorum bir türlüsenağlama senağlama içimden neler kopuyor neler geçiyor ahh ahh bir bilseniz..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…