• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kinckanclik kirizim

Nurcan624

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
135
28
28
31
Kizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil erkek arkadasim yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi

Muhtemelen yersiz diyecekler çoğunlukta olacak fakat ben de kıskanırım, malum günümüzde artık kimseye güven yok. Diziler filan da hep bunu empoze etmeye yönelik.

• Beğen
Reactions: Yeu
Herkesin evlilik anlayışı farklı, ilişki anlayışı farklı.

Ben oldukça kıskanç ve kuralları olan bir insanım. Ama bunun abartısına kaçmam. Boğmam, oda beni boğmaz. Evlilik dinamiğine bağlı. Ama işten ayrıldığı için de eski kız arkadaşlarıyla görüşmesi, bilmem ki... Emin olamadım.

Ben universitedeki arkadaslarimla watsapp grubundan konusuyorum, sıkıntı yok kimse kimseyle sevismiyor, geyik yapiyoruz sadece :KK14:
Sizinkiler baska isler donduruyorsa bilemem, adamin potansiyelini siz biliyorsunuz :olamaz:

Back
X