Kindar olmak

Kindar denir mi buna bilmiyorum ama bende yapilani unutmam , karsilik vermem ama o kisinin basina bana yaptiginin benzeri birsey gelirse oh olsun derim :)
Bu arada bebeginiz hayirli olsun , saglikla buyusun

Ben kindarım. Aşırı derecede. Yıllar önce yapılan nokta kadar şeyi bile unutmuyorum. Burcumun laneti.
İnanın tavsiye etmem. Enerji emen bir şey. Kimseye siz kin tutuyorsunuz diye bir şey olmuyor. Olan size oluyor. Negatiflikle doluyorsunuz.

Kindar olmana gerek yok.
ama bunun en guzel formulu o sahislari ''takmamak'' ben bu sekilde daha huzurluyum.

Peki gerçekten merakımdan soruyorum, bu kadar size lanet olan bir şeyden vazgeçilemiyor mu?

Bir de kötülük yaptınız birine ve karşıdaki kin tutmamış, unutmuş gitmiş... size de biraz enayi/salak bir tip gibi gelmiyor mu?

Bu kindarlık değil, zırvalık.

Yüzüne şaşkın şaşkın bakıp "Nasıl aklınızda tutabiliyorsunuz bu ufak şeyleri?" deseniz hiç ışık yanmaz mı?

Biraz törpüledim eskiye kıyasla, ama hala sağlamdır.

Öyle bir tip gibi gelmiyor, tam tersi "hiç sallamamış beni" derim :) Emin olun düşmanlara bunu dedirtmek en güzeli.

Ha ama bu değil ki yapılanı unutup unutup kendinizi kullandırın, laf işitip susun, kötülük yapana derviş gibi iyilik sunun. aradaki dengeyi korumak önemli. Laf edildiği an cevabını çatır çatır verin, sonradan "ah şunu demek vardı" diye içinize dert olmasın, gereksiz insanları hayatınızdan çıkartın, iyi niyetiniz suistimal edilirse tekrarını sunmayın yeterli.

Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın

Ben de bana yapılanı asla unutmuyorum. O an tepki vermiyorum ama o anı hiç mi hiç unutmuyorum.bence bu çok kötü. ..keşke ben de sizin gibi olsam...kardeşimin düğünününe çok koşturup. ...kına gecesi başka bi şehirdeydi..dedim ki düğünden sonra sizin evde kalırım...ertesi gün gelin alınmaya falan gidilecek...beni kabul etmedi.....sonra pişmanoldu...ama bende evinde antrede halinin ustunde uyudum...neyse hala unutamıyorum ve bu yüzden hiç aramıyorum onu...keşke beynim arada resetlense...

Bu kindarlık değil, zırvalık.

Yüzüne şaşkın şaşkın bakıp "Nasıl aklınızda tutabiliyorsunuz bu ufak şeyleri?" deseniz hiç ışık yanmaz mı?

Sanmam. Başkasına karşı da kendini çok haklı zannettiği için zırvaladıgı çok oldu.

Komik ama, bir güne katılmış, komşuları ile, 3 kere gitmiş her gittiğinde ben sarımsak yemem diye özellikle söylüyor imiş.
4. Kişiye geldiklerinde kadın yoğurtlu sarımsakla bir salata yapmış. Bilerek yaptı ben yemeyeyim diye kafasında kurmuş bir daha da komşusu ile konuşmamış :)
Sanırım biraz prenseslik sendromu da var, her şey onunla alakalı ve biz hepimiz onun hayatındaki her ayrıntıyı aklımızda tutmakla yükümlüyüz...

Ay bu arada cok komik bir kindarlik yapiyorum ben

Bdv'de kizdigim uyelerin yorumlarini begensem bile begen tusuna basmiyorum , bu itiraf da burda dursun

Ben burada bile bazen çok kızdığım üyeler olduğunda 'ya en azından şunun kim olduğunu unutmayayım' diyorum :))
Neyseki eski mesajları okuyabiliyoruz da burada unutuyor olmak çok dert olmuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…