- 16 Nisan 2016
- 1
- 1
- 1
- 41
- Konu Sahibi cerenece34
-
kinoanın besin değeri karabuğdaya eşit, karabuğday da yiyebilirsin.Ben kinoa diye birşey duydum "zahide yetiş kullanmış" araştırdımda ama işe gercekten yarıyormu bilmedigimden kararsız kaldım...
Kızlar ne dıyosunuz kullananlar varmı 10 gunlugu 69 tl miş kinoa ... kullanan varsa lutfen cvp yazarrmısınız??
Şimdiden Teşekkürler.
Kinoa nin piyasada satilan tozunu aldim. 2 paket 120 tl miydi neydi. Bi paket normali oburu nisasta gibi biasey doldurmuslar.
AYrica tok tuttugu falan da yok. Aktardan alip dogal kinoa yi kendiniz pisirirseniz bilemem ama satan sirket dolandirici. Kahverengi gibi bi kutusu var. 1 kutuda 30 tane. inanmayin
Bende aldım. Gerçekten işe yarıyo. Tok tutma özelliği çok iyi. Bi günde nerdeyse 1 kilo verdim. Hiç acıktırmadığı için ıvır zıvır yeme gereği duymadım. Ben şiddetle tavsiye ederim.Ama aç karnına içmeyin. Azda olsa bişeyler yiyin. Ya sabah öğlen 5 saat arayla için yada öğle akşam 5saat arayla. Fazla içerseniz sağlığınız bozulur.çünkü hiçbişey yiyemezsiniz. Orjinal kinoa sitesinden aldım ben. 1 aylık 129 lira. 5 kilo fazlam var sadece. 1 ay yeter bbana. Ama yine alıcam. En azından sadece akşamları içerim. Akşam yemeklerine dayanamıyorum çünkü:)Ben kinoa diye birşey duydum "zahide yetiş kullanmış" araştırdımda ama işe gercekten yarıyormu bilmedigimden kararsız kaldım...
Kızlar ne dıyosunuz kullananlar varmı 10 gunlugu 69 tl miş kinoa ... kullanan varsa lutfen cvp yazarrmısınız??
Şimdiden Teşekkürler.
Nerden aldınız acaba ? Bu mesajınızın üzerinden eredeyse bir hafta geçmiş hala memnun musunuz, kilo kaybı oldu mu ?Bende aldım. Gerçekten işe yarıyo. Tok tutma özelliği çok iyi. Bi günde nerdeyse 1 kilo verdim. Hiç acıktırmadığı için ıvır zıvır yeme gereği duymadım. Ben şiddetle tavsiye ederim.Ama aç karnına içmeyin. Azda olsa bişeyler yiyin. Ya sabah öğlen 5 saat arayla için yada öğle akşam 5saat arayla. Fazla içerseniz sağlığınız bozulur.çünkü hiçbişey yiyemezsiniz. Orjinal kinoa sitesinden aldım ben. 1 aylık 129 lira. 5 kilo fazlam var sadece. 1 ay yeter bbana. Ama yine alıcam. En azından sadece akşamları içerim. Akşam yemeklerine dayanamıyorum çünkü:)
Kargom geldi kullanmaya başlayacağım bilfilendiririm inşallahKullandıktan sonra yorumlarınızı paylaşır mısınız ?
Aynen nisasta gibi birşey çıktı daha bu akşam içtimKinoa nin piyasada satilan tozunu aldim. 2 paket 120 tl miydi neydi. Bi paket normali oburu nisasta gibi biasey doldurmuslar.
AYrica tok tuttugu falan da yok. Aktardan alip dogal kinoa yi kendiniz pisirirseniz bilemem ama satan sirket dolandirici. Kahverengi gibi bi kutusu var. 1 kutuda 30 tane. inanmayin
Merhaba bende aldım ama nisasta gibi bişey çıktı beyaz bir toz sizinki nasildi acabaBende aldım. Gerçekten işe yarıyo. Tok tutma özelliği çok iyi. Bi günde nerdeyse 1 kilo verdim. Hiç acıktırmadığı için ıvır zıvır yeme gereği duymadım. Ben şiddetle tavsiye ederim.Ama aç karnına içmeyin. Azda olsa bişeyler yiyin. Ya sabah öğlen 5 saat arayla için yada öğle akşam 5saat arayla. Fazla içerseniz sağlığınız bozulur.çünkü hiçbişey yiyemezsiniz. Orjinal kinoa sitesinden aldım ben. 1 aylık 129 lira. 5 kilo fazlam var sadece. 1 ay yeter bbana. Ama yine alıcam. En azından sadece akşamları içerim. Akşam yemeklerine dayanamıyorum çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?