• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kır düğünü yapıcak geLinLere.. ! ( günceldir )

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
kızLar yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum :7:

Alessandro Couture

$hgfr.webp

$hy.webp

$ss.webp

$vv.webp

$yhb.webp

kızlar nikah ve düğün sonrası kutlama içinde fikir olsun..

$uj.webp

Son düzenleme:
$2011-pink-wedding-dress-papilio.webp

ilk defa tamamen içime sinen bir gelinlik gördüm. papilio'nun gelinliği türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum fiyatı hakkında da bilgim yok. zaten satılıyorsa da pembeyse orjinalini almam. kırık beyaz ya da krem üstüne fotoğraftaki pembeden kuşak yine fotoğraftaki gibi. evet ne istediğimi biliyorum sanırım artık. çok zor bir gelinlik olmadığını da düşünüyorum tabii minenes daha iyi bilir ama :)) allah'ın izniyle iyi bir terzi de bulursam evet hayalimdeki gelinlik bu ve kır düğünümde allah nasip ederse bu gelinliği giymek istiyorum.

Eki Görüntüle 314089

ilk defa tamamen içime sinen bir gelinlik gördüm. papilio'nun gelinliği türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum fiyatı hakkında da bilgim yok. zaten satılıyorsa da pembeyse orjinalini almam. kırık beyaz ya da krem üstüne fotoğraftaki pembeden kuşak yine fotoğraftaki gibi. evet ne istediğimi biliyorum sanırım artık. çok zor bir gelinlik olmadığını da düşünüyorum tabii minenes daha iyi bilir ama :)) allah'ın izniyle iyi bir terzi de bulursam evet hayalimdeki gelinlik bu ve kır düğünümde allah nasip ederse bu gelinliği giymek istiyorum.

Ohooo canım biraz kayboldum ortadan, sen bulmuşsun bile gelinliğinin modelini... :109: Sıradanlıktan uzak, farklı bir gelin olacaksın kesin. Seviyorum farklı, orijinal olan şeyleri... :28: :70: Sana da dediğim gibi kır düğününlerinde giyilecek gelinliklere çiçek detayını çok yakıştırıyorum, bir bütünlük sağlıyor kesinlikle kır düğünü konseptine, üstelik ayrı bir masumiyet kazandırıyor. Bunda da var... :16:

Eki Görüntüle 314089

çok hoş bir model umarım tam istediğin gibi diktirebilirsin :46:

ben hep internetten bakıyordum çok da beğendiğim model vardı, ben biraz daha masalsı olmak istiyorum galiba :52: danteller ışıltılar kabarık tül etekler falan :16: bu haftasonu denedim bir iki model, akay gelinlikte çok güzel modeller var canım, bak kesinlikle sen de. bu güzel gelinliği daha güzel yapacak fikirler alırsın belki :16:

ben ışıltı parıltı sevmiyorum gelinlikte canım ama çok güzel modeller var haklısın. özellikle fatmagül'ün gelinliğini de çok düşündüm daha önce olabilir diye :) yalnız marka diye güvenmeyin modelleri güzel ama kulladınkları dantel pek kaliteli olmayabiliyor. yemek odası için dantel takımları satılıyor ya çeyizcilerde, resmen onun kumaşından, perde kumaşından gelinlik yapıyorlar. yumuşak dantel daha asil duruyor bence.

düğünde seksi görünmeyi ise hiç istemiyorum açıkçası. daha masum çok ışıltılı olmayan şeyler hoşuma gidiyor. bir de gelinliğe aplike çiçekleri çok beğeniyorum. yukarıda fotoğrafını koyduğum tam istediğim gelinlik modeli, saf, masum biraz da çocuksu. saçlarımı da sımsıkı, yapılı yapılı, kuaförden az önce çıkmış bir model yaptırmayacağım. doğal dağınık ve sade bir topuz düşünüyorum keza makyaj için de. böylesini hem seviyorum hem kır düğünü için daha uygun olduğunu düşünüyorum.

ayakkabı için nr 39 ve irregular choice'e bakabilirsiniz kır düğüncüler. kuşak ben seviyorum ki beğendiğim modelde de var. buketimi, kuşağımı, ayakkabımı renkli kullanacağım allah izin verirse. saçıma da çiçek takabilirim ona henüz karar vermedim ama kesinlikte taç takmayacağım onu biliyorum.

Back
X