Merhaba benim kız kardeşim 4 yıl önce evlendi maddi sorunları vardı ve takılarının hepsi satıp eşine verdi düşük yaptı hastaneye bile yüzüğünü satıp öyle gitti... Bende ona maddi durumu düzelmeden çocuk yapma dedim ama o beni dinlemedi Allahı fakirlikle korkup çocuk yapmaktan vazgeçmeyin dediğini söyledi ve bir çocuk yaptı... Panik atak kaygı bozukluğu gibi rahatsızlıkları vardı ilaçlarını bıraktı ailevi sorunlar yaşadı hastalığı nüksetti ilaçları bıraktı emzirmeye bıraktı tekrar hamile kaldı yine bir çocuk yaptı maddi durumları düzeldi eşi iyi bir iş buldu hala o işte çalışıyor ama gece çalıştığı için çocuklarla ilgilenmiyor kardeşim 2 gün 2 gece uyumamış bu yüzden eşine biraz bana yardımcı ol işe gitme bu akşam demiş ama eşi kardeşime bağırıp çağırıp hakaret etmiş kardeşimde kendimi öldürürüm diye korkutmuş sonra eşi kardeşime vurmuş kardeşimde alıp başımı gidicem çocuklarda sende kalsın ben başkasını bulup evlenirim demiş... Bende kardeşime suç sende tedavi olmadan çocuk yaptın ne diye tutamadın kendini olan çocuklara oluyor dedim... Kardeşimde bana çocuklarımla ne alıp veremediğin var diye küstü konuşmuyor... Evlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??