2 gün 2 gece uyumamış bu gece yardımcı ol işi bırak dememiş izin al demiş eşi çalışmasına izin vermiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün 2 gece uyumamış bu gece yardımcı ol işi bırak dememiş izin al demiş eşi çalışmasına izin vermiyor
Esi calismasina izin vermiyor diye adama ise gitme gel cocuk bak denmez. Ben gidiyorum is buluyorum calisacagim denilir. Ne konuda israr etmesi gerektigini bilmiyor kardesiniz2 gün 2 gece uyumamış bu gece yardımcı ol işi bırak demiş eşi çalışmasına izin vermiyor
Sizin gibi kardeşi Allah düsmanimin basına vermesin. Öyle bir yazmissiniz ki sanki kardesiniz cocukları tek başına yapmış. Eşinin hiç suçu yok.Evlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??
Yorgun olduğu için 1 gece izin al demiş işi bırak dememiş kiEsi calismasina izin vermiyor diye adama ise gitme gel cocuk bak denmez. Ben gidiyorum is buluyorum calisacagim denilir. Ne konuda israr etmesi gerektigini bilmiyor kardesiniz
Sizce mantikli mi yorgunum ise gitme izin al demek? Adamin kendi isi olsa hadi gitmesin. El isinde calisan biri karim yorgun dese sizce izin alabilir mi arkadasim bi sacmalamayin ya?Yorgun olduğu için 1 gece izin al demiş işi bırak dememiş ki
Yani bencede haksızSizce mantikli mi yorgunum ise gitme izin al demek? Adamin kendi isi olsa hadi gitmesin. El isinde calisan biri karim yorgun dese sizce izin alabilir mi arkadasim bi sacmalamayin ya?
Kendiniz önceki yorumda işi Bırak demiş diye yazdınız. Ne yazdığınızı da mı okumuyorsunuz?Yorgun olduğu için 1 gece izin al demiş işi bırak dememiş ki
Klavye hatası işi bırak dememiş izin al demiş yazdım aslındaKendiniz önceki yorumda işi Bırak demiş diye yazdınız. Ne yazdığınızı da mı okumuyorsunuz?
Tedavi olması gerekiyor kardeşinizin. Çok kötü bir haldedir. Keşke kocan haklı demeseydiniz, o şimdi zaten iyi değil
Rica etsem konunun alıntı kısmını gizleyebilir misinizTedavi olması gerekiyor kardeşinizin. Çok kötü bir haldedir. Keşke kocan haklı demeseydiniz, o şimdi zaten iyi değil
Alıntı kısmını silebilir misin rica etsemErkek adam kadına el kaldırmaz. Demek ki erkek adam değilmiş. Hiçbir kadın ne derse desin dayağı haketmez. Böyle laf edersem ben de dayak yerim dşye düşünen kadın da kendini asla koruyamaz. Bu konudaki herkes suçlu. Siz de dahil.
Alıntı kısmını silebilir misiniz rica etsemTedavi olması gerekiyor kardeşinizin. Çok kötü bir haldedir. Keşke kocan haklı demeseydiniz, o şimdi zaten iyi değil
Hayır. Konu silmek yasak.Alıntı kısmını silebilir misiniz rica etsem
0anladım