Kira fiyatları bir taşınma mevzusu

köyüm yok şehirliyim .
hepiniz seve seve öğreneceksiniz apartman hayatını.
benim komsuda oyle diyordu 🤣🤣🤣
onuda dava etttim uzlastirmaya gitti pasa pasa istediklerimi aldirttim kedileride kendi ellerimle belediyeye teslim ettirdim.
dava acma uzlasalim diye yalvariyodu en son .
sizingibilerin sosyalmedyada ismi bile keditapar.
takıntı olarak geciyor .
hak hukuk devlet ne diyorsa o 😏😉
Tamam adres vereyim gel attır diyorum bende, belediyelerde hep kedi alıyorlardı zaten 🤣 neyse ayrıca hayvan sevmemek modernlik göstergesi değildir başka birşeydir o şimdi söylemim üzülme kıyamam ☹️ bana apartman yaşantısını öğretecekmiş şehirli 🤣

Neyse medeniyet şehri izmirde sizin gibilerle denk gelmiyoruz da pek gayet rahatız anca bir kaç cahil çıkıp boş boş konuşuyor kimse ciddiye almiyor buralarda 🤪
diz boyu kar diyodun , buz gibi hava diyodun izmir mi ahjaja .
orada kirsallar sehre daya yakin bol sans 🙋🏼‍♀️

Neyse medeniyet şehri izmirde sizin gibilerle denk gelmiyoruz da pek gayet rahatız anca bir kaç cahil çıkıp boş boş konuşuyor kimse ciddiye almiyor buralarda 🤪
Ben de Ankara'nin göbeğinde oturuyorum tasindigim apartmanda 2 sahipli kedi gezerdi hep hatta kapı açılırsa ve bizim kattaysa eve girer 1 saat falan takılır çıkardı.Sabah da anlattım. Kimse laf etmezdi. 48 dairesi olan apartmanda hep köylü yaşıyor demek ahhahhds

kediler sahiplimiydi?apartmanda mı dolaşıyorlardı devamlı?apartmanımda evinde besleyenler var.kedileri evleri dışında hiç görmedim.bir tane de sokak kedisi var kapı otomatik açıldığından arada üşüyünce girer apartmana ama kat kat gezmez girişte bekler.kimse şikayetçi olmadı ondan da.
bende onu diyorum arada girer falan ama apartmanda surekli bakiyordu , suyu maması apartmanin icinde manyak burada bakacam diyordu sonra mahkeme celbine bakakaldi . 😂

diz boyu kar diyodun , buz gibi hava diyodun izmir mi ahjaja .
orada kirsallar sehre daya yakin bol sans 🙋🏼‍♀️
okuduğumuzu anlayalım adlı çalışmalar var onu öneririm :)

gaziantepdeyim burada kar var Screenshot_20220119_082518.jpg aaa o da ne şehrin ortasında merkezde oturuyormuşum hay allah neyse ...
evde de evcilim var apartmana sığınan kedileri o yüzden eve alamıyorum ama apartman içine çocuklar kartondan ev yapmış içine battaniye koymuşlar çatı katına çıkan ara bir yere yerleştirmişler orada sizin hak görmediğiniz konforu sağlıyorlar küçücük çocuklar sağolsunlar .

gaziantepdeyim burada kar var Eki Görüntüle 2992708 aaa o da ne şehrin ortasında merkezde oturuyormuşum hay allah neyse ...
evde de evcilim var apartmana sığınan kedileri o yüzden eve alamıyorum ama apartman içine çocuklar kartondan ev yapmış içine battaniye koymuşlar çatı katına çıkan ara bir yere yerleştirmişler orada sizin hak görmediğiniz konforu sağlıyorlar küçücük çocuklar sağolsunlar .
Ya ne güzel burda sadece soğuk var, buz var.

bende onu diyorum arada girer falan ama apartmanda surekli bakiyordu , suyu maması apartmanin icinde manyak burada bakacam diyordu sonra mahkeme celbine bakakaldi . 😂
onu bilemem.bizim sokak kedisine apartmandan bazıları bakıyor.girişe yemekte bırakmışlar geçenlerde kemikleri kalmış .görevliyi aradım temizledi.kimseye bağırıp çağırmadım.dondurucu bir soğuk var Ankara da .hayvan da donuyordur açtır diye düşündüm

Keşke kim ne yazmış onu okusan ama çok şey beklemiyorum 🤣
teyze köyüne dön artık ya of .
sehir ve merkezinde toplu yerde kedi beslemek surekli yasak .
acin azcik kural yonetmelik falan okuyun .
sonra gelin .
ortak alanda hic bir hayvan beslenmez .seven evinde besler ,sitelerin ortak alanimda bile beslemek yasak.
mamasi boku pisligi sinek yapiyor diye .
belediyeyi cagiriyosun aninda gelip aliyorlar. 3 kere tekrardan sonra sikayet edip dava acabiliyosun . gelip kayda aliyolar zaten .
kamera kaydinada aldim gittim dava actim masraflarida.odedi sonra uzlasmaya gitmek icin hak taniyolar tabii davaci uzlasmak isterse ...
ben önce kedileri toplattim sonra gidipbsikayet ettim teyzecim istedigin kadar ugras sehir hayatinin kurallari var .

gaziantepdeyim burada kar var Eki Görüntüle 2992708 aaa o da ne şehrin ortasında merkezde oturuyormuşum hay allah neyse ...
aynen gormuyorum , hosuma gitmiyor .

Öyle korkuyu yeneyim demekle yenilmiyor maalesef. Çok seviyorum kedileri ama bir o kadar da korkuyorum. Sokağa mama bırakmaya çıktığımda nasıl koyduğumu bilemiyorum etrafımı sarıyorlar çığlık atarak kaçıyorum, tüm mahalleye maskara oldum o yüzden herkes biliyor beni :) Asansörde bir kediyle baş başa kalırsam muhtemelen bayılırım orda. Korkan insanları da anlamak gerek.
Ayrıca kedi gayet bile isteye apartmanda gezsin diye bırakılmış, buna alıştırılmış, hayvan seviyor diye de müdahale edilmemiş. Komşumun da var kedisi ve hep kaçmaya meyilli, kapıyı bir karış bile açmıyor çıkmasın diye. Bu anlamda konu sahibini dürüst bulmadım.
Asgari ücretle de bu işlere kalkışılmaz.

ay kendim gibi biri.
cidden kendimi tek sanıyordum

sonra gelin .
ortak alanda hic bir hayvan beslenmez .seven evinde besler ,sitelerin ortak alanimda bile beslemek yasak.
belediyeyi cagiriyosun aninda gelip aliyorlar. 3 kere tekrardan sonra sikayet edip dava acabiliyosun . gelip kayda aliyolar zaten .
kamera kaydinada aldim gittim dava actim masraflarida.odedi sonra uzlasmaya gitmek icin hak taniyolar tabii davaci uzlasmak isterse ...
ben önce kedileri toplattim sonra gidipbsikayet ettim teyzecim istedigin kadar ugras sehir hayatinin kurallari var .
aslında bu yoktu öyle bir içimden geldi

Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim

Herkes son zamanlarda kira fiyatlarından şikayetçi iken maşallah sizin kiranız çok iyi. Hele bir de İstanbul'dan bahsediyorsunuz. Evet güneş almayıp eski olması dez avantaj olarak görünebilir. Ancak tek asgari ücretten bahsediyorsunuz. Şubatta bütün faturalar zamlı gelecek keza marketlerde de fiyatlar uçmuş durumda. Gerçekten mantık çerçevesinde düşünmeye çalışıyorum. Şuan oturduğunuz evde kalmanız sizin açınızdan en doğrusu olur. Taşınma, taşınma masrafları yeni evin eksiği gideri... Bir de şu da var. Mahallenin hayvan sevmesi herkesi kapsamaz. Bir kişi yine rahatsız olabilir. Bence minnoşun bir şekilde apartmana kaçmasını engelleyin. İnşallah tez zamanda maddiyatınız düzelir ve gönlünüze göre bir eve çıkarsınız.

Kiranizdan kalacak para ile geçinmek şu zamanda nerdeyse olanaksız. Gittiğiniz yerde de hayvan kedi fobisi olan çok olacaktır emin olun.
Bende kedilerden çok korkuyorum. Bizim zemin katta kedisever bir aile var. Bahcede evde bir sürü kedi besliyorlar. Çok şikayet aldıklarını duydum. Şimdiye kadar o kedilerin bir zararlarını görmedim. Tersine gözümün içine bakıp bina kapısını açmamı istemeleri çok hoşuma gidiyor. Öyle kucağıma atlama( eğer bunu yapsalar korkudan aklımı yitirebirim) veya oraya buraya işeme huyları da yok. Ancak kedilere bakan ailenin gereksiz korumacı ve herkese hayvan düşmanı gibi davranmalarından, agresif tutumlarından rahatsızım. Sırf bu sebepten bir kere onlarla tartışmamız oldu.

Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim
Köpeği bi tık anlarım da sürekli havlamasından rahatsız olabilirler ben de yaşadım çünkü ama kedinin nasıl zararı olur ki sadece bi ara biz dairede kalırken dışarıdan içeriye kedi girmiş oda yazık çıkamamış geri miyavladı baya tuvaletini de yapmış mecburen :D korkuyor bi taraftan da çıkarmak için uğraştıkça kaçtı ama tuvaleti dışında bi rahatsızlığı yoktu. Ama yine de dairenizin dışına çıkarmanız zararsız da olsa yanlış çünkü sizin hayvanınız şöyle düşünün herkes çıkarsa kedi köpeğini o daireyi hayal edebiliyor musunuz? Ben biraz fazla empati kurarım da :D Zaten kediler köpek gibi değil evin içinde yaşıyorlar gezmeyi seviyordur ama çıkarmasanız da olur madem bu kadar tartışma konusu bence siz de bir şeyler yapabilirsiniz inatla daireye salmanız da doğru değil bana göre tabi :) onun dışında kirası iyiymiş 2000 için zorlanabilirsiniz.

sonra gelin .

Varsayalım ki bunlar yaşandı
Gercekten bundan gurur duyarak anlatiyormusunuz ya?
Bu kadar sevgisiz nasil yaşıyorsunuz?
Yada bula bula o dilsiz masumları mi buldunuz kafaya takacak bu kadar uğraşacak? Valla ya çok dertsiz bir hayatınız var yada zerre sevilmiyor hincinizi bu satırlarla alıyorsunuz yoksa hiç normal değil yani. Allah uzak etsin sizin gibileri.

Bu arada aksi hüküm yoksa ortak alanda hayvan beslenir, karar alındıktan sonra gelecek hayvanları kapsar öncesine birsey yapamazsınız ayrıca belediyeler kedi almaz o kdr işsiz güçsüz değiller o işler öyle değil kimsenin inandığını zannetmeyin.

Varsayalım ki bunlar yaşandı
Gercekten bundan gurur duyarak anlatiyormusunuz ya?
Bu kadar sevgisiz nasil yaşıyorsunuz?
Yada bula bula o dilsiz masumları mi buldunuz kafaya takacak bu kadar uğraşacak? Valla ya çok dertsiz bir hayatınız var yada zerre sevilmiyor hincinizi bu satırlarla alıyorsunuz yoksa hiç normal değil yani. Allah uzak etsin sizin gibileri.

Bu arada aksi hüküm yoksa ortak alanda hayvan beslenir, karar alındıktan sonra gelecek hayvanları kapsar öncesine birsey yapamazsınız ayrıca belediyeler kedi almaz o kdr işsiz güçsüz değiller o işler öyle değil kimsenin inandığını zannetmeyin.
yer eskişehir, gelip alıyorlar
evet gurur duyuyorum 😊
pislik icinde yasamak zorunda degilim

Back
X