- 14 Ağustos 2013
- 214
- 19
- 318
- Konu Sahibi Kartalice35
Selam kızlar, nişanlıyım ve düğüne 2 ay kaldı, 2 aydır ev arıyoruz henüz bulduk içimize sinen bi ev.. Ev sahibi kefil falan istedi (devlet memuru) bende babam olur diye atladım evi kaçırmamak için (babamın kabul etmeyeceğini düşünemedim bian) etmemişte zaten.. nişanlım kabul etmedi zaten kefil ol diyemem kayınbabama işte ev sahibi benim dükkanıma gelsin dükkan sahibimle görüşsün kaç yıldır münasebetim var işte hesaplarımı gösteririm vs şeyler söyledi sonra adamı dükkana çağırmış konuşmuş. Nişanlım serbest çalışıyor, bende özel kurumsal bir firmada çalışıyorum. Eğer kira kontratı nişamlının üzerine olursa veririm demiş ev sahibi. Daha doğrusu benimki teklif etmiş. Ailem daha ev tutulmadan defalarca beni uyardı yok işte kontratı sakın imzalama, bişi olursa sana kalır, böyle işleri erkekler yapar vs. ailemin bu tutumları beni çok üzüyor, babam nişanlımı sevmiyor. Daha önce de kağıt üzerinde evli kalıp boşandığım için herkese şüpheli gözle bakıyorlar, normaldede çok pimpirikliler. Eşime dolandırıcı gözle bakan kabullenemeyen anne baba istemiyorum çok mutsuzum
Son düzenleme: