Kira mi kaynana mi ?

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?

Ben olsam çalışırdım. Kira ya da kendi evim kimseye minnetim olmazdı.

Öyle böyle geçinmek emin ol daha huzur verici

Niçin o evi kiraya veremezsiniz?
Kendi evinizle ne yapacağınıza kadar karışan insanların altına oturmak...
Para biriktirelim diye huzurdan olmak...

Ayrı yaşarım, kafam yerinde yaşarım, karışanım olmadan rahat yaşarım.
Maddi destek çıkarım, ev biter, tapumu söker alırım, oturmam, kiraya veririm, kirasını da alırım, kiradan kiraya verir 650yi de cebime koyarım.

Eşiniz sizi ailesine karşı koruyup ezdirmicekse maddi yönden rahat edersiniz.ama maalesef altlı üstlü her zaman sorun çıkar.ben de kv ve kp ile aynı binadayim zaman zaman
Sorun yasiyoruz ama maddi yönden daha rahat durumdayız.

tapu onlarin ustune ve aile apartmani olacak.asla verdirmezler cok baskinlar beni ciddiye almazlar bile

Çünkü evi kayinpederi yaptırıyor muhtemelen aile apartmanı istiyor kiracı almak istemiyor apartmana

tapu onlarin ustune ve aile apartmani olacak.asla verdirmezler cok baskinlar beni ciddiye almazlar bile
Bence çıkma kiraya çık daha iyi .kv kp altli üstlü olmak çok zor valla ama ben çalışıyorum evde olmuyorum doğum yaptım 8ay önce. Hergun bizdeler kaynanam çok karışıyor o kadar ki he tamam demekten cenem agridi

Kayınvalidesine bağlı bizim gelin annemin üst katında birikim yapın evinizi alın dediler. Halinden çok memnun ders çalışıp sınava hazırlanıyor. Kardeşim nöbetteyken yemek yemeye iner. Sonra dersinin başına der bizimkiler Hizmet bekleyen yok temizlik vs. asla yaptırılmaz. Ama mesela bana sor, sokakta yatarım. Kayınvalidenin yakınına gitmem

Valla bence kayinpeder o apartmanı yaptırınca oraya taşınmama ihtimaliniz pek yok çünkü 2 bin tl maaş ve bunun dörtte birinden fazlasını kiraya verip geçinmek çok kolay değil eşiniz mutlaka oraya geçmek isteyecektir

Son düzenleme:
Çünkü evi kayinpederi yaptırıyor muhtemelen aile apartmanı istiyor kiracı almak istemiyor apartmana

Ohhoo her gün bi olay olur orada, bir arada yaşanmışlıkların birikmiş öfkesi ve azalmış sabrıyla.

Parasını sizin ödediğiniz şeyin tapusu niye onların üzerine oluyor?
Bi tartışma bir şey olsa kovarlar bile o evden sizi "Evimizde oturuyorsunuz" olur adı, kontrole kalkışırlar.
Hiç bulaşmayın madem, paranızı ayrı biriktirebiliyorsanız biriktirin.
Şu an bankaların son düzeni nedir kredi konusunda bilmiyorum ancak çalışın siz de, ev kredisi çekin; satın aldığınız evi taksit taksit kira gibi ödeyin. Hiç bulaşmayın onlara.

benimde yengem annemle altli.ustlu annem bekar birsey beklemez yengem caya gider zevkine
. Ama bnm kv 8 aylik hamileyken is yapmaya cagirdi beni gitmeyincede laf sokup.dirur .. Sevmezler beni cok . Bira ozgur kizim ben onlara gore sanirim bubu kabul edemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…