Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
Öyle böyle geçinmek emin ol daha huzur vericiEvet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
ins unv okuyacagim az kaldi calismama insBen olsam çalışırdım. Kira ya da kendi evim kimseye minnetim olmazdı.
tapu onlarin ustune ve aile apartmani olacak.asla verdirmezler cok baskinlar beni ciddiye almazlar bileNiçin o evi kiraya veremezsiniz?
Kendi evinizle ne yapacağınıza kadar karışan insanların altına oturmak...
Para biriktirelim diye huzurdan olmak...
Ayrı yaşarım, kafam yerinde yaşarım, karışanım olmadan rahat yaşarım.
Maddi destek çıkarım, ev biter, tapumu söker alırım, oturmam, kiraya veririm, kirasını da alırım, kiradan kiraya verir 650yi de cebime koyarım.
Niçin o evi kiraya veremezsiniz?
Kendi evinizle ne yapacağınıza kadar karışan insanların altına oturmak...
Para biriktirelim diye huzurdan olmak...
Ayrı yaşarım, kafam yerinde yaşarım, karışanım olmadan rahat yaşarım.
Maddi destek çıkarım, ev biter, tapumu söker alırım, oturmam, kiraya veririm, kirasını da alırım, kiradan kiraya verir 650yi de cebime koyarım.
Bence çıkma kiraya çık daha iyi .kv kp altli üstlü olmak çok zor valla ama ben çalışıyorum evde olmuyorum doğum yaptım 8ay önce. Hergun bizdeler kaynanam çok karışıyor o kadar ki he tamam demekten cenem agriditapu onlarin ustune ve aile apartmani olacak.asla verdirmezler cok baskinlar beni ciddiye almazlar bile
aynen oyle aynenÇünkü evi kayinpederi yaptırıyor muhtemelen aile apartmanı istiyor kiracı almak istemiyor apartmana
Çünkü evi kayinpederi yaptırıyor muhtemelen aile apartmanı istiyor kiracı almak istemiyor apartmana
tapu onlarin ustune ve aile apartmani olacak.asla verdirmezler cok baskinlar beni ciddiye almazlar bile
benimde yengem annemle altli.ustlu annem bekar birsey beklemez yengem caya gider zevkineKayınvalidesine bağlı bizim gelin annemin üst katında birikim yapın evinizi alın dediler. Halinden çok memnun ders çalışıp sınava hazırlanıyor. Kardeşim nöbetteyken yemek yemeye iner. Sonra dersinin başına der bizimkilerHizmet bekleyen yok temizlik vs. asla yaptırılmaz. Ama mesela bana sor, sokakta yatarım. Kayınvalidenin yakınına gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?