estagfirullah :) ev onlarin parasinida onlar odiyecek cubku esim babasinin iscisiKira tabiki ama eşin yanaşırmı bilmem.O ev sizin olacaksa kiraya da verirsin satarsında istersen.İzin vermiyorlarsa lafta sizin demektir.Kiraya çıkmana da izin vermez ki bu kafada insanlar.Yorumları okuyamadım.Daha önce açıkladıysan bunları kusura bakma.
bu kaninizi cok merqk ettim ablam gbi konustunuz :) nasil naifimsen fazla naifsin yapamazsın altlı üstlü mutsuz olursun.
kv ile mi otururdunuz para az oldugu icin ? Ama bize yetiyor bol bolEve giren toplam para 2 binse sukreder kvye otururdum birlikte. Hayatta her sey paraya bagli.
sadece birikim yapamiyoruzkv ile mi otururdunuz para az oldugu icin ? Ama bize yetiyor bol bol
evet deli olurum heralde cinnet geciririmKİRA KİRA KİRAAAA!!! aman diyim!! O birikim yapılmaz başka ev alınmaz. siz de sinir hastası olursunuz.
harika yorumSogan ekmek ve kira
evet bunu soylemeliyimHuzur paradan daha kıymetlieşine bunu söyle
bu kaninizi cok merqk ettim ablam gbi konustunuz :) nasil naifim
valla taniyor gibi konustunuztamamen bdv deki yorumlarından..
akıllısın dolayısıyla hazmedemeyeceğin çok şey olacak ancak terbiyenden susup ya kendini ya eşini yiyeceksin.
cok dogru dediniz yeme konusunu .. Digerleri sizin iltifatiniztamamen bdv deki yorumlarından..
akıllısın dolayısıyla hazmedemeyeceğin çok şey olacak ancak terbiyenden susup ya kendini ya eşini yiyeceksin.
valla taniyor gibi konustunuzcok samimi buldum sizi icim isindi ne alaka demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?