evet ister ama ben onun her dedigini yapmak.zorunda degilim gitsin tasinsin kavga gurultu cikartorim .. Sadeve burda otur diyen olacak mi onu merak.ediuorumValla bence kayinpeder o apartmanı yaptırınca oraya taşınmama ihtimaliniz pek yok çünkü 2 bin tl maaş ve bunun dörtte birinden fazlasını kiraya verip geçinmem çok kolay değil eşiniz mutlaka oraya geçmek isteyecektir
parasini daberaber odeyecekler yani bizim ev diyemem.. Bu arada yorumunuz cok mantikliOhhoo her gün bi olay olur orada, bir arada yaşanmışlıkların birikmiş öfkesi ve azalmış sabrıyla.
Parasını sizin ödediğiniz şeyin tapusu niye onların üzerine oluyor?
Bi tartışma bir şey olsa kovarlar bile o evden sizi "Evimizde oturuyorsunuz" olur adı, kontrole kalkışırlar.
Hiç bulaşmayın madem, paranızı ayrı biriktirebiliyorsanız biriktirin.
Şu an bankaların son düzeni nedir kredi konusunda bilmiyorum ancak çalışın siz de, ev kredisi çekin; satın aldığınız evi taksit taksit kira gibi ödeyin. Hiç bulaşmayın onlara.
cok dogrubuKira kira kira kira kira kira kira kira kira kira kira kira ........................................... kira milyon kere kira gerekirse peynir ekmek ye yine de kira beraberken bal baklava yesen zehir olur bi yerde huzur olmayınca nerde çokluk orda
demekki dogru dusunuyorum .. Erkwn dogum riskim var bebe asagidadedim kv ye bana dedigi bise olmaz biz 9 aylikken neler yaptik die bu arada gercekten 8.5 aylik dogdu melegimParasını beraber ödeyeceksiniz ama tapu onlarda
Adı da sizi ev sahibi yaptık olacak
8 aylık hamileden temizlik bekleyenler
Tabi ki yemeği ortak istetecek
Bol hizmet bekleyecek
İki evi de gelin temizleyecek
Bu iş yaş
Kayınvalide ile anlaşabiliyorsanız bir müddet birikim yapana kadar beraber yaşayın. Ama gelin ve kv geçinebilen çok zor ve az :) huzurunu düşün parayla satın alınamaz.ins unv okuyacagim az kaldi calismama ins
kira tabiki uzakta bile rahat vermiyo cogu.Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
Kirayi gectim, çadırda yasamayi aile apartmaninda oturmaya tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?