Kira mi kaynana mi ?

evet ister ama ben onun her dedigini yapmak.zorunda degilim gitsin tasinsin kavga gurultu cikartorim .. Sadeve burda otur diyen olacak mi onu merak.ediuorum

parasini daberaber odeyecekler yani bizim ev diyemem.. Bu arada yorumunuz cok mantikli

cok dogrubu

Parasını beraber ödeyeceksiniz ama tapu onlarda
Adı da sizi ev sahibi yaptık olacak
8 aylık hamileden temizlik bekleyenler
Tabi ki yemeği ortak istetecek
Bol hizmet bekleyecek
İki evi de gelin temizleyecek
Bu iş yaş

Parasını beraber ödeyeceksiniz ama tapu onlarda
Adı da sizi ev sahibi yaptık olacak
8 aylık hamileden temizlik bekleyenler
Tabi ki yemeği ortak istetecek
Bol hizmet bekleyecek
İki evi de gelin temizleyecek
Bu iş yaş
demekki dogru dusunuyorum .. Erkwn dogum riskim var bebe asagidadedim kv ye bana dedigi bise olmaz biz 9 aylikken neler yaptik die bu arada gercekten 8.5 aylik dogdu melegim

Ben yakın oturuyodum en basiti annemler gelse onlara demesem ayıp olur diye tedirgin oluyodum onlar her misafir geldiğinde bizi de çağırıyordu ışığımızı görmeseler nerdesiniz diye arıyorlardı her şeyi beraber yapmak istiyolardı her misafirime onlar da gelmek istiyordu ev alacaktık çok uzaktan uygun fiyata ev buldum eşimi ikna ettim aldık oraya taşındım kaynanam azıcık surat astı ama benim yüzüm gülmeye başladı önemli olan o

Ayyy tabiki kira .. tüylerim diken diken oldu :)

Eşimin ailesiyle bir sorunum yok ama her zaman uzak yaşamayı tercih ederim . Anlattığına göre sen sorun yaşayacağa benziyorsun .. kendi elinle mezarını kazma derim ..

kira tabiki uzakta bile rahat vermiyo cogu.

Kira tabiki ama eşin yanaşırmı bilmem.O ev sizin olacaksa kiraya da verirsin satarsında istersen.İzin vermiyorlarsa lafta sizin demektir.Kiraya çıkmana da izin vermez ki bu kafada insanlar.Yorumları okuyamadım.Daha önce açıkladıysan bunları kusura bakma.

Eşinin yanında olması önemli olan yoksa aklından çıkar herkes ne var şurda oturun kira verene kadar bizde sizin için uğraşıyoruz rahat edersiniz sonra birikim yapar istediğiniz yerden alırsınız dicekler ama öyle olmayacak maalesef eğer eşin isterse halleder tabi bunlara gerek kalmaz

Eve giren toplam para 2 binse sukreder kvye otururdum birlikte. Hayatta her sey paraya bagli.

KİRA KİRA KİRAAAA!!! aman diyim!! O birikim yapılmaz başka ev alınmaz. siz de sinir hastası olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…