- 21 Şubat 2021
- 925
- 3.062
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
-
Mevcut dosya durumuna göre işgal de olabilir tahliye de şeklinde belirttim zaten. Ben buradan net bilgi verip şöyle yap demeye karşıyım. Avukat olmama rağmen. Her dosya ayrıdır, burada eksik söylenilen atladığı önemli bir detay olabilir. O sebeple soruya genel bilgi verip, bir avukatla dosyalarını paylaşıp danışma hizmeti almalarını, nasıl hareket edeceklerini öğrenmeleri gerektiğini belirttim.Ama sözleşme yok. Yani adamlarla babayı bağlayan bir durum yok. Bir nevi işgalci durumundalar
İs icin yer degistirmeliyim ben mi kiraya cikayim ekstrem bi durum1 seneliğine mi kiralamış oldunuz yani?
Adamın yaptığı masraflar, emlakçı giderleri vs ne olacak?
İs icin yer degistirmeliyim ben mi kiraya cikayim ekstrem bi durum
Yani cikarip kiraya versem haklisiniz ama ben mecburen oturacagim bu durumda hakli oluyorum sanirim kanunenBenim gibi biriyse tahliye davası sonuçlanmadan çıkmaz
Dua edin benim gibi biri çıkmasın adam :)
Mesela bir kiraya çıkarken adama uzun süreli düşünüyoruz dedik.
Bize iş durumuma göre değişir deseydi asla bu evi tutmazdık
Nakliye 3 bin, emlakçı 2 bin, 2 bin depozito toplamda 7 bini 1 yıl için mi verdik diye sorardım
Adam da bunu sorgulayabilir
Yazık günah diyorum sadece
Yani cikarip kiraya versem haklisiniz ama ben mecburen oturacagim bu durumda hakli oluyorum sanirim kanunen
Ya yardimci olurum tasinmasinaBen vicdanen bahsetmiştim
Bir de bir sürü abonelik işlemi yaptırması var. Çıktığın evdekileri kapatır yeni evi açtır. 1 sene önce yapmış daha yazık. Bana onlar da zor geliyor ordan oraya gidiyorsun hele buyuksehirse. Ben de çıkmazdım sonuna kadar Sanırım.Benim gibi biriyse tahliye davası sonuçlanmadan çıkmaz
Nakliye 3 bin, emlakçı 2 bin, 2 bin depozito toplamda 7 bini 1 yıl için mi verdik diye sorardım
Ya hu iyi de ben de yaptim ayni seyleri e devletten yapiyorsunuz gitmenize gerek yok.zor evet ama napayim ben mi kalayim kirada surekliBir de bir sürü abonelik işlemi yaptırması var. Çıktığın evdekileri kapatır yeni evi açtır. 1 sene önce yapmış daha yazık. Bana onlar da zor geliyor ordan oraya gidiyorsun hele buyuksehirse. Ben de çıkmazdım sonuna kadar Sanırım.
Doğalgazı e-devletten yapıyor musun yani? Eee sizinki zorunluluk olmuş 1 sene için iş değiştirme yapmışsınız. Sürekli kalın ya da kalmayın kiracı ayak diretmese haksız sayılmaz.Ya hu iyi de ben de yaptim ayni seyleri e devletten yapiyorsunuz gitmenize gerek yok.zor evet ama napayim ben mi kalayim kirada surekli
Hemen pazartesi harekete geçeceğiz inşallah tekrar teşekkür ederim size çok sağolun aydınlattınızRica ederim. Lütfen bulunduğunuz yerdeki bir avukat ile görüşün. Dosya durumunuza göre Haksız işgal mi tahliye mi nasıl hangi yolla kolayca halledebilirsiniz ona göre hareket edersiniz. Babanız da kurtulmuş olur.
Dava açacak. Önce noterden ithar çekecek 1ay içinde dava açacak. Hem tahliye hemde ödenmeyen kirala için icra başlatılacak. Öyle arsız insan çoktur avukatsız çözümü zor.Merhaba bu konu ile ilgili bilginiz var sanırım. Bende yardımınızı rica etsem, konu sahibinin de izniyle. Şimdiden teşekkürler.
Babamın kiracısı 1 yıldır oturuyor ve kira ödemiyor 1 yıldır ve sözleşme falan da yapmamış babam. Kirayı öde diyoruz ödemiyor, çık diyoruz çıkmıyor. Babam yaşlı korkuyoruz başına iş alacak diye. Nasıl insanlar bilmiyoruz çünkü. Elimiz kolumuz bağlı. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilginiz var mı?
Çıkmak istememesi normal şu birkaç ay içerisinde kirala uçtı, çıkarsa o fiyata bulamayacağını biliyor. sözleşme bitmesine 1 ay kala ithar çekin diretirse iş uzar.Hanimlar merhabalar bilen yazarsa sevinirim.bir evim var ve kiraya verdim ben evime geri tasinmak istiyorum is nedeniyle fakat sozlesmeyi kaybettim(((
Bir yilim dolmasina iki ay var kiraci da ciimak istemiyor.proaeduri bilem var mi yazabilir mi
Evet ayni sitede yuzde elli artti neredeyse kira malesef zaten oyle olmasa ben cikardim kirayaÇıkmak istememesi normal şu birkaç ay içerisinde kirala uçtı, çıkarsa o fiyata bulamayacağını biliyor. sözleşme bitmesine 1 ay kala ithar çekin diretirse iş uzar.
Büyük şehirde çok daha fazla o masraflarBenim gibi biriyse tahliye davası sonuçlanmadan çıkmaz
O eve muhtacim zatenTaşınmak için dünyanın masrafına katlaniyor insanlar...yok nakliyesi yok emlakcisi,yok badanasi depozitosu onbini buluyor. Yazık günah bir sene için mi ödediler bunları....ben olsam çıkmam mesela işi inada bindiririm.çıkmazlarsa dava açmanız gerekecek o eve muhtaç olduğunuzu ispatlamaniz...
Ben de kiralara muhtacımda ödeyen yokkkkO eve muhtacim zaten
Çok teşekkürler. Pazartesi harekete geçicez inşallah.Dava açacak. Önce noterden ithar çekecek 1ay içinde dava açacak. Hem tahliye hemde ödenmeyen kirala için icra başlatılacak. Öyle arsız insan çoktur avukatsız çözümü zor.
Gerekirse çıkacaksınız. Ne yardan ne serden denir bu durumda sizin yaptığınıza. Bir taşınma 10 bin masraf. Evden eve nakliyat önden kira depozito abonelikler vs. Zararını karşılayın o zaman kontrat dolmadiysa. Kendi butcenizi nasıl düşünüyorsanız insanların da bir bütçesi var. Extrem durumunuz onları baglamazİs icin yer degistirmeliyim ben mi kiraya cikayim ekstrem bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?