Kiraci cikarma

Ama sözleşme yok. Yani adamlarla babayı bağlayan bir durum yok. Bir nevi işgalci durumundalar
Mevcut dosya durumuna göre işgal de olabilir tahliye de şeklinde belirttim zaten. Ben buradan net bilgi verip şöyle yap demeye karşıyım. Avukat olmama rağmen. Her dosya ayrıdır, burada eksik söylenilen atladığı önemli bir detay olabilir. O sebeple soruya genel bilgi verip, bir avukatla dosyalarını paylaşıp danışma hizmeti almalarını, nasıl hareket edeceklerini öğrenmeleri gerektiğini belirttim.

Son düzenleme:
İs icin yer degistirmeliyim ben mi kiraya cikayim ekstrem bi durum

Benim gibi biriyse tahliye davası sonuçlanmadan çıkmaz
Dua edin benim gibi biri çıkmasın adam :)
Mesela bir kiraya çıkarken adama uzun süreli düşünüyoruz dedik.
Bize iş durumuma göre değişir deseydi asla bu evi tutmazdık
Nakliye 3 bin, emlakçı 2 bin, 2 bin depozito toplamda 7 bini 1 yıl için mi verdik diye sorardım
Adam da bunu sorgulayabilir
Yazık günah diyorum sadece

Yani cikarip kiraya versem haklisiniz ama ben mecburen oturacagim bu durumda hakli oluyorum sanirim kanunen

Bir de bir sürü abonelik işlemi yaptırması var. Çıktığın evdekileri kapatır yeni evi açtır. 1 sene önce yapmış daha yazık. Bana onlar da zor geliyor ordan oraya gidiyorsun hele buyuksehirse. Ben de çıkmazdım sonuna kadar Sanırım.

Ya hu iyi de ben de yaptim ayni seyleri e devletten yapiyorsunuz gitmenize gerek yok.zor evet ama napayim ben mi kalayim kirada surekli

Ya hu iyi de ben de yaptim ayni seyleri e devletten yapiyorsunuz gitmenize gerek yok.zor evet ama napayim ben mi kalayim kirada surekli
Doğalgazı e-devletten yapıyor musun yani? Eee sizinki zorunluluk olmuş 1 sene için iş değiştirme yapmışsınız. Sürekli kalın ya da kalmayın kiracı ayak diretmese haksız sayılmaz.

Hemen pazartesi harekete geçeceğiz inşallah tekrar teşekkür ederim size çok sağolun aydınlattınız

Dava açacak. Önce noterden ithar çekecek 1ay içinde dava açacak. Hem tahliye hemde ödenmeyen kirala için icra başlatılacak. Öyle arsız insan çoktur avukatsız çözümü zor.

Hanimlar merhabalar bilen yazarsa sevinirim.bir evim var ve kiraya verdim ben evime geri tasinmak istiyorum is nedeniyle fakat sozlesmeyi kaybettim(((
Bir yilim dolmasina iki ay var kiraci da ciimak istemiyor.proaeduri bilem var mi yazabilir mi
Çıkmak istememesi normal şu birkaç ay içerisinde kirala uçtı, çıkarsa o fiyata bulamayacağını biliyor. sözleşme bitmesine 1 ay kala ithar çekin diretirse iş uzar.

Büyük şehirde çok daha fazla o masraflar

Taşınmak için dünyanın masrafına katlaniyor insanlar...yok nakliyesi yok emlakcisi,yok badanasi depozitosu onbini buluyor. Yazık günah bir sene için mi ödediler bunları....ben olsam çıkmam mesela işi inada bindiririm.çıkmazlarsa dava açmanız gerekecek o eve muhtaç olduğunuzu ispatlamaniz...

O eve muhtacim zaten

Bence kiraciyla konuş taşınma masrafını karşılayacağını söyle ...diğer hukuksal işlemlere vereceğin parayı kiracının verirsin böylece kiracıninda maduriyeti azalır...aksi halde tasinmak hic kolay değil maddi manevi vs ..

İs icin yer degistirmeliyim ben mi kiraya cikayim ekstrem bi durum
Gerekirse çıkacaksınız. Ne yardan ne serden denir bu durumda sizin yaptığınıza. Bir taşınma 10 bin masraf. Evden eve nakliyat önden kira depozito abonelikler vs. Zararını karşılayın o zaman kontrat dolmadiysa. Kendi butcenizi nasıl düşünüyorsanız insanların da bir bütçesi var. Extrem durumunuz onları baglamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…