Kiraci cikarma

Kontrat dolunca cikaricam

Olay ilgimi çekti ben de merak ettim o yüzden sordum

Ben vicdanen bahsetmiştim
Dünyanın her türlü hali var, bir hastalık olur, aniden çıkan bir ihtiyaç olur, kaza bela olur, yada konudaki gibi durum olur bir yılda da kiracıyı çıkarmak zorunda kalınabilir. Ben de kirada oturuyorum, kimse bir yıl için masraf etmek yada yeni yerleştiği bir evden çıkmak istemez ama böyle durumlarda anlayışlı olmak gerekmiyormu.benim inadım için ev sahibi mi kirada otursun? Vicdan kiracıda da ev sahibinde de olması gereken bir haslet

Ben vicdanen bahsetmiştim
Bir de adamlar 1 yıl elin evinde bedava oturunca o vicdan nerde oluyor onu hiç anlamadım
1 yıl kira ödemeden oturmuşlar vay vicdansız demiyorsunuz o eve ihtiyacı olan ev sahibine vicdan muhakemesi yaptırıyorsunuz
İnsanlar evlerini hibe etsin bir de üstüne

Bunca ay ödemedikleri kiralarla taşınırlar. Ev sahibi zaten mağdur edilmiş daha iyi niyet gösterecek bir durum kalmamış

Siz anlayışlı olabilirsiniz
Ben bunu inat olarak görmüyorum
Taşınmak kolay mı? Eşyaların bile yıpranma parası var.
Ev sahibi kendi özel durumundan ötürü beni mağdur edemez. Tahliye davası açar isterse, o da ne zaman biter Allah bilir.
Ha benim taşınma, emlakçı gibi ücretimi karşılar. Seve seve ertesi hafta boşaltırım.
Havadan para kazanmıyorum

Konuyla ne alaka
Konu sahibi 1 yıldır kira ödemiyorlar dememiş ki?
Ben de o zaman alakasız bir yemek tarifi yazayım buraya

1 yıldır kira ödemeyen üstteki üyenin kiracısı
Kendisi yeni konu açmak yerine başkasının konusuna uzun uzun yazdığı için karıştırmış olabilir misiniz?

Hanimefendi ben yillarca oturursun demedim zaten bastan da donme ihtimalim var dedim.sizinde anliyorum lakin sozlesme bir yillik.kimsenin evine coreklenemezsiniz ya hu.mulkiyet benim.cikarsam,kiraya versem baskasina haklisiniz da eve ihtiyacim var.ben mi havaya kira vereyim

Elinizde tahliye taahhütnamesi varsa çıkarmanız kolay olur, ihtar çekseniz bile çıkmaları en az 6 ay sürer diye biliyorum

Dediğim gibi umarım çıkar
Kaldı ki çıkmıyormuş
Uğraşırsınız uzun süre
Bol şans diliyorum

Konu sahibinden özür diliyorum konusundan bağımsız, ben farklı bi soru sorarak karışıklığa sebebiyet verdim. Tekrar özür diliyorum hata ettim yeni konu açmam gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…