• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracımız salon parkesini değiştirmek istiyormuş 🙄

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.005
83
39
Arkadaşlar selam,

Bizim iyi bir muhitte kirada evimiz var. Kiracımızın 4. Senesi ve hiç bir problem yaşamadık. Kendisi zamanında öder kirasını bizde öyle faiş zamlar yapmadık devam ediyoruz. Şuan evim ederinin yarısına kirada ama hiç sorun etmedik eşimle.

Geçen kiracımız aradı, abla ben salonun rengini değiştirdim parkesi hoşuma gitmiyor değiştirmek istiyorum dedi. Bu arada ev 10 yıllık ama parkelerinde sorun yok kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Biz yaptıralım kiradan düşelim falanda demedi.

Aslında parke demirbaş ev sahibinin karşılaması gerek ama dediğim gibi zevke istinaden değişim yapılıyor.

Sadece salonun değişmesi biraz saçma geldi bana. Diğer odalar sırıtacak.
Yaptırma diyip gönlünü kırmakta istemiyorum çıkamadım işin içinden. Eşime diğer odaları da biz yaptıralım dedim.
Şuan bir sıkıntısı yok gereksiz masraf diyor.

Ne önerirsiniz nasıl bir yol izliyim. Bir haftadır cevap veremedim kadına.

Arkadaşlar selam,

Bizim iyi bir muhitte kirada evimiz var. Kiracımızın 4. Senesi ve hiç bir problem yaşamadık. Kendisi zamanında öder kirasını bizde öyle faiş zamlar yapmadık devam ediyoruz. Şuan evim ederinin yarısına kirada ama hiç sorun etmedik eşimle.

Geçen kiracımız aradı, abla ben salonun rengini değiştirdim parkesi hoşuma gitmiyor değiştirmek istiyorum dedi. Bu arada ev 10 yıllık ama parkelerinde sorun yok kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Biz yaptıralım kiradan düşelim falanda demedi.

Aslında parke demirbaş ev sahibinin karşılaması gerek ama dediğim gibi zevke istinaden değişim yapılıyor.

Yaptırma diyip gönlünü kırmakta istemiyorum çıkamadım işin içinden. Eşime diğer odaları da biz yaptıralım dedim.

2 sene sonra yeniden eşya değiştirirse yine mi parke yaptıracaksınız, olur mu öyle şey, sağlam şeyi neden değiştiresiniz üstelik ödemesini kendiniz yaparak

Arkadaşlar selam,

Eğer parkelerde sorun yoksa anlamsız bir masraf .

salon takımına göre mi parke yaptırmak istiyor doğru mu anladım.

bu kadar düşünmeniz gereken bir konu değil bence.

zaten kesesinden bir yenileme yapacakmış.

evde siz oturmuyorsunuz. ayrı parke renklerinin sırıtacağı düşüncesi de görsel zevkle alakalı bir durum. bazılarına göre sırıtmayacaktır.
İşte tam olarak benim zevkime uymuyor ayrı ayrı olması. İstediğini yap mı demeliyim doğrusu mu ?

Eğer parkelerde sorun yoksa anlamsız bir masraf .

salon takımına göre mi parke yaptırmak istiyor doğru mu anladım.
Boyasını değiştirmiş gözüne hoş gelmemiş.
Siz ödeyin falan demedi de.
Farklı farklı olması içime sinmiyor

2 sene sonra yeniden eşya değiştirirse yine mi parke yaptıracaksınız, olur mu öyle şey, sağlam şeyi neden değiştiresiniz üstelik ödemesini kendiniz yaparak
Yok yok siz karşılayın demedi bana.
Kendi ödeyecekte ayrı ayrı olması biraz saçma geldi.
Kii seneye 5. Senesi muhtemelen evinize yatırım yaptım diye önümüze sürecek.

Sözlesmenizde ne yaziyor ki? Aldigi gibi mi teslim etmesi lazim? Burda bazi evleri tamamen ciplak kiraya veriyorlar. Istedigin gibi kullaniyorsun ama sonra geri sökmen lazim. Yok parke bir görünümlü oldugu gibi iade edilecekse degistiremez. Ona bakarim ben. Birde dandik malzeme kullanilmamasina dikkat edilmel7

Kendi kesesinden yaptıracak olsada diğer odalarla alakasız duracak sonuçta onlar birgün taşınacak. Diğer odaların sağlam parkelerini değiştirmekte şu dönemde gereksiz masraf, ben durumu anlatır kabul etmezdim
Bende böyle düşünüyorum.
Bana kiradan düşelim falan demedi de.
Kira artış zamanı illaki evinize yatırım yaptım diyecektir.

Yok yok siz karşılayın demedi bana.
Kendi ödeyecekte ayrı ayrı olması biraz saçma geldi.
Kii seneye 5. Senesi muhtemelen evinize yatırım yaptım diye önümüze sürecek.
Kiradan düşelim de dememiş ama öyle yazmışsınız o yüzden siz ödeyeceksiniz sandım
Yaptırmasına izin vermezdim yerinizde olsam, evin bir bütünlüğü var gereksiz bir iş

Sözlesmenizde ne yaziyor ki? Aldigi gibi mi teslim etmesi lazim? Burda bazi evleri tamamen ciplak kiraya veriyorlar. Istedigin gibi kullaniyorsun ama sonra geri sökmen lazim. Yok parke bir görünümlü oldugu gibi iade edilecekse degistiremez. Ona bakarim ben. Birde dandik malzeme kullanilmamasina dikkat edilmel7
Ev 10 yıllık illaki modası geçti ama kullanılmacayak durumda değil.
Ama şimdi değiştirme desem üzülecek hepsini değiştir o zaman desem yarısını siz karşılayın diyecek arada kaldım.

Back
X