Doğuma Hazırlık kirada oturanlar bebek odası yapıyormusunuz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebeğine oda yapmayanlar yani beşik veya park yatak alanlar bebeğin kıyafetlerini nereye koymayı düşünüyorsunuz ? ben bi dolap alalım diyorum eşim yatak odasında bizim dolabı biraz boşaltalım sonra takım alınca dolabı ne yapıcaz diyo ama hiç bilmiyorum ki öyle idare edilebilir mi ? ilk çocuğum ve bi fikrim yok :50:

bebeğine oda yapmayanlar yani beşik veya park yatak alanlar bebeğin kıyafetlerini nereye koymayı düşünüyorsunuz ? ben bi dolap alalım diyorum eşim yatak odasında bizim dolabı biraz boşaltalım sonra takım alınca dolabı ne yapıcaz diyo ama hiç bilmiyorum ki öyle idare edilebilir mi ? ilk çocuğum ve bi fikrim yok :50:

eğer koyacak yeriniz varsa koçtaş ya da ikeada çok uygun fiyatlı gardroplar var al bi tane iki kapılı, içinde çekmeceleri de olsun, bence çocuğun kıyafetleri düzenli bir şekilde ayrı yerde olsa daha iyi olur, bizim gardropta kendimize yer blamıyoruz ki onun eşyalarına yer kalsın çok ıvır zıvırı var bebeğin bezlerini bile koysan bi dağınıklık gitmiş olur ortadan

biz yapmadık :50: evde yer yoktu. o yüzden beşik-sepet gibi bişey aldık az yer kaplasın.
Allah isteyen herkese ev nasip etsin. :)

canım bende kırada oturuyorum.10 gune kalmaz oğlusum dunyaya gelecek.benımde ılk bebegım bende cok heves ettım valla agladıgımda oldu ama kırada olunca olmuyo.tasınırken mahfolurlar.sokuluyo tekrar monte edılıyo berbat olur...ben o yuzden mobılya besık bıle almadım.yınede sana kalmıs canım.sımdıden hayırlı olsun

merhaba bizde mobilya beşik aldık canım benımde bebeğimin gelmesine çok az kaldı .. ama o da yapmadık şimdi gerek yok diye :):49::49::49:

Bizde İzmir'de yaşıyoruz ve kiradayız ama annem sağolsun kızımın odasını aldı... Bizde duvar kağıdımızı yaptıracağız. Belki saçma ne kadar oturacağımızın belli olmadığı eve hazırlık yaptık tonla... Ama insan dayanamıyor. Eşimin kardeşi de park yatak aldı onu da İstanbul'a annemlere getirdik. Bir ayağımız burada olduğundan burada kalmasını uygun gördük.

Back
X