- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
Buna cok sasirdim. Evimin icinde camasir kurutuyorum 2 yildir daha kuf olmadi. Oyle her evde olmaz ki. Kis gunu tabi icerde kurutcaz. Bi camasirdan kufleniyorsa evin kusurudur o..
ev sıfırdı yani daha önce kullanılmamış şu an çok şükür hiç bi sorun yok.kadın çamaşırı evin içinde kurutuyomuş hiç havalandırma fln yapmıyomuş ondan kaynaklı olabilir.siz evinizi havalandırıyosunuzdur bi sorunla karşılaşmamışınızdır.
Sözleşme noter onaylı değilse hiçbi şey olmaz, ki bence geçerliliği yok onun.
Demek istedigim yani tabiki camasir tetiklemistir ancak kis gunu asla cam acmm zaten butun gun evde yokum. Aksam 7de geliyorum. Evde oraya buraya serer kuruturum. Yani her evde olmaz ama olacak evde de tabi ki islak biseyler tetikler. Ev sifirdir ama disi mozaikli miydi merak ettim. Esim insaat muhendisi. Disinda mozaik kullanilan evlerde gozlenmis daha cok. Onun disinda yine bir suru sebebi var..
O tamamen geçersiz, konuşun ev sahibiylw önümüzdeki ay ben çıkıyorum gel eve bak bi sıkıntı yoksa ver depozitoyu yoksa ben bi ay kira vermeden oturup çıkcam diye. Saf görüp kandırmasın sizi.
yüzde yüz kullanımdan kaynaklanan bi şey çünkü biz 3 senedir oturuyoruz şu ana kadar hiç bi sorunla karşılamadık.evden dolayı olsaydı biz de sorun yaşardık diye düşünüyorum.ev iki tuğla arasına köpük mü yoksa başka bişi mi ne koyuyolarmış o şekilde yapılmış tam bilmiyorum yanlış bişi de demiyim. hani dıştan kaynaklanan bi şey olduğunu da sanmıyorum o yüzden.
Aynı evde oturuyorsanız siz de evet ona bir şey diyemem. Doğrudur kullanımdandır ama tek çamaşır diyince merak ettim işte.. Kusura bkmayın böyle size saldırmak için yapmadım yanlış anlamadınız umarım. :93:
Kira kontratlarında noter onayı aranmıyor, bende ev sahibiyim elimdeki mevcut kira kontratı ile kiracımı mahkemeye verdim, o zaman sormuştum avukata noter onayı gereklimi gerekirse notere gideyim diye, gerekmez demişti ve o evrakla işlem yaptık, karşılıklı imzalanan bir sözleşmedir ve yasal geçerliliği vardır
Konu sahibesi ev sahibinize durumu anlatın, çok büyük ihtimalle tesisatlardan kaynaklanan bir durumdur, tadilata yanaşmıyorsa noterden ihtar çekin, iki ihtarınız sonunda gerekli onarımı yaptırmazsa kontratı feshetme hakkınız var ama ihtar çekmeden evden çıkarsanız bir yıllık kirayı talep etme hakkına sahiptir
Merhabalar kızlar, yeni taşındığımız evle alakalı büyük sorunlarım var. Daha 4 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz evden inanılmaz şikayetçiyim. Evde her yer küf tutuyor, yeşil yeşil benek oluyor. Ne yaptıysam geçmedi forumda tüm söylenenleri harfi harfine yaptım ama çözüm yokElbise dolabıma kadar dayanmışlar kıyafetlerim koku içinde artık. Ve bu evle 1 senelik sözleşme yaptığımız için çıkamıyoruz. Yok mudur bunun bir yolu, kiracı haklarında bununla alakalı bir hakkımız yok mu bilen var mı acaba? Daha taşınalı 3 ay oldu buraya ama şimdiden çok pişmanım 1 sene nasıl çekerim burayı
Merhabalar kızlar, yeni taşındığımız evle alakalı büyük sorunlarım var. Daha 4 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz evden inanılmaz şikayetçiyim. Evde her yer küf tutuyor, yeşil yeşil benek oluyor. Ne yaptıysam geçmedi forumda tüm söylenenleri harfi harfine yaptım ama çözüm yokElbise dolabıma kadar dayanmışlar kıyafetlerim koku içinde artık. Ve bu evle 1 senelik sözleşme yaptığımız için çıkamıyoruz. Yok mudur bunun bir yolu, kiracı haklarında bununla alakalı bir hakkımız yok mu bilen var mı acaba? Daha taşınalı 3 ay oldu buraya ama şimdiden çok pişmanım 1 sene nasıl çekerim burayı
yanlış anlamanı istemem lafım kesinlikle sana değil
birazdan biri gelip insanların ne dertleri var biliyor musun? eşinle mutluysan başka sorun yoktur? o evi bulamayanlarda var! bunlarda ne ki diye kıyaslayan. tipler dadancak
bu arada 10 senelik oturduğumuz evde ilk senelerdede bu tür problemler vardı bizde. artık böyle küfler kabarıp pamukçuk gibi oluyodu yer yer yeşil ve beyaz küfler. bizimkiler çamaşırları kışın evin içine asıyordu. çamaşır kurutma makinesi aldılar tüm sorunlar geçti. acaba sizde mi çamaşırları ev içinde kurutuyosunuz?
Benim iki evimde oldu rutubet çok sinirbozucu bir durum. Son evimde hem rutubet vardı hemde ev aldığımızdan dolayı çıkıyoruz dedik depozitomuzu vermedi adam bizde evini boyamadik (girerken boyaliydi) depozitoyu verseydi boyayacaktik ama. Mahkemeye vermekle tehdit etti 3ay erken cikmisizda 3ayin kirasını alacakmış bizden naparsan yap dedik bizde şimdilik ses yok. Cagir ev sahibini göster belkide anlayislidir kabul eder hem sağlığa zarar hem eşyaya
Evet girişte depozito da verdim. İyi hoş kira vermem 1 2 ay ama ya sözleşme ne olacak mahkemeye kadar uzatmaz mı o zaman da :S
Sanmam mahkemeye uğraşacağını kolayım ya avukat parası o parası bu parası.valla 7 yıldır kırada oturuyorum nefret geldi artık bu bu gidişlezor ev sahibi olurum şimdi yeni bi eve taşındım bi hafta oluyo 950 tl kira verecem gelde için yanmasın. Sıfır çok güzel ev ama yazık yani verilen para havaya gidiyo kredi Çekme imkanımızda yok bankalar vermiyor malesef. Çok dertliyim bu konuda.
Allah yardımcınız olsun ya baya çokmuş kiranız ama değiyordur eminim içiniz rahattır o yönden. Evet haklısınız banka kredi verse 950 tl ile hem kredinizi öder hem ev sahibi olmuş olurdunuz. Gerçekten içi yanıyor insanın kira meselesinde. Olur inşallah eviniz, Allah kısmet eder umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?