Kiralık ev konusu..

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
kızlar ben pahalı bir şehirde öğrenciyim. 1+1 evler en az 1000 lira eşyalı. Ben de tek çıkmak istiyorum ama o parayı veremem malesef. Ki bunun elektriği, suyu depozitosu vs var. Konumu gayet güzel, yeni binada bodrum katta bir stüdyo daire var. 1+0. Çift pencereli ve bina güvenlikli.beyaz eşyalar çok güzel. Davlumbazı, fırını, bulaşık makinesi, elektrikli ocağı, çamaşır makinesi, buzdolabı hepsi bilindik kaliteli bir markadan. Yatak, duvara monte tv ve bir koltuk var. Çift kapaklı, iki tane gardrop var. Banyosu çok küçük malesef. Fakat benim için tek sıkıntı bodrum kat olması. Depozito ve komisyon da yok. Sizce 1000 liraya kıyıp, harcamalarımdan kısıp arakatta 1+1 bir yere mi çıkayım, yoksa gerek yok burası iyi mi dersiniz?
Not: çoğu zaman sevgilimde kalıyorum, eve pek uğramam gibi geliyor. O yüzden de çok para vermek istemiyorum açıkçası.

Bodrum katta rutubet olur esyalarin giysilerin kuf olur kendinde hasta olursun sevgilinde kaliyorsan giriş çıkışı sorun etmeyen bir yurt bul

Bodrum katta rutubet olur esyalarin giysilerin kuf olur kendinde hasta olursun sevgilinde kaliyorsan giriş çıkışı sorun etmeyen bir yurt bul

Zaten yurtta kalıyordum ama kapanıyor yurdum. Geri kalan yurtlar da hep katı kurallı yurtlar. Sürekli havalandırsam da küf olur mu acaba?

Sevgilime yerleşme şansım olsa yerleşirdim zaten. Ayrıca size sevgilimde kalmamla ilgili görüşünüzü sorduğumu hatırlamıyorum.
Tabi canım yerleştirmez seni...insanlık namına uyardık ben kul olarak vazifemi yaptım gerisi sana kalmiş sen böyle devam et..

Zaten yurtta kalıyordum ama kapanıyor yurdum. Geri kalan yurtlar da hep katı kurallı yurtlar. Sürekli havalandırsam da küf olur mu acaba?
Olur benim evim ara kat ama arka taraftan duvarla bitisik benim evde bile oluyor onden 2. Kat arkadan 1.kat gibi duruyor ve rutubet var

Olur benim evim ara kat ama arka taraftan duvarla bitisik benim evde bile oluyor onden 2. Kat arkadan 1.kat gibi duruyor ve rutubet var

Anladım.. yan tarafta kalanlar arkadaşlarım onlar olmadığını söyledi. Belki binadan binaya farkediyordur ama tekrar bir sorucam iyice. Teşekkür ederim yorumunuz için

Zaten ev de çok kalmiyormussunuz 1000 lira boşuna neden veresinizki ev arkadaşı neden düşünmüyorsunuz

Zaten ev de çok kalmiyormussunuz 1000 lira boşuna neden veresinizki ev arkadaşı neden düşünmüyorsunuz

Ev arkadaşı hiç düşünmedim çünkü evde kaldığım süre boyunca ders çalışmam gerekiyor ve sese gelemiyorum asla. Bir de ben biraz takıntılıyım sevdiğim bir arkadaşımla eve çıkarsam kesin soğurum ve aramız açılır.

Ev arkadaşı hiç düşünmedim çünkü evde kaldığım süre boyunca ders çalışmam gerekiyor ve sese gelemiyorum asla. Bir de ben biraz takıntılıyım sevdiğim bir arkadaşımla eve çıkarsam kesin soğurum ve aramız açılır.
O zaman çok arkadas olmadığınız güvenilir temiz biriyle baştan sartlari karşılıklı konuşarak gecseniz

Yeni binalarda yalıtım duvarın iç tarafına yapıldığı için nem pek olmuyor bildiğim kadarıyla. Arkadaşların böyle bir sorun olmadığını söylüyorsa yan binada, sizin evinizde de olmayabilir. Ayrıca, yerleşin. Nem sorunu yaşarsanız başka eve çıkarsınız. Fazla eşyanızın olmadığını varsayarak söylüyorum tabii bunu.
Bir de, sevgilinizle eve çıkmayı düşünmemenizi takdir ettim. İstediğiniz kadar onun evinde kalabilirsiniz ama yalnız kalmak istediğinizde ya da kavga ettiğinizde döneceğiniz bir evinizin olması, akıllıca bir tercih.

kızlar ben pahalı bir şehirde öğrenciyim. 1+1 evler en az 1000 lira eşyalı. Ben de tek çıkmak istiyorum ama o parayı veremem malesef. Ki bunun elektriği, suyu depozitosu vs var. Konumu gayet güzel, yeni binada bodrum katta bir stüdyo daire var. 1+0. Çift pencereli ve bina güvenlikli.beyaz eşyalar çok güzel. Davlumbazı, fırını, bulaşık makinesi, elektrikli ocağı, çamaşır makinesi, buzdolabı hepsi bilindik kaliteli bir markadan. Yatak, duvara monte tv ve bir koltuk var. Çift kapaklı, iki tane gardrop var. Banyosu çok küçük malesef. Fakat benim için tek sıkıntı bodrum kat olması. Depozito ve komisyon da yok. Sizce 1000 liraya kıyıp, harcamalarımdan kısıp arakatta 1+1 bir yere mi çıkayım, yoksa gerek yok burası iyi mi dersiniz?
Not: çoğu zaman sevgilimde kalıyorum, eve pek uğramam gibi geliyor. O yüzden de çok para vermek istemiyorum açıkçası.
Yazmayı unutmuşum bodrum kattaki dairenin aylık kirası 550 lira.
Nemden ziyade beni üst katlar ilgilendirirdi en çok aslında gürültü olabilir,üst kattan çöp atıp halı vs silkeleyen olabilir,bodrum kat olduğu için pencerelerini çok sık açamayabilirsin,bahçe var ise böcek sorunu olabilir.Yukarı katların borusu tıkansa sular senin evinden çıkabilir başıma geldi su olayı,ve yine silkeleme,çöp atma,su dökme olaylarını çok çektik.

Boş evlerin kirası ne kadar peki eger daha uygunsa evi boş tutsan eşyalarıda 2. el alsan daha uyguna gelmez mi temel ihtiyaçlarını alsan yeter.

Back
X