Kiralık ev konusu..

Yarin öbür gün başina bi sey gelse sen mi kurtaracaksın da edecek tabi diyorsun..ne kadar cok kisinin kuyyruğuna basmışım..milletin oyuncagi olmaya ne meraklısiniz..
Milletin oyuncağı olmak? Banlanmak istemiyorsan hiç yanıt yazma derim sana.

Yeni binalarda yalıtım duvarın iç tarafına yapıldığı için nem pek olmuyor bildiğim kadarıyla. Arkadaşların böyle bir sorun olmadığını söylüyorsa yan binada, sizin evinizde de olmayabilir. Ayrıca, yerleşin. Nem sorunu yaşarsanız başka eve çıkarsınız. Fazla eşyanızın olmadığını varsayarak söylüyorum tabii bunu.
Bir de, sevgilinizle eve çıkmayı düşünmemenizi takdir ettim. İstediğiniz kadar onun evinde kalabilirsiniz ama yalnız kalmak istediğinizde ya da kavga ettiğinizde döneceğiniz bir evinizin olması, akıllıca bir tercih.

Çok fazla eşyam yok sadece kıyafetlerimi götürücem eşyalı zaten. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

İnsanlık yaramaz ilerde pişman olunca bu atarlarını hatırlar merak etme

Öff benim sevgilimi benden iyi mi tanıyacaksınız siz de pişman olacaksınız vs diyorsunuz. Neyine pişman olacağım acaba? Evlenmeden sevişmek ya da aynı evde kalmak kadın için pişman olunacak bir şey mi? Cinselliğin kadına bir ceza olmadığını anlayın artık ya. Ben sevgilimle istediğimi yaparım ilerde anlaşmazlıklar olursa da ayrılırım. Bakire değilim ya da evlenmeden sevgilim oldu diye değersiz mi oluyorum? Siz bu iğrenç, orta doğu düşüncelerinizi kendinize saklayın. İnsanlık dersi vericek son insanlarsınız.

Ama yalıtımlı yenı bına vs ıyı bır yerse bodrum mantıklı. Arkadaşım esı çocuğuyla oturuyor ne küf ne rutubet var çok güzel de ısındı kışın ,ben 3.kattayım yalıtımsız rutubet var havalandırılsada.genel olarak bınanın durumuna bakın yenıyse kıralayın

Nemden ziyade beni üst katlar ilgilendirirdi en çok aslında gürültü olabilir,üst kattan çöp atıp halı vs silkeleyen olabilir,bodrum kat olduğu için pencerelerini çok sık açamayabilirsin,bahçe var ise böcek sorunu olabilir.Yukarı katların borusu tıkansa sular senin evinden çıkabilir başıma geldi su olayı,ve yine silkeleme,çöp atma,su dökme olaylarını çok çektik.

Boş evlerin kirası ne kadar peki eger daha uygunsa evi boş tutsan eşyalarıda 2. el alsan daha uyguna gelmez mi temel ihtiyaçlarını alsan yeter.

Üst katlar da hep öğrenci olduğu için ve bir sorun olduğunda muhattap olabileceğim apart sahipleri olduğu için pek düşünmemiştim o kısmı. Ama o da sıkıntı evet. Su taşma olayından ben de çok korkuyorum ama benden önce kalan kişite sorduğumda böyle bir şey yaşamadığını söyledi. Bir de acaba böcek çok fazla mı olur? İlaçlama oluyor düzenli ama bilemedim.

Ama yalıtımlı yenı bına vs ıyı bır yerse bodrum mantıklı. Arkadaşım esı çocuğuyla oturuyor ne küf ne rutubet var çok güzel de ısındı kışın ,ben 3.kattayım yalıtımsız rutubet var havalandırılsada.genel olarak bınanın durumuna bakın yenıyse kıralayın

Bina 3 yıllık galiba. Ya da daha yeni. Ben de zaten yan taraflarda bu sıkıntılar olmamasına güvendim. Umarın dediğiniz gibi olur.

Yarin öbür gün başina bi sey gelse sen mi kurtaracaksın da edecek tabi diyorsun..ne kadar cok kisinin kuyyruğuna basmışım..milletin oyuncagi olmaya ne meraklısiniz..

oyuncak olduğunu nereden çıkardınız ki? beraber kalıyoruz demiş, üniversiteye giden yetişkin kadın. neyin ne olduğunu biliyodur. size uygun bi davranış olmayabilir ama bunu bu şekilde oyuncak olmaya ne meraklısınız gibi kaba bi şekilde belirtemezsiniz. arkadaş zaten o konu ile alakalı yorum istememiş.

bodrumların temel problemi;
su basması
böcek
ısınmama
nem, küf, rutubet

yani bunlar olabilir. çok kalmıyorum önemli değil dersin ama küf insan için zararlıdır ya da bi su basar tüm eşyaların telef olur. kira açısından çok çok uygun ama risk alınabilir mi bilemedim. ev arkadaşı olarak bi yer baksanız.

Üst katlar da hep öğrenci olduğu için ve bir sorun olduğunda muhattap olabileceğim apart sahipleri olduğu için pek düşünmemiştim o kısmı. Ama o da sıkıntı evet. Su taşma olayından ben de çok korkuyorum ama benden önce kalan kişite sorduğumda böyle bir şey yaşamadığını söyledi. Bir de acaba böcek çok fazla mı olur? İlaçlama oluyor düzenli ama bilemedim.
Site tarzı biryer mi ben de sitede oturuyorum ama son katta site yönetimi düzenli ilaçlama yapıyor heryere belediyede hergün tüm mahalle,sokak vs ilaçlama yapıyor bizde hamamböceği,sinek falan yok ama 1.katta oturan kişide var mı bilmiyorum.

Öff benim sevgilimi benden iyi mi tanıyacaksınız siz de pişman olacaksınız vs diyorsunuz. Neyine pişman olacağım acaba? Evlenmeden sevişmek ya da aynı evde kalmak kadın için pişman olunacak bir şey mi? Cinselliğin kadına bir ceza olmadığını anlayın artık ya. Ben sevgilimle istediğimi yaparım ilerde anlaşmazlıklar olursa da ayrılırım. Bakire değilim ya da evlenmeden sevgilim oldu diye değersiz mi oluyorum? Siz bu iğrenç, orta doğu düşüncelerinizi kendinize saklayın. İnsanlık dersi vericek son insanlarsınız.
O zaman bu atarını ailene yapsana gelip bize artislik yapıyosun :) vicdanını rahatlatma annen seni okusun diye gönderiyo oralara bunuda unutma inş pişman olursun artist

O zaman bu atarını ailene yapsana gelip bize artislik yapıyosun :) vicdanını rahatlatma annen seni okusun diye gönderiyo oralara bunuda unutma inş pişman olursun artist

Merak etmeyin çok iyi bir bölümde, her yıl çok iyi ortalamayla geçerek okuyorum. Ne kadar tatlısınız beni ne güzel düşünüyorsunuz :)

Site tarzı biryer mi ben de sitede oturuyorum ama son katta site yönetimi düzenli ilaçlama yapıyor heryere belediyede hergün tüm mahalle,sokak vs ilaçlama yapıyor bizde hamamböceği,sinek falan yok ama 1.katta oturan kişide var mı bilmiyorum.

Yok site değil ama öğrenci apartı olduğu için kat temizliği, ilaçlaması oluyor.

Back
X