Kiraya 250 tl zam

Hayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz
3 odalı ev 1650 aidattan 2000 dir şimdi geçim çok zorlandı:silah:. Ev, kira hepsi uçtu maalesef mayısta daha fiyatlar normaldi ama şimdi 500binlik ev 700-800 bin oldu acımasızca ama normal. Güzel konuşup halinizi anlatın kavgayla evden çıkarsanız daha zararlı olabilir.

Zamina ....neyse ....hadi %15 sozlesmede yaziyor 40 tl ne parasiymis?ayrica sozlesmede yaziyor diye 250 tl birden pandemi dineminde birde almak zorunda degil az bir miktar arttirabilirdi, gercekten gaddarmis

İyi de o sizin yatırımınız, bunu niye hayır işine çevirdiniz ki?

Orasi tek yatirimim degil ki, ama insanlarin ekmegini kazandigi tek yer. Tabi istesem orasinin kirasini da cikartitim cebime bir kac kurus fazla girer, ama su anda ekonomik zorluk ceken ben degilim, kiracilar. Corona Krizin basinda ortaligi kapattiklari zaman kira da almadim. Ben suna inaniyorum: Insanlara faydan dokunsa kendi isinin bereketi artar. Simdiye kadar sükür kimseye muhtac olmadim. Bundan sonra da olmayiz insallah.

Bize Aralık 15 te 300 TL zam yaptı 🙄👊🏻 Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Neymiş ucuza oturuyormuşuz alt katı 2800 e isteyen varmış vermemişler. Ben 4 yıldır oturuyorum burada. O zaman her yıl kiracı değiştir evet kira fazla alırsın ama evinin ağzına da sçrlar👊🏻
Neden kabul ettiniz ki? Tefe tufe oranı mı bu meblağ? Değilse ve kafasına göre 300 tl dediyse kabul etmemeniz lazımdı. Düşük kiraya oturuyorsunuz sözünün hiç bir bağlayıcılığı yok.

3 odalı ev 1650 aidattan 2000 dir şimdi geçim çok zorlandı:silah:. Ev, kira hepsi uçtu maalesef mayısta daha fiyatlar normaldi ama şimdi 500binlik ev 700-800 bin oldu acımasızca ama normal. Güzel konuşup halinizi anlatın kavgayla evden çıkarsanız daha zararlı olabilir.
Ilk başa güzellikle konuştum baktim anlamiyor diyoki ben eşinize dedim oturdugunuz sitede 1800den başliyor kiralar ben 1400 den girdim oturdugum sitedeki kira isterse 2000 bin olsun beni ilgilendirmez dedim

Zamina ....neyse ....hadi %15 sozlesmede yaziyor 40 tl ne parasiymis?ayrica sozlesmede yaziyor diye 250 tl birden pandemi dineminde birde almak zorunda degil az bir miktar arttirabilirdi, gercekten gaddarmis
Söyledim dedim bu pandemi de 250 tl zam nedir birden bire anlaşamasak da hemen çıkamam evden yeni bir işe giriştim dedim 3 5 ay beklersiniz içime sinen bir ev olur begenirim öyle çıkarim dedim işine gelirse gelmesse de mahkemeye ver dedim
Valla anladim ben böyle insanlara dişe diş kana kan gerekiyor sizi pasif görürse ne geçirirsem hesabi yapiyorlar az önce de aradım fazla soylemissiniz dedim emlakcilarla görüştüm yeni oranlara göre falam sözleşmeyi 5 den sonra dedim
Hak meselesi 20 tl de olsa sizin hakkiniz yoksa vermiycem dedim

Hayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz
Onda bir oranında yapıyorlar sanırım, sızın de bir bucuk yıl olmus aşşagı yukarı 250 lıra eder ama cok tabıkı 150 lıra yapabılırdi.

Sizi ordan oraya sürüklediklerine göre ordanda cıkartıcaklar anlasılan. Yüksek zamlar yapıp cıkmanızı istiyolar gibime geldi.

Bu tefe tüfe sadece zengini zengin yapıyor anlamadım ben bizim maaş yerinde sayıyor. Tefe tüfede buğday sapı arpa başı filan hesaplanıyor ben anlamadım yakında maaşı kiraya verip duvarları kemirecez

Neden kabul ettiniz ki? Tefe tufe oranı mı bu meblağ? Değilse ve kafasına göre 300 tl dediyse kabul etmemeniz lazımdı. Düşük kiraya oturuyorsunuz sözünün hiç bir bağlayıcılığı yok.
Aralık ayı tefe tüfe %12.04. Bizim kiramız 1700 idi 2000 TL yaptı ama bu orana göre 1904 olabilir en fazla. Ama eşim kabul etmiş buradan çıkarsak bu fiyata bile bulamayız diye 🙄🙄🙄 Bende eğer Temmuz Ağustos gibi çıkarsam geriye dönük dava açıcam ona. Zaten hesaptan hesaba gönderiyoruz

Back
X