Kiraya 250 tl zam

Aralık ayı tefe tüfe %12.04. Bizim kiramız 1700 idi 2000 TL yaptı ama bu orana göre 1904 olabilir en fazla. Ama eşim kabul etmiş buradan çıkarsak bu fiyata bile bulamayız diye 🙄🙄🙄 Bende eğer Temmuz Ağustos gibi çıkarsam geriye dönük dava açıcam ona. Zaten hesaptan hesaba gönderiyoruz
Keşke davayla falan onlar uğraşsaymış, kiracıları evden çıkarmak o kadar kolay değil. Hem de ne zor var ya. Eve ben yerleşicem dese bile çıkarmak çok zor, bir sürü angaryayla uğraşıyor ev sahibi.

2019 da ilk evine geçtik adamın bizi çikartınca dedik ayni fiyattan devam edersek 1 sene çıkariz diye tamam dedi bu eve de 1 sene dolducak işte ocak fa
Hımm şark kurnazı işte. Baştan yapmamış sondan birbucuk yıla sayarak yapmış. Bız 750 lıraya oturuyorduk (dogudayız) 900 yaptı bır senede. Ev tasımak istemedim yoksa kı düpedüz sömürü, soygun.

2019 da ilk evine geçtik adamın bizi çikartınca dedik ayni fiyattan devam edersek 1 sene çıkariz diye tamam dedi bu eve de 1 sene dolducak işte ocak fa
Adamın kaç evi var.. hala 50 lira fazlasını koparma derdinde..tam varyemez:(
Hani bir tabir vardır ya. Bazı insanların gözünü sadece toprak doyurur diye. Tamamen öyle sanırım. Hele bu ev sahibi..
Hakkınızı bırakmayın.
50 lira olsa bile hakkınızı arayın.

Tamam 2020 Mayıs’ta bir yıl oluyor. Yani pas geçilmiş anladığım kadarıyla. Şimdi 2021 Mayıs’a gidiyoruz çünkü.
Bu kısmı anlamatamadim sanırım bu adamin ilk evine 2019 mayısta geçtik 2019 eylül gibi adam dediki annem bu eve gecicek siz ya çıkın yada benim capraz daki daireye geçin bizde 2020 ocak ta bu eve geçtik şuanki ev için ocak 2021 de sene doluyor

Hayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz

siz iyi niyetinizle kontrat dolmadan sırf adam istiyor diye ev değiştirmişsiniz. İnanılmaz adamın yaptığına bak hem de pandemi döneminde.bu adamlara iyilik yaramıyor. Keşke hiç kabul etmeseydiniz taşınma teklifini.

Aralık ayı tefe tüfe %12.04. Bizim kiramız 1700 idi 2000 TL yaptı ama bu orana göre 1904 olabilir en fazla. Ama eşim kabul etmiş buradan çıkarsak bu fiyata bile bulamayız diye 🙄🙄🙄 Bende eğer Temmuz Ağustos gibi çıkarsam geriye dönük dava açıcam ona. Zaten hesaptan hesaba gönderiyoruz
Bu orana göreyse bizim kontratta da %15 oraninda diyor tüfe ye göre ne oluyor kiramız 1400 tl şuan

Bu kısmı anlamatamadim sanırım bu adamin ilk evine 2019 mayısta geçtik 2019 eylül gibi adam dediki annem bu eve gecicek siz ya çıkın yada benim capraz daki daireye geçin bizde 2020 ocak ta bu eve geçtik şuanki ev için ocak 2021 de sene doluyor

hayır ama 1400 e anlaştığınız tarih mayıs 2019.
Ocak 2020de yeni sözleşme yaptınız mı 1400den?
Tamam zam zamanı gelmiş. Ama sizin iyi niyetinize karşılık yapmamalıydı.

Adamın kaç evi var.. hala 50 lira fazlasını koparma derdinde..tam varyemez:(
Hani bir tabir vardır ya. Bazı insanların gözünü sadece toprak doyurur diye. Tamamen öyle sanırım. Hele bu ev sahibi..
Hakkınızı bırakmayın.
50 lira olsa bile hakkınızı arayın.
Aynen öyle derdim 50 lira değil elhamdüllillah muhtac değiliz 50 tlye ama ne zorlukla kazanıyor benim kocam o parayi 20 tl bile olsa fazla vermem zaten

Adamın bildiğim kadariyla bu sitede 3 evi var

• Beğen
Reactions: 000
Yeni sözleşme 2020 ocak ta yapildı bu daireye ocak ın ilk haftasında geçtik 2020 de

valla bizim ev sahibimiz ilk sene zam yapmadı. Hadi ilk sene yapmayayım 2. Sene yaparım dedi. 2. Sene oldu korona patladı. Haziran 2020 de yapması gerekiyordu. Yapmicam dedi. Sıkışırsanız da söyleyin sonra ödersiniz dedi. Biz de dedi ki olmaz 2 sene oldu yapmadın. Tamam eylül 2020de ararım işleriniz yolundaysa yaparım dedi. Aradı siz ne diyorsanız o olsun dedi. 200 lira yaptık biz utanıp artık.
bizimkinin de bizim sitede 10 tane falan evi var. Adamın derdi sabit sorun çıkarmayan kiracı. Parasını sallamıyor ki. Sizinki çok kötü niyetliymiş.

Back
X