kırgınım bile diyememek

Çoğu insan öyle inan bana .Kendini bu konuda yalnız hissetme. Al kızını gez dolaş takılma hiç.Zor biliyorum üzülüyor insan düşündükçe daha çok takılırsın.

Yaptığın ya da yapacağın hiçbirşeyi onlar için yapma. Soğuk davranayım da anlasınlar deme. Boşver onları . Kızın var neyseki:KK200: içimde sevgi boşluğu var demişsin. İşte o boşluğu kızın doldurur emin ol. Biraz daha büyüsün en iyi en tatlı arkadaşın olur. Ayrıca çok isteyipte çocuk sahibi olamayanlar var bunu hiççç unutma. Elindeki mucizenin değerini bil. Çok sıkılıp bunalınca sarıl o minnoşaa.
Eşine de sürekli şikayet etme. Belliki adam çözüm üretecek kapasitede değil. Zaten tüm bunların çözümü sende . Sana hakettiğin gibi davranmayanlara sen de hakettikleri gibi davran. Aman annem kardeşim deyipte yaptıklarını unutma. Değersiz hissettiriyorlarsa görüşme, çağırma , arama bence...

Yaptığın ya da yapacağın hiçbirşeyi onlar için yapma. Soğuk davranayım da anlasınlar deme. Boşver onları . Kızın var neyseki:KK200: içimde sevgi boşluğu var demişsin. İşte o boşluğu kızın doldurur emin ol. Biraz daha büyüsün en iyi en tatlı arkadaşın olur. Ayrıca çok isteyipte çocuk sahibi olamayanlar var bunu hiççç unutma. Elindeki mucizenin değerini bil. Çok sıkılıp bunalınca sarıl o minnoşaa.
Eşine de sürekli şikayet etme. Belliki adam çözüm üretecek kapasitede değil. Zaten tüm bunların çözümü sende . Sana hakettiğin gibi davranmayanlara sen de hakettikleri gibi davran. Aman annem kardeşim deyipte yaptıklarını unutma. Değersiz hissettiriyorlarsa görüşme, çağırma , arama bence...
Sanırım bu son söylediklerinizi yapmaktan başka yolum yok. Yaa dediğiniz gibi onu önemseyip de trip atıyor gibi görünmek istemiyorum,o beni iyi kötü hiç bi zaman önemsediği yok benim de bunu ona hissettirmem lazım. Sevgiliyken hiç ona odaklı değildim kendi hissettiğime bakardım ama zamanla beni öyle ezmiş yoketmiş ki

Şimdi çektim kendimi,zorunlu hallerde konuşuyorum soğuk ve mesafeli tabi. Bu da bi işe yaramaz da hayırlısı
Öfkeliyken bile sevgi dolu ol diyor ama kendinin bunla alakası yok,araba gelirken yola atladım diye(boş bulundum ben de) şuursuz musun aptalca davranıyorsun demişti bağırarak mesela..
Ohooo o ne ki baksan benim eşim seviyorum der ama bi şeyi eksik yapayım saymadigi kalmaz capsiz da der kafasiz da hiç cevap vermem onun bi açığını yakalayinca bak sen olsan bana böyle davranırdin aramızdaki insanın farkı bu derim haklısın der o bana yeter :) bu şekilde konuşmaları senin kendinden ödün vermelerinden kaynaklı hep bende ne yazikki hep ezdirmenin pismanligini yaşadım ama bir şekilde yolunu bulup huzuru sağlıyorum evde. Susup dinlediğim zamanlar kavgalar daha uzardi şimdi kavga anında bende konuşup bak sen bu şekilde davrandin bende bu yüzden şu mantıkla böyle davrandim uzatma derim çocuklar yanımızda değilse kapa ceneni ye kadar yukselirim ama bazende olmadık yerde kavga anında öperim susar :) yöntemi öğrenince zevkli hale geliyor bence

Ya evlilik hayatı çoğunlukla biz kadınları Pasifize ediyor. Bunu farkedip harekete geçmen de önemli bence. Bak ne güzel bir işin de varmış önceden. Biraz kendi kafanı toparlayıp çocuğunu psikolojik olarak kreşe hazırlayıp işe başlarsan kocan da hayırsız ailen de üzemez seni bence. En azından buna fırsat vermezsin:duduk:

Ya evlilik hayatı çoğunlukla biz kadınları Pasifize ediyor. Bunu farkedip harekete geçmen de önemli bence. Bak ne güzel bir işin de varmış önceden. Biraz kendi kafanı toparlayıp çocuğunu psikolojik olarak kreşe hazırlayıp işe başlarsan kocan da hayırsız ailen de üzemez seni bence. En azından buna fırsat vermezsin:duduk:
3,5 yaşına gelmeden çalışmayı düşünmüyordum ama sanırım döneceğim

Bende düşünmüyorum. Cünkü sonumu ne ailemin yanında nede kocamın yanında görmüyorum canm
Umarım evliliklerimiz daim olur çünkü öbür türlüsü kadın için çok zor,benim gözlemlediğim bu en azından..

İns bende anne baba ayrı cock yetiştirmk istemem ama hayatın neler getirceğini artk kestiremiyorum

Back
X