biliyorum süreli sorunlarımla başınızı agrıtıyorum ama dün akşam nişanlım beni aradı 2 dk sonra hadi bişe diyomusun yatıcam ben dedi bende kızdım ilgisizsinn die hep bunu yapıyoen fazla 5 dk konuşuyoruz bi aramada. işteyken arıyo 2 dk konuşuyoz anlıyom çalışıyo ama evdeyken de öyle hiç sohbet etmiyoruz ayda yılda bine konuşum anlatcak bişe yok diyo. bende bunun üzerine kızdım ve telefonu yüzüne kapadım ( bu harekete acayip sinir olur) sonra tekrar aradı açtım günde 10 defa arıyoz die götün kalktı,kendini bi b.ktan sanma,kapatırsın dimi teli aramıyorum dedi kapadı. sok oldum ilk defa böyle söylüyo saygısızlık yaptı ve kalbim çok kırgın ona elinde keklik sanıyo ondan bu tavırları yoruldum ben yaa . ben ona hiç saygısızlık yapmadım ama onun yaptıgına bakın.o konuşmadan sonra hiç aramadı akşam gelecek galiba tam bilmiyorm ama napcam saşırdım hemen özür diler affetmemi bekler hiç demezki kırdım mı naptım ODUNNN . nolur kızlar akıl verin napmam lazım o lafları yedirmeliyim ona!!!
nişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün
nişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün
iyi o zaman adam etmeye çalış, ben hayatım boyunca odun yontmadığım için tavsiyede bulunamıcam
Ahh ah evlenince aşk maşk kalmıyo canım şimdiden düşünmüyorsa kırılcak üzülcek diye o zaman hiç düşünmez
canım ya bende bundan korkuyorum yaaa. o haddini bilcek bilmeliiiiii
iyi bi dersi hak ediyo kızlarrr bana bi akıl verin...
sence sorun ne bi yazar mısın
düşünüyorum insan karım dedigi birine kendini bişe sanma veya g.tün kalktı dermi? ya bu salak nerde ne konuşcanı bilmiyo arkadaşıyım sanki
iyi o zaman adam etmeye çalış, ben hayatım boyunca odun yontmadığım için tavsiyede bulunamıcam
canım sana bi akıl veririm hemde yapıp yapabileceğin en iyi şeyi söylerim dee eminimki sen bunu yapmazsın..
neyse söyliyeyim..
ayrıl demiyeceğim elbete..ama asla telefon etme..işin sırrı bu..
şimdi kfürü eden o ama onun nazarında küfürü ettirende sensin..buyüzden kendini haklı görüyor,senin onu arayacağına emin bişekilde bekliyor..
senin nişanlını araman,ona gününü göstereceğim niyetiyle araman bile,evet aşkım bana böyle şeyler söyleyebilirsin benden sana izin çıktı demektir..
buyüzden ne sebeple olursa olsun onu arama..1-2 aranmayınca kafasına ozaman dank edecek beyfendinin..
naaptım ben diye sormaya başlayacak...ve kuyruğunu kıstırıp,o seni arayacak...
bırak tutuşsun..biz yapmadıkda nooldu...iyimiyiz yani..
üstelik nişanlısın yani...aslada geri dönüşü olmayan bir yol edğildir nişanlılık...daha çok çaba göstermesi lazım seni kaybetmemesi için..
hah işte anlaşamadığımız bu, sen laflara takılmışsın ama bence sizin sorununuz sohbet edememeniz, bunu sen yazdın sohbet edemiyoruz diye, niye evleniyosun peki? sadece yatağını paylaşmak için mi
O zaman kırıldığını belli et ya da açık açık söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?