kırgınım :(

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
biliyorum süreli sorunlarımla başınızı agrıtıyorum ama dün akşam nişanlım beni aradı 2 dk sonra hadi bişe diyomusun yatıcam ben dedi bende kızdım ilgisizsinn die hep bunu yapıyoen fazla 5 dk konuşuyoruz bi aramada. işteyken arıyo 2 dk konuşuyoz anlıyom çalışıyo ama evdeyken de öyle hiç sohbet etmiyoruz ayda yılda bi ne konuşum anlatcak bişe yok diyo. bende bunun üzerine kızdım ve telefonu yüzüne kapadım ( bu harekete acayip sinir olur) sonra tekrar aradı açtım günde 10 defa arıyoz die götün kalktı,kendini bi b.ktan sanma,kapatırsın dimi teli aramıyorum dedi kapadı. sok oldum ilk defa böyle söylüyo saygısızlık yaptı ve kalbim çok kırgın ona elinde keklik sanıyo ondan bu tavırları yoruldum ben yaa . ben ona hiç saygısızlık yapmadım ama onun yaptıgına bakın.o konuşmadan sonra hiç aramadı akşam gelecek galiba tam bilmiyorm ama napcam saşırdım hemen özür diler affetmemi bekler hiç demezki kırdım mı naptım ODUNNN . nolur kızlar akıl verin napmam lazım o lafları yedirmeliyim ona!!!

nişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün

tabiki öyle. ama nişan atmayı düşünmüyorm sadece o söyledigi lafı yedircem ona bunu istiyorm. aşk caba ister hemen nişanı at demek olmuyo. haa baktım adam olmıcak ozman alır dersini. seviyorum oda seviyo ama buda biraz fazlaa ya. affetmek istemiyorm onu ama daha büyük gerginlik çıkar biliyorm

kesinlikle katılıyorum bu ne patavazsız saygısızca bir konuşma

iyi o zaman adam etmeye çalış, ben hayatım boyunca odun yontmadığım için tavsiyede bulunamıcam

düşünüyorum insan karım dedigi birine kendini bişe sanma veya g.tün kalktı dermi? ya bu salak nerde ne konuşcanı bilmiyo arkadaşıyım sanki

Ahh ah evlenince aşk maşk kalmıyo canım şimdiden düşünmüyorsa kırılcak üzülcek diye o zaman hiç düşünmez

neden yargılıyosunuz ben size ayrılcam nasıl söyleyim die bi başlık atmadımki sadece ona nasıl davranmalıyımki hatasını anlasın dedm. bide sürekli söylemiyo bu ilk di oyüzden fevri davranmak istemiyorm.

iyi bi dersi hak ediyo kızlarrr bana bi akıl verin...

canım sana bi akıl veririm hemde yapıp yapabileceğin en iyi şeyi söylerim dee eminimki sen bunu yapmazsın..

neyse söyliyeyim..

ayrıl demiyeceğim elbete..ama asla telefon etme..işin sırrı bu..

şimdi kfürü eden o ama onun nazarında küfürü ettirende sensin..buyüzden kendini haklı görüyor,senin onu arayacağına emin bişekilde bekliyor..

senin nişanlını araman,ona gününü göstereceğim niyetiyle araman bile,evet aşkım bana böyle şeyler söyleyebilirsin benden sana izin çıktı demektir..

buyüzden ne sebeple olursa olsun onu arama..1-2 aranmayınca kafasına ozaman dank edecek beyfendinin..

naaptım ben diye sormaya başlayacak...ve kuyruğunu kıstırıp,o seni arayacak...

bırak tutuşsun..biz yapmadıkda nooldu...iyimiyiz yani..
üstelik nişanlısın yani...aslada geri dönüşü olmayan bir yol edğildir nişanlılık...daha çok çaba göstermesi lazım seni kaybetmemesi için..

düşünüyorum insan karım dedigi birine kendini bişe sanma veya g.tün kalktı dermi? ya bu salak nerde ne konuşcanı bilmiyo arkadaşıyım sanki

hah işte anlaşamadığımız bu, sen laflara takılmışsın ama bence sizin sorununuz sohbet edememeniz, bunu sen yazdın sohbet edemiyoruz diye, niye evleniyosun peki? sadece yatağını paylaşmak için mi

iyi o zaman adam etmeye çalış, ben hayatım boyunca odun yontmadığım için tavsiyede bulunamıcam

Sabah sabah çok güldürdünüz beni süper cevap :)

Arkadaşında dediği gibi odun yontmadığım için bende birşey diyemiyorum. Böyle çekiceksiniz sanırım.

çokk saol inan içimi okudun gerçekten öyle onu sinir olup aramam bile onun başka yerlerini kaldırıyo asıl. haklısnz. gelirsede yüz vermicem

hah işte anlaşamadığımız bu, sen laflara takılmışsın ama bence sizin sorununuz sohbet edememeniz, bunu sen yazdın sohbet edemiyoruz diye, niye evleniyosun peki? sadece yatağını paylaşmak için mi

lafları ne şekilde anlıyosunuz bilemicem ama sohbet edemiyoruz derken çok suskun biri kişiligi öyle yeri gelince tabiki sohbet ediyoruz sürekli susuyo demiyorum ama bende nişanlıyız şimdi sohbet etmemiz lazım demek istiyorm üstüne gittikce inada biniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…