kırgınım :(

aynen öyle, hepsine katiliyorum.

Böyle bir nedenden dolayı nişan atılır mı, sakin olun önce. Bende de aynı dert var mesela, ama karşı tarafa da biraz anlayışlı olmak gerek sonuçta. Böyle şeyler her ilişkide olur. Erkekler malesef cepte görüyor bir süre sonra ama bunu değiştirmek de bizim elimizde.

ben sadece bu konu çerçevesinde yorum yapmadım konu sahibinin eski konularını da okudum, başlıklar bile yetiyo ruh halini anlamaya, istersen oku, hala aynı yorumu yapıyosun sadece saygı duyabilirim

öncelikle güzel dilekleriniz için çok saolun evet anlamıyolar hemen ayrıl yok bilmem ne oakadr kolay degil bişelere çaba göstermem lazım die düşünüyorm. hayat okadar basit degilll

öncelikle güzel dilekleriniz için çok saolun evet anlamıyolar hemen ayrıl yok bilmem ne oakadr kolay degil bişelere çaba göstermem lazım die düşünüyorm. hayat okadar basit degilll

ne yapmayı düşünüyosun peki strateji belirledin mi

tamam bunu ona söylicem ve bakalım oda emek vercekmi vermesse biter saten.

evet ben hata yaptım kabul ediyorum ama o bu lafları söylememeliydi tartışmanında bi sınırı olur dimi ama haksızmıyım

sürekli tavır alıyorum ben sadece yardım istemiştim

bugun geldi işten çıkınca ne suratına baktım ne bişe yaptım. dokunuyo bilmem el kol şakaları yapıyo ama özür dilemedi neymiş suratına teli kapatmıcakmışım gel başka odaya gidelim dedi gitmedim az önce çıktı gitti telimi kapattım açmıcam ne hali varsa görsün sürünsün öyle gelsin.

kızlar bu saat oldu hala telimi açmadım dogru yoldayım dimi. inşallah haddini bildircem ona

... kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da... böyle birşey yapsa.. çok kırılır üzülürdüm... ve daha nişanlıyken cicim aylarında böyle yapıyorsa evliyken kimbilir neler yapar diye düşünürdüm... ve acaba ALLAH bir işaret mi gönderiyor bana? şeklinde düşünür ve noktayı koymaya hazırlanırdım ... can çıkar huy çıkmaz derler.... evliyken de yapar şekline yorardım ben...... allah yardımcın olsun..... hayırlı kapılar açsın ne diyeyim......

+10 İşte buuuu Daha ne denilebilirkiii?

bence de düşüncelerim anak bu kadar güzel dile getirilebilirdi.. kadın ne kadar güzel ve çekici olursa olsun erkek de bir o kadar pasif ve çirkin olursa olsun o özgüveni biz veriyoruz onlara.. bizzat yaşıyorum........

benimde aklıma gelmiyo degil tabiki geliyo o benm ilk aşkım dı herşeyin ilkini onda yaşadım atmak okaadr kolay olmuyo emin olun. canım yanıyo çaresiz gibi hissediyorm kendimi ne tarafa gitsem büyük bi tümsek yoruldum artık. herkes gibi mutlu olmak istemem mi bende isterim ama olmuyo. artık akışına bıraktım arasada cvp vermiyorum. gitmek istiyosa gitsin. istemeyeni saten anca bi kaç ay daha tutabilirm gidecekse saten gider seviyosa mutlaka hatasını anlar. aşırı derecede gurur var onda o yüzden bu durumlara düşüyoruz. mesela açmayım teli bikere ogün bütün gün aramaz.

benim yorumlarımı takmıyosun ama ben yine de yazmak istedim ben de nişanlıyım benim de başıma gelebilirdi, eski konularını tekrar okursan durumuna geniş bi pencereden bakabilirsin, nişanlının ilk vukuatı değil ki bu,senin yanında başka kızlara baktığını anlatmışsın hatta kızın yanında beni rezil etti gibisinden bi cümle kurmuşsun, bunları bel altı vurmak için söylemiyorum, seni tanımıyorum nişanlını tanımıyorum niye kötülüğünü istiyim ki? tamam ilk aşk özeldir başkası olmasın istersin ama bazı insanlar senin için yanlıştır, sevmek her şeyi çözmez, alacakaranlıkta bi laf vardı ya "bazen senin için iyi olanı sevmeyi öğrenmen gerekir"

bakın sorun siz degilsiniz. ama sadece o an saten kötüyüm bide üstüme geldiniz yok odun yontmadım bilmem ne bilmem ne . iyice kötü oldum sadece güzel yorumlarınızı bekledim kırmadan kırılmadan . ama yaptıgınız yorumlar agır geldii biraz. haklsınız çok üzdü aglattı ama bırakmak nekadar dogru bilmiyorm yaşadıgım çevre mi ailemi bilmiyosunuz. belki onlardan az bi sorunla kurtulcam sonra ben onsuz yapamam ki ama bu böylede gitmez bana akıl verin biyerleri kalkan o napmam lazım manasında sordum bende tepmeyi basmasını bilirim ama olmayınca olmuyo kusurum varsa affola

bide o beni bırakmıyo yani bitti desin çeksin gitsin iki aglarım susarım . yapıyo sonra gelip özür diliyo bende seviyorum ya ' APTAL AŞIK' Affediyorum . belki gitse bunlar olmaz. benide çaresiz koyuyo.

benimki de öyle ve şuan sırf saçma bişey yüzünden konuşmuyoruz 20 günü geçti, hiç aramıyor hiç ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…