kırgınım :(

güzel yorumlarınızı bekledim diyosun ama bu olaya güzel ne yorum yapılır bilemedim, pembe tablolarda çizebilirim haklısın, ağzım iyi laf yapar evlenince düzelir vs diyebilirim ama ne kadar doğru olur? seviyorum çekerim diyosan sen bilirsin tabi güzelim hakkında hayırlısı olsun

son tartışmadan sonra kaç kez aradı? hiç açmadın mı konuşmadın mı? mesaj falan attı mı?

son tartışmadan sonra kaç kez aradı? hiç açmadın mı konuşmadın mı? mesaj falan attı mı?

bugun 4.gün. ilk gün hiç aramadı akşam geldi yüz vermedim erkenden gitti. ikinci gün aramış telim kapalıydı. 3. gün aradı açmadım. ben msj attım dün sil resimlerimi at kalbinden beni die aramadı bakalım. anlıcanz hiç konuşmadım teli açsam nolcak kendini haklı çıkarcak yada özür dileyip hemn affedim die bakcak yaptıgı hatanın farkında bile degil eminim ayrı kalmak onunda canını yakıyo ama gurur dinliyooo bıktırdı onun bu gururu...!

suç gene bana kaldı iyimi şaşırıyorum ya neden ben güçlü durmayı bceremiyorum. en büyük hatam aglamak. bundan sonra onu düzeltmeye kalkmıccam aglamıcam kendime saygı duymalıyım yeter yaşadıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…