kırgınım :(

çok kötü olmuş.çok üzüldüm..ama şimdiden böyle laflar kullanıyorsa ilerisi için tehlikeli olabilir dikkatli ol..

ben açık açık söyledigim zman yani konuştugum zman daha beter oluyo sen kızdırdın beni diyo oyüzden en iyisi susmak...

tatlım sinirli veya tersliyerek söyleme sende kırıldıgını.cilve, naz ve biraz bebeksi tavır takın.valla ben öyle yapıorum adam acayip suçlu hiisedio kendini hemen acıklamalar yapmaya başlıo

bugün böle diyen evlendikten sonra neler der neler yapar (47:

çok kötü olmuş.çok üzüldüm..ama şimdiden böyle laflar kullanıyorsa ilerisi için tehlikeli olabilir dikkatli ol..

iki yorumada sonuna kadar katılıyorum... nişanlılık dönemi birbirini tanıma anlama dönemi .geri dönülmez bir yol değil. kesinlikle ayrıl demiyorum ama tavrını koy ortaya konuştuğu cümle çok saygıszıca.. evlilik saygı ve sevgi üzerine kurulmalı sen bunu bu aşamada elde edemezsen evlendikten sonra ipleri çoktan kaçırmış olursun.arkadaşın dediği gibi arama kendisinin vazgeçilmez olduğunu sanmasın ...

eşim bile bana g.tün kalktı, kendini bi b.k sanıyosun diyemez, dedirtmem çünkü... her ne olursa olsun. arada sevgiden önce saygı olmalı. burda yapman gereken eğer ayrılmak istemiyorum diyorsan. ilk görüşme talebinde (bu ilk talep kesinlikle senden gelmemeli) onunla çok kırıldığını ve tekrarlanması durumunda onu terk edeceğinizi kimsenin anneniz, babanız gibi bir büyüğünüz bile olsa size saygısızlık yapamayacağını kesin ve sert bir dille söylemek olmalıdır. haa bu arada aynı durum tekrarlanır ve sen onu terk etmezsen 3. 4. 5..... vs durumlara da hazır ol.

senin için en hayırlı olan kararı sen verirsin.....

çok hoşuma gidiyo yaa bazı konular, konuyu açarken atıp tutuyolar kocam şöyle nişanlım böyle sevgilim böyle diye, biz bişey diyincede kıymete biniyo, doğruları söylemiceksin vesselam

çok hoşuma gidiyo yaa bazı konular, konuyu açarken atıp tutuyolar kocam şöyle nişanlım böyle sevgilim böyle diye, biz bişey diyincede kıymete biniyo, doğruları söylemiceksin vesselam

Dünde yanılmıyorsam Egem yazmıştı bir başlıkta buna benzer bir şeyi.
Konu sahibi söve söve konuyu açıyor ondan sonra da bizler de destek vermeye kalkınca ya aslında çok iyidir, çok düşüncelidir bu hatası ilk kez oluyor ondan şey yapamıyorum ben.

Konu sahibine gelince de ilk hatası olduğunu söylüyorsun da sanırım bu sa senin ilk çıkışın ona karşı. Siz zaten konuşmuyorsunuz anlattığın kadarıyla, konuşmak istediğini söyleyince de ağır terslenmişsin. Demek ki adamın huyu bu. Ders verme kısmı falan da yalan o işin. Ne yapacağına gelince de nasıl olsa ayrılmak niyetinde değilsin. Yine bildiğini okuyacak nasıl olsa. Zaten zamanında iyiydi de şimdi mi kötü bu adam. Hayır. Ayrılmıyorsan katlanacaksın yapacak bir şeyin yok. Karşındakini değiştirmeye çalışmak hepsinden kötü zaten.

ben taş kalplii biriyim o yüzden seviyorum, ölüyorum laflarına kanmıyorum

bu nişanlınızın ne ilk ne de son hatası

konularınızı inceledim, bence hayatınıza bakın

ilk yorumunu bi okusana, kendi yazmış sohbet edemiyoruz diye, adam anlatcak bişey yok ne konuşayım diyomuş, konu sahibi üstüne gidincede almış lafını oturmuş, biz bişey diyincede kıymetli oldu adam, bende diyorum ki burda asıl sorun seninle konuşmaya erinen bi adamla evlenecek olmak, ha diyosa ki ben sadece yatağını paylaşsam yeter o zaman dicek bişeyim yok

sırf bu sebepten ayrılmak..Bilmiyorum insanlar çok sinir olduğu anlarda patlar.Daha önceki konularınızı bilmiyorum bakmadım bu yorumu yaptıktan sonra inceleyeceğim.Şimdi bazı arkadaşlar demiş ki sna şimdiden böyle söyleyen adam ileride neler demez.Çok doğruuu buna katılıyorum.Ama işte erkekler bizden daha farklıı çok kızdıklarında kabalaşıyorlar.Biz kadınlar hemen seviyeyi düşürmeyiz yada bunu kaba sözleri kendi kendimize söyleriz onlara değil.

Senin yapman gereken şey bana göre arayıp sorma bırak o arasınn.emek versin öncee.Senden özür dilediğinde de gözünü korkut.De ki :
''o gece bana söylediğin kelimeler hiç aklımdan çıkmıyor.Bana bu kadar mı saygı duyuyorsun? Eğer bir daha bu şekilde bir konuşman olursa bu ilşki biter.Ben saygısız bir beraberlik istemiyorum.Kaldı ki sen benim nişanlımsın ileride evlenicez evlenince bu tarz cümleleri duyacaksam şimdiden bitsin.Evlilikte saygı sevgi ve güven gereklidir.Biri olmassa yanii bana saygı duymassan bir anlamı kalmaz.Ha ben böyleyim yapamıyorum böyle konuşucam dersen konuşup bitirelim''

Ben olsam böyle derdim..

kaç yuvanın kurtulmasına vesile olduk düşününce

Okudum canım merak etme Bende dedim ya nişanlının ilk hatası değil, senin ilk çıkışın. Daha önce fırsat geçmemiş ki eline söylememiş laf.
Konu sahibinin durumu da kabullenmese de ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Sonuçta ders verse ne olacak? Nişanlısı evet canım haklısın diyecek ilk kavgada bu sefer ettiğinden daha ağır bi laf edecek. Böyle bu işler, karşındakine ya alışırsın ya seni mutlu eden biriyle olmayı tercih edersin.

kadınlar böyle oldukça adamlar hem döverim hem söverim hem de severim der yani siz de sövüyor ama seviyor da dıye acınacak bir ilişki yaşarsınız.

adam sizle sohbet etmek bile istemezken üstüne size g.tün kalktı diye hakaret ediyor siz tutup o lafları yedircem diyosunuz..

sizinle konuşmayan bir adamda ne buluyorsunuz sizi sohbet etmeye değer bulmayan bir adam bu karşınızda ki gözünüz görmüyor mu?

evlenınce ne konuşcaksınız ?

adam zaten sizden bıkmış ama göz var nizam var siz kapatın gözünüzü görmezden gelin...aşk bu demi ?

nişanlınız hakıkaten aşık mı şimdi size ?

aynen öyle yapacam yeter artık. herkese hak ettigi kadar deger verme zmanı geldi. aman 3 günlük dünya affedim dedikce tepeme çıktı ALLAHım öyle bi güç verki bana kıvrandırım onu

ben de onu söylüyorum bu sebebden hemen ayrılım bitti gitti yapamassınki. ama tabiki sürdürürse anlarsın yapamıcagını. aynen öyle gözünü korkutmayı düşünüyorum aramıyorum ararsada açmıcam kararım kesin.

tabiki o benim için kıymetli. çok kaba tabirleriniz oldu sustum ama artık haddinizi aşıyosunuz. ben söyledigi cümle üzerine napcam dedm ayrıca ilk tabiki yalan söylicek degilim. ön yargıda buluncaksanız yorum yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…