biliyorum süreli sorunlarımla başınızı agrıtıyorum ama dün akşam nişanlım beni aradı 2 dk sonra hadi bişe diyomusun yatıcam ben dedi bende kızdım ilgisizsinn die hep bunu yapıyoen fazla 5 dk konuşuyoruz bi aramada. işteyken arıyo 2 dk konuşuyoz anlıyom çalışıyo ama evdeyken de öyle hiç sohbet etmiyoruz ayda yılda bine konuşum anlatcak bişe yok diyo. bende bunun üzerine kızdım ve telefonu yüzüne kapadım ( bu harekete acayip sinir olur) sonra tekrar aradı açtım günde 10 defa arıyoz die götün kalktı,kendini bi b.ktan sanma,kapatırsın dimi teli aramıyorum dedi kapadı. sok oldum ilk defa böyle söylüyo saygısızlık yaptı ve kalbim çok kırgın ona elinde keklik sanıyo ondan bu tavırları yoruldum ben yaa . ben ona hiç saygısızlık yapmadım ama onun yaptıgına bakın.o konuşmadan sonra hiç aramadı akşam gelecek galiba tam bilmiyorm ama napcam saşırdım hemen özür diler affetmemi bekler hiç demezki kırdım mı naptım ODUNNN . nolur kızlar akıl verin napmam lazım o lafları yedirmeliyim ona!!!
ben açık açık söyledigim zman yani konuştugum zman daha beter oluyo sen kızdırdın beni diyo oyüzden en iyisi susmak...
canım sana bi akıl veririm hemde yapıp yapabileceğin en iyi şeyi söylerim dee eminimki sen bunu yapmazsın..
neyse söyliyeyim..
ayrıl demiyeceğim elbete..ama asla telefon etme..işin sırrı bu..
şimdi kfürü eden o ama onun nazarında küfürü ettirende sensin..buyüzden kendini haklı görüyor,senin onu arayacağına emin bişekilde bekliyor..
senin nişanlını araman,ona gününü göstereceğim niyetiyle araman bile,evet aşkım bana böyle şeyler söyleyebilirsin benden sana izin çıktı demektir..
buyüzden ne sebeple olursa olsun onu arama..1-2 aranmayınca kafasına ozaman dank edecek beyfendinin..
naaptım ben diye sormaya başlayacak...ve kuyruğunu kıstırıp,o seni arayacak...
bırak tutuşsun..biz yapmadıkda nooldu...iyimiyiz yani..
üstelik nişanlısın yani...aslada geri dönüşü olmayan bir yol edğildir nişanlılık...daha çok çaba göstermesi lazım seni kaybetmemesi için..
çok kötü olmuş.çok üzüldüm..ama şimdiden böyle laflar kullanıyorsa ilerisi için tehlikeli olabilir dikkatli ol..
çok hoşuma gidiyo yaa bazı konular, konuyu açarken atıp tutuyolar kocam şöyle nişanlım böyle sevgilim böyle diye, biz bişey diyincede kıymete biniyo, doğruları söylemiceksin vesselam
Dünde yanılmıyorsam Egem yazmıştı bir başlıkta buna benzer bir şeyi.
Konu sahibi söve söve konuyu açıyor ondan sonra da bizler de destek vermeye kalkınca ya aslında çok iyidir, çok düşüncelidir bu hatası ilk kez oluyor ondan şey yapamıyorum ben.
Konu sahibine gelince de ilk hatası olduğunu söylüyorsun da sanırım bu sa senin ilk çıkışın ona karşı. Siz zaten konuşmuyorsunuz anlattığın kadarıyla, konuşmak istediğini söyleyince de ağır terslenmişsin. Demek ki adamın huyu bu. Ders verme kısmı falan da yalan o işin. Ne yapacağına gelince de nasıl olsa ayrılmak niyetinde değilsin. Yine bildiğini okuyacak nasıl olsa. Zaten zamanında iyiydi de şimdi mi kötü bu adam. Hayır. Ayrılmıyorsan katlanacaksın yapacak bir şeyin yok. Karşındakini değiştirmeye çalışmak hepsinden kötü zaten.
çok hoşuma gidiyo yaa bazı konular, konuyu açarken atıp tutuyolar kocam şöyle nişanlım böyle sevgilim böyle diye, biz bişey diyincede kıymete biniyo, doğruları söylemiceksin vesselam
ilk yorumunu bi okusana, kendi yazmış sohbet edemiyoruz diye, adam anlatcak bişey yok ne konuşayım diyomuş, konu sahibi üstüne gidincede almış lafını oturmuş, biz bişey diyincede kıymetli oldu adam, bende diyorum ki burda asıl sorun seninle konuşmaya erinen bi adamla evlenecek olmak, ha diyosa ki ben sadece yatağını paylaşsam yeter o zaman dicek bişeyim yok
iki yorumada sonuna kadar katılıyorum... nişanlılık dönemi birbirini tanıma anlama dönemi .geri dönülmez bir yol değil. kesinlikle ayrıl demiyorum ama tavrını koy ortaya konuştuğu cümle çok saygıszıca.. evlilik saygı ve sevgi üzerine kurulmalı sen bunu bu aşamada elde edemezsen evlendikten sonra ipleri çoktan kaçırmış olursun.arkadaşın dediği gibi arama kendisinin vazgeçilmez olduğunu sanmasın ...
sırf bu sebepten ayrılmak..Bilmiyorum insanlar çok sinir olduğu anlarda patlar.Daha önceki konularınızı bilmiyorum bakmadım bu yorumu yaptıktan sonra inceleyeceğim.Şimdi bazı arkadaşlar demiş ki sna şimdiden böyle söyleyen adam ileride neler demez.Çok doğruuu buna katılıyorum.Ama işte erkekler bizden daha farklıı çok kızdıklarında kabalaşıyorlar.Biz kadınlar hemen seviyeyi düşürmeyiz yada bunu kaba sözleri kendi kendimize söyleriz onlara değil.
Senin yapman gereken şey bana göre arayıp sorma bırak o arasınn.emek versin öncee.Senden özür dilediğinde de gözünü korkut.De ki : ''o gece bana söylediğin kelimeler hiç aklımdan çıkmıyor.Bana bu kadar mı saygı duyuyorsun? Eğer bir daha bu şekilde bir konuşman olursa bu ilşki biter.Ben saygısız bir beraberlik istemiyorum.Kaldı ki sen benim nişanlımsın ileride evlenicez evlenince bu tarz cümleleri duyacaksam şimdiden bitsin.Evlilikte saygı sevgi ve güven gereklidir.Biri olmassa yanii bana saygı duymassan bir anlamı kalmaz.Ha ben böyleyim yapamıyorum böyle konuşucam dersen konuşup bitirelim''
Ben olsam böyle derdim..
ilk yorumunu bi okusana, kendi yazmış sohbet edemiyoruz diye, adam anlatcak bişey yok ne konuşayım diyomuş, konu sahibi üstüne gidincede almış lafını oturmuş, biz bişey diyincede kıymetli oldu adam, bende diyorum ki burda asıl sorun seninle konuşmaya erinen bi adamla evlenecek olmak, ha diyosa ki ben sadece yatağını paylaşsam yeter o zaman dicek bişeyim yok
ohoooooo totosu kalkan ortada canım
sen fazla havalandırma onu yeter
kendimle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?