"sorunumuzu gnel olarak söle anlatım. mesela gözümün rimeline varana kadar karışır neymiş sürmicekmisim kıskanıyomuş gözlerim güzel oluyomuş... çarşıya annemle felan göndermez beraber gitcez der buda sıkıntı çünkü annemde o ne demek oluyo öle diyo ben varım nolcak diyo iki arada kalıyorum bunu ona söledim ama kıskanclıgından kurallarınıda ezemiyo sonra dar badiler giymicekssin üzerine bişe alcaksın diyo. yanii anlıcanız bıktım boguyo artık..."
Yukarıda başka bir konuda nişanlınız ile ilgili yazdıklarınızdan alıntı yaptım, gerçekten mükemmel bir adammış tek kusuru size hakaret etmesi onu da affediverin, sakın ayrılmayın!
sana katiliyorumnişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün
ben ayrılım mı ayrılmayım mı die sormuyorum neden bukadar gocunuyosunuz. öyle anlar gelirki eliniz kolunuz baglanır bişe yapamassınız. büyük konuşmayın.
ben ayrılım mı ayrılmayım mı die sormuyorum neden bukadar gocunuyosunuz. öyle anlar gelirki eliniz kolunuz baglanır bişe yapamassınız. büyük konuşmayın.
neden yargılıyosunuz ben size ayrılcam nasıl söyleyim die bi başlık atmadımki sadece ona nasıl davranmalıyımki hatasını anlasın dedm. bide sürekli söylemiyo bu ilk di oyüzden fevri davranmak istemiyorm.
neden yargılıyosunuz ben size ayrılcam nasıl söyleyim die bi başlık atmadımki sadece ona nasıl davranmalıyımki hatasını anlasın dedm. bide sürekli söylemiyo bu ilk di oyüzden fevri davranmak istemiyorm.
nişanlından duyduğun sözlere gıkın çıkmazken bana haddini aşıyosun diyemezsin sen tamam mı, ben sana düşüncemi söyledim ister ayrıl ister ayrılma geçmiş konularını bi okusak daha neler çıkcak kimbilir, ayrıca benim 9 senedir bi birlikteliğim var bıraksan sabaha kadar konuşuruz bu yüzden evlenecğim kişi o, ondan böyle bi laf duysam arkama bakmam giderim kimsede beni kararımdan geri döndüremez bu bir, ikincisi istediğim konuya yorum yaparım, bi saygısızlık görürlerse modlar gerekeni yapar, insanı çileden çıkarıyosun resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?