üzüldüm...en mutlu olmanız gereken günü buruk geçirmişsiniz...
gelemk isteyip de gelemese bi nebze içi ferah olur insanın ama baştan bahaneyi bulunca üzülmenize hak veriyorum...
gelemediği için telafi edici birşey de yapmamış sanırım..
ne bileyim güzel cümleler, mesajlar..
üzülmeyin artık olan olmuş...size tavsiyem hiç birşey olmamış gibi davranmayın, biraz kırgınlığınızı hissetsin...en azından bi kaç gün sizinle konuşmaya hasret kalsın, mesajlarına da bi bahane bulup cevap vermeyin... sizi üzdüğünü hissetsin...
yani ben olsam öyle yapardım...
konuya geleyim erkek arkadaşın maşşallah bahane konusunda da kendini pek yormamışş ama inşş saat tamm on iki olmadan bir şey yaparda gönlünü alır. ben şunu bilir şunu söylerim. insan istedikten sonra her şeyi yapar önemli olan istemekk, int var şey var insan açar kameradan bir sürpriz bir şey yapabiir bunlar zor şeyler değil ama kırlıdığını belli et, kendini de değersiz hissettirmesine izin verme bugün sorun değil gibi görünen şeyler büyüyor insan katlanamayacak hale geliyor benden söylemesi...
Inanmiyorumm sok oldum suan. Kiyamam sana ya(( insana en mutlu edilmesi gereken gunde yapilir mi bu? Peki bu dogumgunu yuzunden tartisma yasandi da ondan sonra mi soyledi, yoksa kutlamamasindaki amac da mi buymus?
canımm insan bazı şeyleri diyemiyor ama bu aklımdan geçtii. tek verebileceğim fikir içindeki acıyı yaşa ama sana zamanını ayımayan bir insana hayatını sakın oyun yaptırma illaki 4 yıl şeyine içi acır gelir şu an ki acını 4 5 kez tekrar yaşamak istemiyorsan geldiğinde sen yolla gitsinn... üzme kendini demek bboş ama giden her zaman daha çok kaybeder..
Ayrılmak istemesine saygı duyarım 20 yıllık evli insanlar bosanıyo olmayınca olmuyo ama nebiliyimbugün yapmasaydı yada yalanlarla bahanelerle kandırmasaydı beni yapmasaydı işte ya yapmasaydı. Be yediğim 2. kazık oldu 3e şans vermem artık allahından bulsun 4 yııl oynadı benımle yediremiyorum ya yapmasaydı bunuu
manyakmı bu adam yaaa.saka deıl deılmı cnm?aman aman boswer hıc uzulme.oylede düşünme dört yılım gıttı dıe.demekkı yaşanması gerekıomus bu olmuş.bende sevgılıyken onunla benı terketmıstı pat dıe ay ne ağladıydım ama ne ağladım..sonra neyse barıştık evlendık e sımdı boşandık..sımdı dıorum kendıme sevgılıyken nıe aglıosun..herseye alısılıo canım.ama bıraz zaman.ya evlenseydınde bıraksaydı...bosveeeeeerrrrrrr.hıc takma.sakın ha sakın bıdahada dönme.sız daha sevgılısınız.en kaçamaklı heyacanlı zamanlar bunlar.adam dogumgununde heveslenir ne olursa olsun çıkar gelır..cok sevmemıs senı..dusun evlenince hc senı takmazdı emın ol
canım sana diyorumm benim de uzun ilişkim bitti içinde huzur olmayan bir ilişki taşıyacağına bir zaman sonra anlıyorsun o neymiş ya içimde canlı sıkıntı taşımışım diye allahım sana huzur mutluluk versin, ona yapacağını allah bilir hiç merak etme
Taktigin seye bak yaa..kaprisli,tiriptonik sikici bir model
Sevgilimin bana az önce yapıtıgı sürprizi söylesem çok şaşırıcaksınız eminim :) meğer bugünü beklemiş bunu söylemek için deli gibi yanımda olmasını istediğim adam az önce arayıp sürpriiiiiiz artık beni istemediğini onun bana yetemediğini söyledi Haklı bencede sadece yanımda olmasını istediğim için yetemedi bana çok isteklerim vardı çünkü. ne yapıcagımı şaşırdım şakamı bu ya hayatımı alt üst etti 1 dkda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?