Kırgınım...

seven adam bişeyler yapamasada belli eder.en azından adam gibi özrünü diler cnm.seninki hem seni üzmüş hemde üstüne dışarı çıkmış..bide ben eşim için öküz derdim biz nişanlıyken.doğumgünümden bi gün önce bana gelemicem çok üzgünüm yanında olmak isterdm ama hediyeni gönderdim demişti..bende ona zaten okdr yolu kalkıpta bi doğumgünüm için gelme işyerindende izin alamazsın ztn ne gerek var fln demiştim.ertesi sbh uyandığımda kapıda bunu görünce şok oldum tabi..değil 1saat 12 saat yolu çekmiş sırf d.günümde yanımda olabilmek için gelmişti..yani dyeceğim o ki..seven adam yapar..yapamasada söyler özür mü diliyo sevdiğinimi söylüyo vs vs..sen hiç sıkma canını..değmez..önemli olan sensin unutma

Öküz falan diyerek günahını alma canım eşinin bak ne güzel sürpriz yapmıs sana Hafta sonu kutlarız falan demişti özür diledi de ben sadece kırgıldgımı birileriyle konusmak için acmıstım konuyu bazı arkadaslar yalnıs anlamıs :44: niyetim bi d.gunume gelmedi diye olayı bu kadar büyütmek değildi ama gecenın sonunda bana yaptıgı güzel sürprizi unutamam kendi kaşındı msj atmıs az önce aksam konuscaz iş cıkısı müsait olmaya calış konuşalım biraz diye.
Gün intikam günümü ne

yok o konuda öküz değildir kocam sağolsun evet bazı arkadaşlar yanlış anlamış ama olsun herkesin görüşü farklı elbet..sen içini dökmek istedin iyide yaptın boşver..intikam soğuk yenince zevkli olur benim için ama şuan sen o yemek soğuyan kadar kendi kendini yersin o yüzden sen bilirsin cnm içinden ne geçiyosa onu yap

ılk neoluo ben sana anlatayım canm..ayrılıosun yanı terkedıo kalbın atmıo sankı..nefes alamıosun..durdugun yerlere sıgamıosun...her sabah uyanıp gunaydn mesajı beklıosun..ama gecıo emın ol gecıo..kımse kımsenın askından ölmüyor..ben cok aska ınancı olan bı ınsandım..benım acım hafıflemısse emın ol senınkıde geçer..ama bı omur acısı kalıo.sadece oraya ket vuruosun..hayatına bskası gırebılır gırecektırde..her seferınde aklına o gelmıcek tabıkı..ama daha vurdumduymaz oluosun hayata karsı..gecıcekkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…