- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Belki hatırlamıyor numarası yapıyorlardır, daha varmış hem doğumgününe.
canım hemen üzülme öyle numara yapıyorlardır belli ki
sanmıyorum geçen gün konusu açıldı aynı hafta da 2 kez ve ikisinde de senin doğum gnün ne zamandı ya diye sormuşlardı hatırlamadıkları için
ben boşuna olduğunu düşünmüyorum canımhee bi gelsin geçsin de o zaman düşünürsün şimdiden boşuna üzülme bende senin gibiydim hemen kötüye yorardım ama sonuç farklı çıkardı ben boşuna başımı ağrıttığımla kalırdım :)
Yarın filan çaktırmadan tekrar dogum gununu soylesen..
Gerci unuttuklatini sanmam..
Bu kadar iyi arkadassiniz madem.
Unutmamislardir canim ya numara yapiyolardir uzulme
Önceki konularınızı da hatırlıyorum.
Hep bir üzüntü, dram durumu, melankoliklik paçanızdan akıyor , sürekli ve her anlamda.
Bir doğumgününüz gelsin, bekleyin, bakın neler oluyor. Belki sürpriz yapacaklar bilerek unutmuş gibi yapıyorlar, bilemezsiniz, şimdiden karalar bağlamak neden?
Üzülmeye bahane arıyorsunuz valla ne diyebilirim. Bu kadat negatif düşünce negatifi doğurur, sizinde fikriniz pek değişecek gibi durmuyor.hatırladıklarını sanmıyorum ki ben söylesem şimdi ben ısrarla brşeyler bekliyormuş gibi olacağım o yüzden susacağım
Kutlasalar ne olur kutlamasalar ne olur annen baban mı sanki bunlar yahu dış kapının mandalları üzülmeye değmez..Dert mi arıyorsun kendine?
Yahu bir durun neden hemen bir üzülmek :) daha gelmemiş doğumgününüz o gün kutlamazlarsa yazın buralara :))
Hatırlayacaklarını sanmıyorsan, o zaman değer vermen gereksizmiş bu insanlara değil mi? Bir bekle gör kutlamazlarsa eğer sende ona göre mesafeni koyarsın araya bukadar basit yani..değer verdiğim arkadaşlarım sonuçta
hatırlayacaklarını sanmıyorum
şuandan başladım zaten ben mesafemi koymayaHatırlayacaklarını sanmıyorsan, o zaman değer vermen gereksizmiş bu insanlara değil mi? Bir bekle gör kutlamazlarsa eğer sende ona göre mesafeni koyarsın araya bukadar basit yani..
hatırlamadıklarını cidden belli ediyorlar amaBelki bilerek soruyorlar ne zamandı falan hatırlamıyoruz gibisinden ayak yapıyorlar?
Daha olay olmadan bitmeden bu denli uzulmeniz gereksiz.
Arkadaşlar bole yapabilir arkadaş doğru solemissBelki hatırlamıyor numarası yapıyorlardır, daha varmış hem doğumgününe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?