Kırgınım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
4 kız arkadaşız sınıfta ve dördümüz de samimiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsinden. benden önceki 3 arkadaşın doğum gününü ufak suprizlerle kutladık . hatta bir tanesinin ki sınavlara geliyordu bir kaç gün önceden kutladık . Yine sınavlar var şimdi bir kaç gün sonra benim doğum günüm ve hiç birisi hatırlamıyor bile ne zaman doğduğumu. diğerlerine süprizler yapılırken benimkinin unutulmuş olmasına kırıldım açıkcası kendimi değersiz hissediyorum onların gözünde.

sanmıyorum geçen gün konusu açıldı aynı hafta da 2 kez ve ikisinde de senin doğum gnün ne zamandı ya diye sormuşlardı hatırlamadıkları için

hee bi gelsin geçsin de o zaman düşünürsün şimdiden boşuna üzülme bende senin gibiydim hemen kötüye yorardım ama sonuç farklı çıkardı ben boşuna başımı ağrıttığımla kalırdım :)

Yarın filan çaktırmadan tekrar dogum gununu soylesen..
Gerci unuttuklatini sanmam..
Bu kadar iyi arkadassiniz madem.

Önceki konularınızı da hatırlıyorum.
Hep bir üzüntü, dram durumu, melankoliklik paçanızdan akıyor , sürekli ve her anlamda.
Bir doğumgününüz gelsin, bekleyin, bakın neler oluyor. Belki sürpriz yapacaklar bilerek unutmuş gibi yapıyorlar, bilemezsiniz, şimdiden karalar bağlamak neden?

Yarın filan çaktırmadan tekrar dogum gununu soylesen..
Gerci unuttuklatini sanmam..
Bu kadar iyi arkadassiniz madem.

Unutmamislardir canim ya numara yapiyolardir uzulme

hatırladıklarını sanmıyorum ki ben söylesem şimdi ben ısrarla brşeyler bekliyormuş gibi olacağım o yüzden susacağım

Kutlasalar ne olur kutlamasalar ne olur annen baban mı sanki bunlar yahu dış kapının mandalları üzülmeye değmez..Dert mi arıyorsun kendine?

Yahu bir durun neden hemen bir üzülmek :) daha gelmemiş doğumgününüz o gün kutlamazlarsa yazın buralara :))

hatırladıklarını sanmıyorum ki ben söylesem şimdi ben ısrarla brşeyler bekliyormuş gibi olacağım o yüzden susacağım
Üzülmeye bahane arıyorsunuz valla ne diyebilirim. Bu kadat negatif düşünce negatifi doğurur, sizinde fikriniz pek değişecek gibi durmuyor.
Iyi üzülmeler dilerim.

değer verdiğim arkadaşlarım sonuçta

hatırlayacaklarını sanmıyorum
Hatırlayacaklarını sanmıyorsan, o zaman değer vermen gereksizmiş bu insanlara değil mi? Bir bekle gör kutlamazlarsa eğer sende ona göre mesafeni koyarsın araya bukadar basit yani..

Belki bilerek soruyorlar ne zamandı falan hatırlamıyoruz gibisinden ayak yapıyorlar?
Daha olay olmadan bitmeden bu denli uzulmeniz gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…