- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Canım çok büyük ihtimal numara yapıyorlardı.. üniversitede hazırlık okurken bana da benzer bişe olmuştu, doğumgünümdü kimse bilmiyordu sadece bi tane çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım vardı o da biliyor mu bilmiyor mu emin değildim neyse ders sırasında hoca ingilizce oyun oynatıyordu onunla ilgili bu arkadaşımı dışarı çıkardı sonra o arkadaş güya oyun gereği geri içeri girdi ki elinde doğumgünü pastası bütün sınıf (13-14 kişiydik) doğumgünü şarkısı söylemeye başladı. meğerse hocayı ve bütün sınıfı ayarlamış o arkadaşım doğumgünü sürprizi hazırlamışlar bana.. madem senin de bu kadar iyi arkadaşların muhtemelen bilmiyormuş gibi yapıp sana sürpriz yapacaklar bak gör..sanmıyorum geçen gün konusu açıldı aynı hafta da 2 kez ve ikisinde de senin doğum gnün ne zamandı ya diye sormuşlardı hatırlamadıkları için
bence yanlış yapıyorsun, daha doğumgününe var bi bekle bi gör doğumgününü kutlamazlarsa o zaman ne istersen yap ki bence o bile gereksiz.. eğer böyle davranır onlara soğuk durursan yapacakları varsa bile bişe yapmazlar bilesin.şuandan başladım zaten ben mesafemi koymaya
sen de bidaha onlara yapmazsin ozel bsyler, olur biter..faceden yazılan 2 kelime ile kutladılar sadece yani özel birşey göremedim oda face hatırlattı diye akıllarına geldiğini düşünüyorum
Valla ben facebookumu kapattıktan sonra dogum günümü kutlayanların sayısı 10u geçmiyor. Kim gercek arkadas kim degil öğrenmiş oldum :)
sen de bidaha onlara yapmazsin ozel bsyler, olur biter..
Valla ben facebookumu kapattıktan sonra dogum günümü kutlayanların sayısı 10u geçmiyor. Kim gercek arkadas kim degil öğrenmiş oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?