- 26 Aralık 2014
- 28
- 12
- 13
- 43
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bencede...Belki bilerek soruyorlar ne zamandı falan hatırlamıyoruz gibisinden ayak yapıyorlar?
Daha olay olmadan bitmeden bu denli uzulmeniz gereksiz.
Ne yapsınlar aa senin şu gun doğum gunun hadi kutlayalım falan mı desinler?hatırlamadıklarını cidden belli ediyorlar ama
Arkadaşlar bole yapabilir arkadaş doğru solemissBelki hatırlamıyor numarası yapıyorlardır, daha varmış hem doğumgününe.
Arkadaşlar bole yapabilir arkadaş doğru solemiss
Değer veriyorsun ama....
Ne yapsınlar aa senin şu gun doğum gunun hadi kutlayalım falan mı desinler?
Benim doğum günümde arkadaşlarım işleri olduğunu öne surup beni tek başıma eve gönderdiler, yolda yaptılar ne yaptılarsa.
Yani daha olmamış bitmemiş birşey insanların gunahını almayın.
Ha oldu kutlamadılar o zaman tavrınızı koyun..
Ama eğer kutlarlarsa vicdan azabı çekersiniz..
Allahtan senin gibi bir arkadaşım yok. Kutlarlarsa da vicdan azabı çekmezsen senin gibi birini hiç hakketmemişler demek ki yazık kızlara..pek sanmıyorum
evet öyle ne yazıkki
vicdan azabı çekmem eminim
Öyle demeyin o şimdi kendine üzülme modunda. Az çok biliyorum kendisinin konularını, devamlı kendine üzülme, bütün dünya bana karşı modu, acıların kadınıyım halleri. O yüzden normal bu yani, biz de ah vah edelim kendisiyle birlikte onu istiyor.Allahtan senin gibi bir arkadaşım yok. Kutlarlarsa da vicdan azabı çekmezsen senin gibi birini hiç hakketmemişler demek ki yazık kızlara..
Unuturlarsa terbiyesizlik yaaa..
Allahtan senin gibi bir arkadaşım yok. Kutlarlarsa da vicdan azabı çekmezsen senin gibi birini hiç hakketmemişler demek ki yazık kızlara..
Evrene negatif enerji yayıp çekme saçmalıklarıma hiç inanmam ama sanırım sen öyle yapıyosun elif.unutacaklar büyük ihtimal
iyiki benmde sizin gibi bir arkadaşım yok kutlamayacaklarına eminim ki konuşuyorum
Nerden eminsiniz ya geleceği mi görüyorsunuz, madem kutlamayacaklarını biliyordunuz neden çok samimisiniz.unutacaklar büyük ihtimal
iyiki benmde sizin gibi bir arkadaşım yok kutlamayacaklarına eminim ki konuşuyorum
Neden ah vah edelim ki, yani daha ortada bir şey yok neyin üzülmesi bu? Çok buyuk bir saçmalık.Öyle demeyin o şimdi kendine üzülme modunda. Az çok biliyorum kendisinin konularını, devamlı kendine üzülme, bütün dünya bana karşı modu, acıların kadınıyım halleri. O yüzden normal bu yani, biz de ah vah edelim kendisiyle birlikte onu istiyor.
Daha birkaç gün varmış bekleyin derim.. Olurda yine kutlamazlarsa yapacağınız şey belli4 kız arkadaşız sınıfta ve dördümüz de samimiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez cinsinden. benden önceki 3 arkadaşın doğum gününü ufak suprizlerle kutladık . hatta bir tanesinin ki sınavlara geliyordu bir kaç gün önceden kutladık . Yine sınavlar var şimdi bir kaç gün sonra benim doğum günüm ve hiç birisi hatırlamıyor bile ne zaman doğduğumu. diğerlerine süprizler yapılırken benimkinin unutulmuş olmasına kırıldım açıkcası kendimi değersiz hissediyorum onların gözünde.
Şuan neden başlıyorsun ki mesafe koymaya? Daha hiç birşey belli değil sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun..Valla kusura bakma ama bence sen çok kaprisli bir insansın..Arkadaşlarınada bu şekilde davranıyorsan gerçekten etrafında kimse kalmaz..Kimse senin annen baban değil triplerini,negatif enerjini çekmez..O yüzden biraz olumlu ol,hayattan zevk almayı öğren..Kutlamazlarsada dünyanın sonu değil bu..Görüşmezsin olur biter...şuandan başladım zaten ben mesafemi koymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?