- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Yerinde olsam bende krilirdim kendi resimleri yapistirip sarki sozu yazmalari heleki artik malzemelrrden zorlama gibi belki sonradan dusunup telafi ederler imkanlari yoktur diyecem ama neden onlarin resimleri :/ senden sonra dogan kisiyle ayni zamandamiverdiler hediyeyi o zaman artik malzeme kullanmak yerine ikisinide ayni yapsalarmis
Hiç beceremediğim bişey mesefa koymak ama çok haklısınız herkese hak ettiği değeri vermek lazımMesafe koy bence herkes hak ettigi kadar
20li yaşlardayız. Aynen dediğiniz gibi olmuş. Ama inanın o zamanlar yaptıklarımız daha anlamlı ve güzeldi.sorması ayıp kaç yaşındasınız ki bizim çocukluğumuzda yaptığımız popüler hatıra defterleri vardı onun bir şekli gibi geldi bana, resimler, şarkı sözleri falan..
Valla bana çok saçma geldi bu olanlar.20li yaşlardayız. Aynen dediğiniz gibi olmuş. Ama inanın o zamanlar yaptıklarımız daha anlamlı ve güzeldi.
Bilmem. Bana altta kalmamak için yaptıklarını söyledilerDiğer arkadaş ağır bir hediye vermiş ki altta kalmak istememişler.
Sizinkini pek ağır bulmamışlar demek ki. Aynı ayarda bir hediye vermişler.
Bilmem. Bana altta kalmamak için yaptıklarını söylediler
Size göre saçma olabilir ama benim hoşuma gider emek verilerek hazırlanmış bişiler. Ama gerçekten emek verilmiş baştan savma olmayan şeyler. Orta okulluda değilizSana verilende öbür arkadasına verilende cok sacma hedıyeler
ortaokullumusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?