Kırıcı doğum günü hediyesi

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar verilen hediyeyi beğenmemezlik olmaz ama bi kaç gün önce arkadaşlarımın bana verdiği doğum güni hediyesine çok kırıldım ve kendimi salak yerine konmuş gibi hissettim .
olay şu. Biz doğum günlerini 6 7 kişi olarak kutlarız bellidir bu yani.daha önceden çok fazla abarttığımız maddi manevi yıprandığımız doğumgünlerinde herkes kendince sade bir hediye alsın diye karar verdik. Neyse. Bu grupta 2 arkdaşta(en yakınım Dediklerim) diğer bi kişinin aldığı hediyeyi abartı bulup altında kalmamak için benden 1 gün sonra doğan arkadaşına hazırladığı hediyeyinin artıklarıyla bana hediye yapmışlar. O kişiye yaptığı hediyeyi de görmüştüm. Süslü püslu kâğıtlarla kurdalelerde koca bi defter yapmış fotoğraflarını yapıştır ve her fotonun altında uzun uzun düşüncelerini yazmış.
bu hediyeyin artıklarıylada bana küçük bi not defteri yapmışlar. Hani şu fotoğrafçıdan foto çıkartırızda en sonda minik minik fotoların olduğu bişey olur ya işte ordakileride kesip bu küçük not defterimsi şeye yapıştırmışlar.içindede bitane benim fotom yok hepsi kendi fotoları. Altlarınada şarkı sözü yazmışlar. Yani ben bu hediyeyi görünce yüzüm düştü tabi.benden sonra doğan arkadaşına hazırladğı hediyeyi görmesem bu kadar yapabilmişler dicem ama onu gördükten sonra çok sinir oldum.hele ona yaptıkları hediyenin kalan parçalarıyla yapması kendimi salak gibi hissettirdi bana.
Diğer kişinin hediyesinin altında kalmamak için yapılan bu hediyeye hiç gerek yoktu.onlarada hiç bişey diyemedim. Burda içimi dökmek istedim

Yani bilmiyorum yapmak zorunda değillerdi ki. Hadi yaptın madem niye başka bi hediyenin kalan parçalarıyla yapıyorsun.
Hiç kendime yediremedim bu durumu. Her zamanki gibi hiçbişey diyemeyip içime attım .
Komik olanıda çok normal bişeymiş gibi kendileri söylüyolar altta kalmamak için yaptık diye.

Yerinde olsam bende krilirdim kendi resimleri yapistirip sarki sozu yazmalari heleki artik malzemelrrden zorlama gibi belki sonradan dusunup telafi ederler imkanlari yoktur diyecem ama neden onlarin resimleri :/ senden sonra dogan kisiyle ayni zamandamiverdiler hediyeyi o zaman artik malzeme kullanmak yerine ikisinide ayni yapsalarmis

Sanmıyorum telafi edeceklerini.çünkü onlar gayet normalmiş gibi davrandılar.hatta niye yüzün düştü beğenmedin mi diye trip bile attılar.
Aynı anda vermediler hediyeyi.o arkadaş uzaktaydı kargoyla önceden yolladılar.

sorması ayıp kaç yaşındasınız ki bizim çocukluğumuzda yaptığımız popüler hatıra defterleri vardı onun bir şekli gibi geldi bana, resimler, şarkı sözleri falan..
20li yaşlardayız. Aynen dediğiniz gibi olmuş. Ama inanın o zamanlar yaptıklarımız daha anlamlı ve güzeldi.

Diğer arkadaş ağır bir hediye vermiş ki altta kalmak istememişler.

Sizinkini pek ağır bulmamışlar demek ki. Aynı ayarda bir hediye vermişler.

Hiç takmam hediyeyi. Hediye alanın değerini gösterir. Böyla al gülüm ver gülümlere de sinir olurum. Görev gibi alıyorsunuz hediyeyi. Birbirinize her yıl hediye almak zorunda olmanız hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…