Kırıcı doğum günü hediyesi

Evet mesafeekstra pla
Ekstra olan bileklikti bence .bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir ama ne olursa olsun başka birinin hediyelerinin kalanlarıyla bana bişey yapılması beni çok değersiz hissettirdi. Bide inanaın hiç zaman harcanmış gibi durmuyodu.

Gerek yok artık. Zaten öyle bişeyde yapamam. Mesafe koyarım ona göre davranırım bundan sonra

Doğum günü kutlamayi da kutlatmayi da hiç sevmem zorlama yapmacık mecburiyet ifade eder bana.
Hediye alırsın ne alacağım diye düşünürsün almasın olmaz,alırsın beğenilmez.

İki seçeneğiniz var, birincisi mesafe koymak değil bence, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali gibi birşey bu, ya tamamen hayatınızdan çıkarırsınız ilk seçenek bu, ikinci seçenek ise yüzyüze yada internetten yazışarak bu duruma son derece alındığınızı ve değersiz hissettiğinizi dile getirmeniz. İnanın bunu yaparsanız kıymetiniz daha çok bilinir, bazı durumlarda insanın trip atması hesap sorması gerekiyor, karşıdakiler pişkin olduğu sürece bu yapılmalı.

Evet mesele hediye değil aslında. Sadece verdiğin değerin ve emeğin karşılığını görememek. Değersiz hissettrilmek

Doğru söylemişsinizde konusu açılmazsa hayatta ben konuyu açıp söyleyemem kırıldığımı. Genelde içine atarım böyle şeyleri.

Doğru söylemişsinizde konusu açılmazsa hayatta ben konuyu açıp söyleyemem kırıldığımı. Genelde içine atarım böyle şeyleri.
Sizin bu yönünüzü bildiklerinden bunu yapmaya cesaret etmişler belli ki, ben demin 2 arkadaşıma geçen günü darıldığım bir konuyu açtım ve çok rahatladım, Y yudiyudi nin dediği gibi birikiyor sonra. Biraz düşünün yine tabi siz.

Ee böyle de altta kalmissiniz ama deseydin. Diğer hediye neydi?

Tabikide fotoğraf şarkı sözÜ olmuyor .baştan savma olduğu için yazacak bişiy bulamadılar şarkı sözü yazdılar.
Neden ben en fazla 13 oluyorum anlamadım .hediyeyi hazırlayan ben değilim.

Canim sana verilen hediyeyi begenmemissin. Ok. Ama diğer arkadaşına hazırladıklarıni beğenimissin. Bu seni biraz orta okullu yapıyor sanki.
Yani ne bileyim paran yoktur falan ama bir toka bişey alırsın oturup şarkı sözlü resimli defter hazırlamazsin. Yani ne kadar güzel olabilir ki? Resmen çöp, yani ona hazırladıkları defter güzel oldu demişsin ama hadi şarkı sözü yazdılar başka şeyler yazdılar ama ne yazacak yani. Sevgilin yapsa böyle bişey hadi yine bir derece.

Toka alın çorap alın ne bileyim kalem, oje vs alın daha makbul geldi. Hani evde benim için özel hazırladı falan bunlara çok gerek yok. Çok değer veriyorsan takip et almak istediği veya ihtiyacı olduğu bişey al.

Ben olsam sanırım birdaha görüşmezdim.Bana değer vermeyen insanların yanında olmam. Kadınlar zaten ömür boyu kocadan kaynanadan ondan bundan çekiyor.Hatır gönül bilen iki arkadaşla bir bardak çay bile çok kıymetli.Onlarda böyle yaparsa, benim için biterlerdi.

artık martık ugraşıp yapmışlar. artık ne demek hem.... elinde o malzemeler fazla ise yapmışlar işte.. hiç kırılacak birşey yok. sacma konu.

Diger hediyenin artiklariyla derken?
Susleme kagidindan kurdeleden felnmi bahsdiyosun?

artık martık ugraşıp yapmışlar. artık ne demek hem.... elinde o malzemeler fazla ise yapmışlar işte.. hiç kırılacak birşey yok. sacma konu.
öyle mi ? çok mu saçma ?? tüh bi daha konu açarken size sorayım . yine saçma bir şeyler yazarım maazallah

ben manevi yönü fazla olan hediyeleri ortaokulu bulmuyorum. bakış açısı neyse

hedıyeyı bı koseye koyup sende tavrını bellı etseydın keske .anlarlardı hatalarını belkı...hedıye sırası sana geldıgınde sende onlar gıbı basıtleş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…