- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Evet mesafeekstra plabiliyormusun banada böyle hep böyle olur.kendimi umursanmaz hissderim.napalım boşver sende onlara sana davrandıkları gibi davran bence uzaklaş bile ben öyle yapıyorum herkezle aramda bir mesafe vardır.mıç mıç olmuyorum.daha az üzülüyorum inan
Ekstra olan bileklikti bence .bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir ama ne olursa olsun başka birinin hediyelerinin kalanlarıyla bana bişey yapılması beni çok değersiz hissettirdi. Bide inanaın hiç zaman harcanmış gibi durmuyodu.Iyi de onlar kendilerince ekstra yapmış
Sizin asıl hediyeniz bileklikmiş
Bu kadar abartılacak bir durum yokmuş bence
Esasen o ikinciye gerek de yokmuş ama onlar yine de yapmışlar öyle ya da böyle zaman emek harcamışlar
Gerek yok artık. Zaten öyle bişeyde yapamam. Mesafe koyarım ona göre davranırım bundan sonraKuzum dert etme. 1 yil icinde dönup dolaşıp onlarinda doğum gunü gelecek. O zaman sende komik dalga geçer gibi birşey yap, mesela kağıttan gemi yap üzerine arkadaşinın adını yaz boya bir hediye kutusuna koy ver. Bakalım kim moraracak. Üstüne de yaz herşey karşılıklıdır.
Evet mesele hediye değil aslında. Sadece verdiğin değerin ve emeğin karşılığını görememek. Değersiz hissettrilmekOgrenciyken en yakın arkadaşıma doğum günü sürprizleri yapar kutlamalar organize ederdim.ama o bi doğum gününde niye gece 12 de mesaj atmadim diye sabah sabah tatil günü bana epey kizmisti (uzakta olcaz diye de erken bi kutlama da yapmıştık halbuki).ve benim doğumgünüm geldiğinde aynı yurtta olmamıza rağmen gece 12.30 da kullanmakta olduğu beğendiğim plastik bi küpesini öylece vermişti son anda hatirlayip.sınavlar var diye bişey alamamış ve yine sınavlar var diye kutlamayı bi hafta sonraya ertelemiş (yapılmadı tabi ki).bişey almasa da sadece özenip bişeyler yazmış olsa hiç gucenmezdim.ayni gün çalışmaktan sıkılıp bi hava alip gelelim mi (1 saatligine) dedigimde de reddetti. Sadece bu sebeplerden değil ama sonra bi şekilde bozustuk ve koptuk. Sonra yeni samimi arkadasina özene bezene özel bir gun olmamasina ragmen hos bi hediye hazırladığını görüp kötü hissetmistim.
Ne dökmusum icimi seneleer sonra :)konuyu görünce aklıma geldi paylaşayım dedim.anlıyorum sizi.
Doğru söylemişsinizde konusu açılmazsa hayatta ben konuyu açıp söyleyemem kırıldığımı. Genelde içine atarım böyle şeyleri.İki seçeneğiniz var, birincisi mesafe koymak değil bence, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali gibi birşey bu, ya tamamen hayatınızdan çıkarırsınız ilk seçenek bu, ikinci seçenek ise yüzyüze yada internetten yazışarak bu duruma son derece alındığınızı ve değersiz hissettiğinizi dile getirmeniz. İnanın bunu yaparsanız kıymetiniz daha çok bilinir, bazı durumlarda insanın trip atması hesap sorması gerekiyor, karşıdakiler pişkin olduğu sürece bu yapılmalı.
Bence söyleyin sonra böyle içinizde kalır. Böyle böyle birikir ve zamanla sogursunuz. İnşallah bu tarz başka davranışları yokturDoğru söylemişsinizde konusu açılmazsa hayatta ben konuyu açıp söyleyemem kırıldığımı. Genelde içine atarım böyle şeyleri.
Sizin bu yönünüzü bildiklerinden bunu yapmaya cesaret etmişler belli ki, ben demin 2 arkadaşıma geçen günü darıldığım bir konuyu açtım ve çok rahatladım, Y yudiyudi nin dediği gibi birikiyor sonra. Biraz düşünün yine tabi siz.Doğru söylemişsinizde konusu açılmazsa hayatta ben konuyu açıp söyleyemem kırıldığımı. Genelde içine atarım böyle şeyleri.
Yani bilmiyorum yapmak zorunda değillerdi ki. Hadi yaptın madem niye başka bi hediyenin kalan parçalarıyla yapıyorsun.
Hiç kendime yediremedim bu durumu. Her zamanki gibi hiçbişey diyemeyip içime attım .
Komik olanıda çok normal bişeymiş gibi kendileri söylüyolar altta kalmamak için yaptık diye.
Tabikide fotoğraf şarkı sözÜ olmuyor .baştan savma olduğu için yazacak bişiy bulamadılar şarkı sözü yazdılar.
Neden ben en fazla 13 oluyorum anlamadım .hediyeyi hazırlayan ben değilim.
artık martık ugraşıp yapmışlar. artık ne demek hem.... elinde o malzemeler fazla ise yapmışlar işte.. hiç kırılacak birşey yok. sacma konu.Kızlar verilen hediyeyi beğenmemezlik olmaz ama bi kaç gün önce arkadaşlarımın bana verdiği doğum güni hediyesine çok kırıldım ve kendimi salak yerine konmuş gibi hissettim .
olay şu. Biz doğum günlerini 6 7 kişi olarak kutlarız bellidir bu yani.daha önceden çok fazla abarttığımız maddi manevi yıprandığımız doğumgünlerinde herkes kendince sade bir hediye alsın diye karar verdik. Neyse. Bu grupta 2 arkdaşta(en yakınım Dediklerim) diğer bi kişinin aldığı hediyeyi abartı bulup altında kalmamak için benden 1 gün sonra doğan arkadaşına hazırladığı hediyeyinin artıklarıyla bana hediye yapmışlar. O kişiye yaptığı hediyeyi de görmüştüm. Süslü püslu kâğıtlarla kurdalelerde koca bi defter yapmış fotoğraflarını yapıştır ve her fotonun altında uzun uzun düşüncelerini yazmış.
bu hediyeyin artıklarıylada bana küçük bi not defteri yapmışlar. Hani şu fotoğrafçıdan foto çıkartırızda en sonda minik minik fotoların olduğu bişey olur ya işte ordakileride kesip bu küçük not defterimsi şeye yapıştırmışlar.içindede bitane benim fotom yok hepsi kendi fotoları. Altlarınada şarkı sözü yazmışlar. Yani ben bu hediyeyi görünce yüzüm düştü tabi.benden sonra doğan arkadaşına hazırladğı hediyeyi görmesem bu kadar yapabilmişler dicem ama onu gördükten sonra çok sinir oldum.hele ona yaptıkları hediyenin kalan parçalarıyla yapması kendimi salak gibi hissettirdi bana.
Diğer kişinin hediyesinin altında kalmamak için yapılan bu hediyeye hiç gerek yoktu.onlarada hiç bişey diyemedim. Burda içimi dökmek istedim
öyle mi ? çok mu saçma ?? tüh bi daha konu açarken size sorayım . yine saçma bir şeyler yazarım maazallahartık martık ugraşıp yapmışlar. artık ne demek hem.... elinde o malzemeler fazla ise yapmışlar işte.. hiç kırılacak birşey yok. sacma konu.
ben manevi yönü fazla olan hediyeleri ortaokulu bulmuyorum. bakış açısı neyseCanim sana verilen hediyeyi begenmemissin. Ok. Ama diğer arkadaşına hazırladıklarıni beğenimissin. Bu seni biraz orta okullu yapıyor sanki.
Yani ne bileyim paran yoktur falan ama bir toka bişey alırsın oturup şarkı sözlü resimli defter hazırlamazsin. Yani ne kadar güzel olabilir ki? Resmen çöp, yani ona hazırladıkları defter güzel oldu demişsin ama hadi şarkı sözü yazdılar başka şeyler yazdılar ama ne yazacak yani. Sevgilin yapsa böyle bişey hadi yine bir derece.
Toka alın çorap alın ne bileyim kalem, oje vs alın daha makbul geldi. Hani evde benim için özel hazırladı falan bunlara çok gerek yok. Çok değer veriyorsan takip et almak istediği veya ihtiyacı olduğu bişey al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?