Kırıcı doğum günü hediyesi

o ne yaa gidin kazak alın eldiven alın hırka alın 20li yaşlarda fotoğraf şarkı sözleri hiç olmuyor. En fazla 13sün sen
Tabikide fotoğraf şarkı sözÜ olmuyor .baştan savma olduğu için yazacak bişiy bulamadılar şarkı sözü yazdılar.
Neden ben en fazla 13 oluyorum anlamadım .hediyeyi hazırlayan ben değilim.

20 li yaşlar için çok komik degilmi yaptiklariniz...O Ne yahu bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayırdığını için ...Vs yazardik o geldi aklıma..Çıkın bi pastaneye gidin bi kahve için,muhabbet edin nebileyim...

Ben resmimin olmamasına değil hediyenin dandikliğine bozulurdum.gözümde canlanmadı bile.anasınıfının yaptırdığı aile ağacı gibi birşey canlandı.
Beğenmedin mi dediklerinde yapmasaydınız boşa zahmet olmuş derdim ne kendimi yiyeceğim.
Sen onu sakla onun birinin doğum gününe götür.hediyeyi hediye etmek sünnettir de geç.
Dalgamı geçmişler anlamadım ki.

Yahu kızı niye taşlıyorsunuz ben de bunu anlamadım. Gerçekten kırıcı bir hediye olmuş. Ben olsam ben de bozulurdum. Hiç hediye almasalar daha mutlu olurdum hatta. Ayrıca bence düzgün yapıldığında çok da anlamlı bir hediye fotoğraflar notlar vesaire.

Üniversiteden mezun olduğum sene arkadaşlarım yapmıştı bana böyle birşey kaç sene geçti açıp okuduğumda hala çok duygulanırım gülerim.

Sen üzülme canım. Sana verdikleri değer bu kadarmış. Bundan sonra sen de ona göre davranırsın. Hatta yeri gelirse kırmadan kimseyi bu durumu da söyle onlara.

Ben anlamadım. Sevgililer birbirine böyle hediye hazırlayınca kimse çocukmusunuz bu ne demiyo. Arkadaş olunca mı çocuk oluyoruz . herkes aynı şeyi söyleyip duruyor.
Evet onların bana yaptığı hediye baştan savma olduğu için çok saçma bişi olmuş. Bana görede ortaokul çocuklarının hediyrsi gibi olmuş.Ama insanların birbirine emek vererek yaptıkları hediyeler niye çocukça oluyo . illa bi yerden parayı verip hediye mi almam gerekiyo kendi yaşımı yansıtmam için.

yaşınıza göre çok ergen bir hediye olmuş bu.kusura bakmayın açık söyleyeceğim belki ama size değer vermiyorlar sanki.aman yapalım da aradan çıksın gibi olmuş...yerinizde olsaydım sadece teşekkür eder üzerinde hiç durmaz o hediyeyi de onların gözü önünde çekmeceye vs. kaldırır bakmazdım bile

Üzülme lütfen,
Aslında konsept olarak anlamlı bir hediye olabilirdi.
Arkadaşlığınızın süresi boyunca,
eski zamandan günümüze olan fotolarınız olsaydı.
Her resim de çekilen zamana dair anılar yazılsaydı.
Özenli hazırlansaydı.

Ben 30 yaşındayım,
Böyle bir hediye alsaydım oturup ağlardım :)
Yanlız değilsin.

Ama tabi sana yapılan baştan savma oldugu için
basit hissettirmiş,
Özellikle şarkı sözü yazmaları kırıcı olmuş.

Takılmamaya çalış, En azından bir sonraki dogum günlerin de ne yapacağını biliyorsun.

Sağolun valla hislerine tercüman olmuşaunuz

Yok takılmadım ama yakın arkadaşlarım olduğu için kırıldım biraz.
Yorum için teşekkürler bu arada. Bazıları sağolsunlar ortaokul çocuğu falan sanmışlar beni .

biliyormusun banada böyle hep böyle olur.kendimi umursanmaz hissderim.napalım boşver sende onlara sana davrandıkları gibi davran bence uzaklaş bile ben öyle yapıyorum herkezle aramda bir mesafe vardır.mıç mıç olmuyorum.daha az üzülüyorum inan

Yok takılmadım ama yakın arkadaşlarım olduğu için kırıldım biraz.
Yorum için teşekkürler bu arada. Bazıları sağolsunlar ortaokul çocuğu falan sanmışlar beni .

demek ki onlar seninle aynı frekansta diillermiş. bahsettiğin tarzda bişey gerçekten çok güzel olabilirmiş ben de yapıorum o tarz albümler, mesela siyah ya da saman gibi sert yapraklı defterlerden çok hoş albümler olabilio, çok da anlamlı bence gidip kıytırık bi kazak almaktan dha anlamlı en azından. millet de hemen bayılır mok atmaya aman 3 yaşında bebe die
ama seninkiler resmen baştan savmış gbi. ben olsam ben de üzülürdüm böyle bi hediye alsam çünkü ben değer verdiklerim için gerçekten çok çaba sarfederim ama onlardan aynı ya da benzer bi karşılık görmezsem kırılırım. bu biraz beklentiyle alakalı, beklentiyi düşük tutmak mı lazım bilemedim ki

Sıradan arkadaşlarım olsa bu kadar üzülmezdim ama dediğiminiz gibi beklentiyle alakalı en değer verdiğim insanlardan böyle kıytırık bişi gelince bi düşündüm gözlerinde ben neyim diye.

Iyi de onlar kendilerince ekstra yapmış

Sizin asıl hediyeniz bileklikmiş

Bu kadar abartılacak bir durum yokmuş bence

Esasen o ikinciye gerek de yokmuş ama onlar yine de yapmışlar öyle ya da böyle zaman emek harcamışlar

Kuzum dert etme. 1 yil icinde dönup dolaşıp onlarinda doğum gunü gelecek. O zaman sende komik dalga geçer gibi birşey yap, mesela kağıttan gemi yap üzerine arkadaşinın adını yaz boya bir hediye kutusuna koy ver. Bakalım kim moraracak. Üstüne de yaz herşey karşılıklıdır.

Ogrenciyken en yakın arkadaşıma doğum günü sürprizleri yapar kutlamalar organize ederdim.ama o bi doğum gününde niye gece 12 de mesaj atmadim diye sabah sabah tatil günü bana epey kizmisti (uzakta olcaz diye de erken bi kutlama da yapmıştık halbuki).ve benim doğumgünüm geldiğinde aynı yurtta olmamıza rağmen gece 12.30 da kullanmakta olduğu beğendiğim plastik bi küpesini öylece vermişti son anda hatirlayip.sınavlar var diye bişey alamamış ve yine sınavlar var diye kutlamayı bi hafta sonraya ertelemiş (yapılmadı tabi ki).bişey almasa da sadece özenip bişeyler yazmış olsa hiç gucenmezdim.ayni gün çalışmaktan sıkılıp bi hava alip gelelim mi (1 saatligine) dedigimde de reddetti. Sadece bu sebeplerden değil ama sonra bi şekilde bozustuk ve koptuk. Sonra yeni samimi arkadasina özene bezene özel bir gun olmamasina ragmen hos bi hediye hazırladığını görüp kötü hissetmistim.
Ne dökmusum icimi seneleer sonra :)konuyu görünce aklıma geldi paylaşayım dedim.anlıyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…