Kırıcılığım...

2.dogumum kolay olmadi kirginligim ondan bebekten 2 saat sonra ciktim sezeryandan spinal girdigim genel sezeryan oldu en sonunda.ölsem umrunda olmadigim bir abim var gibi hissediyorum artik malesef.
ben mi cok katiyim acaba diye dusundum simdi konunu okuyunca benimde bir abi bozmasi var kardes olarak saymadigim evladim cok ciddi b8r hastalik gecirdi hastaneye acil yatirdik ve isyeri ile hastane arasi 3 dakika sadece bir kere geldi on dakika yalanciktan gorunup gitti zaten beni hep rezil etti ama sabretmistim o gun icimde bitti simdi yagmurlu havada bir yudum su vermem yabanci bana sende seni aramayanla.ugrasma onune bak anne babani kirmaktan oteye gecmemis durum baksana

ben mi cok katiyim acaba diye dusundum simdi konunu okuyunca benimde bir abi bozmasi var kardes olarak saymadigim evladim cok ciddi b8r hastalik gecirdi hastaneye acil yatirdik ve isyeri ile hastane arasi 3 dakika sadece bir kere geldi on dakika yalanciktan gorunup gitti zaten beni hep rezil etti ama sabretmistim o gun icimde bitti simdi yagmurlu havada bir yudum su vermem yabanci bana sende seni aramayanla.ugrasma onune bak anne babani kirmaktan oteye gecmemis durum baksana
Katiligim 1 gunde olmadi ki benimde zamanla birike birike oldu malesef.son patlama annemle babama oldu iste onlari uzmekten oteye gecenedim.her ikimizi de atsa atilmaz satsa satilmaz ama en azindan ben anlatmis oldum rahatsiz oldugum durumu...hamileyken de 7 kat el daha cok aradi nasil gidiyor diye.

Katiligim 1 gunde olmadi ki benimde zamanla birike birike oldu malesef.son patlama annemle babama oldu iste onlari uzmekten oteye gecenedim.her ikimizi de atsa atilmaz satsa satilmaz ama en azindan ben anlatmis oldum rahatsiz oldugum durumu...hamileyken de 7 kat el daha cok aradi nasil gidiyor diye.
bakin bende diyorum ki kabullen kurtul esim ameliyat oldu herkes aradi abi olacak sahis aramadi sebebife neymis biliyor musun benimle konusmadigi icin kocami aramamis salak iste o kadar dusuncesiz beni cok zor durumda bırakacağını anlamayacak kadar kit cok sukur ki esim olgun bir insan asla takmadi bile asla aramam asla aramaz bayramlarda mecburen görüyorum o kadar bana uzak olsun gerisi muhim degil sende birak diyorum yani aramak isteyen arar sorar sen kendi kendine bilenmis olursun ancak kucucuk bir bebegin var onunla ilgilensen daha iyi olur

Konuda yengemin lafi bile gecmiyor benim sorunum abimle...klasik gorumce klilifona sokmayin lutfen

Ben size bir şey demedim zaten, herkes sizi kendi görümcesi yerine koyup size saydırmış ama haksızlar ve sizin de hakkınız var en az abimiz kadar dedim.

Türk kadınlarının bazıları evlenip gelin olunca her şey kendilerine yapılsın istiyorlar، görümcenin hakkı olsa bile o evlendi gitti başka aileye ait artık, benim kocam evin erkek çocuğu tabi ki bize yapılacak mantığında. Bunun eleştirdim ama anlamadınız.

o vakit hepimiz babamıza sağlığında ‘hayır evini satamazsın Yada bana kira ver benimde payım var’ diye çirkefleşelim. Ay ne kadar fesatsınız ve açgözlüsünüz gerçekten. Aileniz evi abinin üstüne yapmamış , ailemin evin de oturuyor die hak iddia edemezsin. O ev birgün miras olarak pay kalacaksa kalır o zaman hak iddia edebilirsin.

Erkek bedavaya oturuyorsa kız niye oturmasın? Nedir bu kadınlara yapılan çifte standart? Ya ikisine de vermesinler ya da evlat ayırt etmesinler. Konu sahibinin miras peşinde koştuğunu sanmıyorum. Ama böyle şeyler kardeş arasında büyük problem oluyor.

Ben size bir şey demedim zaten, herkes sizi kendi görümcesi yerine koyup size saydırmış ama haksızlar ve sizin de hakkınız var en az abimiz kadar dedim.

Türk kadınlarının bazıları evlenip gelin olunca her şey kendilerine yapılsın istiyorlar، görümcenin hakkı olsa bile o evlendi gitti başka aileye ait artık, benim kocam evin erkek çocuğu tabi ki bize yapılacak mantığında. Bunun eleştirdim ama anlamadınız.
Yok siz elestirmediniz ben genel olarak isaretleyip yazmisim.konunun gelin gorumce tartismasi olmadigini

Alttan alan insanlari ezmeye meyilli bir toplumuz.ben burda magdur gelini oynasaydim arkadasin dedigi gibi neler neler yazardiniz ama ben gorumceyim evde hakkim yok haklisiniz...tek uzuldugim annemle babami cok uzdum

Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi
Genel örf adetimizde (anadoluda özellikle) Erkeğe daha çok yatırım yapılır. Senin eşin onlara göre el oğlu.Ve sana bakmak zorunda diye düşünürler. tabiki yanlış bir uygulama ama böyle malesef.Anne ve baban yaşarken mal tasarrufu onlarındır, istediği gibi yaparlar. Yani onların vicdanına kalmış. Ama sen kavga ile dğilde duygusal konuşarak çözebilirsin.

Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi[/QUOTE abiniz anne babanizin evinde kira sorunu olmadan yasiyor sizde kira odemesini istiyorsunuz kendi payiniza ama anne baba hayattayken bu istediginiz hic yerinde olmamis saniyorum abiniz evli anne baba da o evde yasamalarini uygun gormus ki cokta yerinde olmus kardesler arasinda tarmisma her zaman olur ama sizin söyleminiz hoş olmamış

Lohusalık döneminde fesatlığın zirve yaptığı bir durumu da görmemiştik.
Aile sağken evden pay istemek gibi bir durum olmaz lohusalığınız şuursuzluk da yaptı galiba.
Ayrıca abiniz aramış cevap vermemişsiniz, üstüne eve kira var diye söyleniyorsunuz da hakkınız olmayan ev hakkında söylenirseniz tabiki de tüm olumsuz sıfatlar yapışır üstünüze.
Bebeğinize odaklanın derim ben

Ben anlamadım olayı. Anne baba sizde yaşayıp kendi evlerini abinize hibe etseydi eyvallah da öyle bir durum da yok. Yani anne-baba istemedikten sonra kira istemek sizin hakkınız değil. Annem kardeşime ev verip bana vermeyebilir, buna bozulabilirim evet, aileme sebebini sorup tepki de gösterebilirim. Ama gidip de kardeşime "Bana kira vereceksinnn" falan da demem, demeye hakkım yok. Probleminizi ailenizle çözün.

Yahu siz neyin ölümü neyin paylasimindan söz ediyorsunuz ??? Ben oturdugu evin kirasinin yarisini anne sana geri versin benim hakkim olani dedim.evi satin yariya bolup parayi verin demedim.bu konustugumuzdan abimin haberi zaten yok !

Ben anlamadım olayı. Anne baba sizde yaşayıp kendi evlerini abinize hibe etseydi eyvallah da öyle bir durum da yok. Yani anne-baba istemedikten sonra kira istemek sizin hakkınız değil. Annem kardeşime ev verip bana vermeyebilir, buna bozulabilirim evet, aileme sebebini sorup tepki de gösterebilirim. Ama gidip de kardeşime "Bana kira vereceksinnn" falan da demem, demeye hakkım yok. Probleminizi ailenizle çözün.
Konutu dikkatli okuyabilseniz keske abimden kira istemedim.ailemle konustum sadece

Konutu dikkatli okuyabilseniz keske abimden kira istemedim.ailemle konustum sadece

suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de

Ben de kira istiyorum o evden diye yazmışsınız, haliyle yorumum buna göre oldu. Konunuzu gayet iyi okudum. Aralarda yazan mesajları okuyamadım takdir edersiniz ki.

Ben de kira istiyorum o evden diye yazmışsınız, haliyle yorumum buna göre oldu. Konunuzu gayet iyi okudum. Aralarda yazan mesajları okuyamadım takdir edersiniz ki.
Kira dedigim oturdugu evin ederinin yarisi tabiki hakkim olan.hepsi degil tabi ki oyle bi kardes dusmani belldiniz ki sormayin.kendi kardesiyle benim gibi problem yasasalar omur boyu suratina bakmayacak olan insanlar yorum yaparken fazlasiyla acimasiz.

Konuyu tam alintiladiginizda hakkim olani alin yaziyor zaten hepsi degil.

Kira dedigim oturdugu evin ederinin yarisi tabiki hakkim olan.hepsi degil tabi ki oyle bi kardes dusmani belldiniz ki sormayin.kendi kardesiyle benim gibi problem yasasalar omur boyu suratina bakmayacak olan insanlar yorum yaparken fazlasiyla acimasiz.

Ben sert yorum yapmadım. Ama kendi hakkınızı şimdiden miras gibi istemeniz de hoş değil. Abinizle konuşacağınıza bu mevzuyu ailenizle konuşmalısınız, abinizin durumu belki sizinki kadar iyi değilse o yüzden otursun demiş olabilirler. Öyle bir durum yoksa da bunu ailenizle konuşun, abinize yapılan ayrımcılığın sizi üzdüğünü, onları da üzmek istemediğinizi belirtin; neden böyle yaptıklarını sorun. Belki mantıklı bir neden söyleyecekler size.

Back
X