Kırık ayak.. yeni evlilik.. sürekli yaptıklarını söyleyen bir eş

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.519
2.970
333
3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
Neyse ben ev işi , yemek yapamıyorum. Yemeği annem gelir yapar ya da yakinlarim getirir arada. Temizliği de biraz o yapar biraz bizimkiler. Bulasik isi,market isi hep onun üstünde. Tamam kabul ediyorum henüz 3 aylık evliyken zor gelebilir bu kadar sorumluluk ama yardım edenlerimiz var şükür. Bugünkü kavgamizda da ev isi konusunda yaptıklarını söyledi. Bagirdi , çağırdı. ne yapayım söyleyin . Yarın evi terk edip gitmeyi bile düşündüm. Ama ailemi düşünüyorum, cok uzulecekler. Ne yapmaliyim

bunlar "hayatı müşterek yaşamak"
"bu kadar sorumluluk" dediğiniz nedir???
siz böyle düşünürseniz eşiniz haydi haydi düşünür
valla eşinizden hiç hoşlanmadım
bu kadar hesap kitap, bileğiniz kırık ev işinden şikayet
sizi seviyor mu gerçekten?

Gecmis olsun. Yeni evliliklerde saglik sorunu olmasa bile kavgalar oluyor. Sizin ozel bir durumunuz olmus,tam tersi size daha iyi bakmaliydi. Iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olmayacaksaniz evlenmenizin ne anlami var ki
Surekli yaptigini basiniza kakan bir es,zor. Ya saglam bir konusma yapin koyun kapinin onune bu adami ya da duymamazljktan gelin. Su halinizde evi terk etmeyin caniniza yazik. Belli ki anlayacak incelikte birisi degil nasilsa

E balamir biz burda sana kac sayfa yazdik doktuk evlenme bu adamla diye?
Simdi ne diyelim ki?
Allah yardimcin olsun
Zor isin. Ama bile bile evlendin

Evet bile bile evlendim. Sasirtmiyor zaten bu yaptıkları. Ama Allah onu muhtaç duruma dusurmesin.

Emin değilim sevdiğinden. Sürekli öper, sarılır ama bi kavga olsun başlar yaptıklarını anlatmaya. Çekip gidesim var. Böyle evlilik nereye kadar

Emin değilim sevdiğinden. Sürekli öper, sarılır ama bi kavga olsun başlar yaptıklarını anlatmaya. Çekip gidesim var. Böyle evlilik nereye kadar

arkadaşlar diğer konularınızı biliyorlarmış
ben bilmiyorum, yorum yapamıyorum o yüzden

Kapının önüne koyamam gitmez çünkü. Ailesi başka ilçede. İşi ise burda

3 aylik evlilikte bunlar okadar yanlis ki. Daha baslamadan bitiriyor adam resmen. Sonradan lafini yapacaktiysa yapmasaymis masraf ya da daha önce itiraz etseymiş akli neredeymiş?
Bu para pul muhabbeti ayri itici, sağlık konusunda böyle yapması ayri bir olay resmen. Bende saglik sıkıntılari yasadim, ameliyatta gecirdim. Eşim boyle davransa, ben daha sonra bunlari unutup sevgiyle yaklaşamaz, aynı gözle bakamazdım malesef.

Ben eski konularınızı bilmiyorum, direkt bu konuya yorum yapıcam. Evlilik zaten böyle bir şey, iyi günde kötü günde yanında olmak diye buna deniyor. Bir sağlık problemi olur, maddi sıkıntı olur, psikolojik problem olur bu tip sıkıntılarda birbirine omuz vermektir. Bu sınavı geçemeyen eş de evliliği hak etmiyor demektir. Ne kadar vicdansızmış eşiniz.

Bu evliliğin sonu iyi görünmüyor. Barışmak için geldi yanıma ben istemeyince yine bagriş cağriş kavga ettik

Bu evliliğin sonu iyi görünmüyor. Barışmak için geldi yanıma ben istemeyince yine bagriş cağriş kavga ettik
Balamir,düğüne günler kala burda arkadaşlar okadar uğraştı ki seni ikna etmek için.Tünelden önce son çıkışı görmedin,görmek istemedin.Adam zaten son dakikaya kadar kavga gürültüyle fragman tadındaydı.Ama sen herşeye rağmen evlendin.Suçlamak için söylemiyorum ama olacaklar belliydi malesef.Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Kırık ayagı,
Kırk ayak diye okuyup,
Yeni evlilik kısmını okuyunca eşin bişeyler karıştırmıs ona kırk ayak diyorsun sandım falan
Geçmiş olsun,
İyileşince herşey yoluna girer umarım.

Kırık ayagı,
Kırk ayak diye okuyup,
Yeni evlilik kısmını okuyunca eşin bişeyler karıştırmıs ona kırk ayak diyorsun sandım falan
Geçmiş olsun,
İyileşince herşey yoluna girer umarım.
Ben de kırk ayak okuyup evi kırk ayaklar bastı falan zannettim önce

neyiseda Önceki konuları bilmiyorum ama şu an üzerine titremesi gerekirken bir de şikayet mi ediyor ne ayıp. Sanki sen ayağını zevk olsun diye kırdın adama bak ya.

Erkeklerin evlilikten ilk beklentileri cinsellik olduğu için şu durumda ayağın yüzünden biraz uzak kalıyorsaniz o yüzden sinir yapmış olabilir.

Bu adamın yanında kendimi yük gibi hissedeceğine ayağın biraz düzenlene kadar ailenin yanına mı gitsen acaba?

Sana surekli uyarilar geliyor ama gormek istemedin olmadi. Su halinde bile dusuncelerin cok yanlis. Hakkinda hayirlisi olsun. Dugunden once ayrilsaydin simdi toparlamistin. Simdi ne olacak?

Esin muhtemelen ayaginin kirilmasina senin sebep olmana kiziyor. Ama bu herseyi yuzune vurabilecegi anlamina gelmiyor.

Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur, es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi.

Gerci sunu diyen biri icin gayet hafif bile konusmus. Gerci bu cumle evlenmeden once kuruldugu icin bazi seyler senin icin pek surpriz olmamali.

Esiniz cicim aylarından sonra gelen aylara hızli bir geçiş yapmış, şimdiki durumunuz ona yük geliyorsa, yaşlandığınizda ondan önce çöker ya da düşkün olursanız vay halinize... Yaptıklarını her fırsatta yüzünüze vuracak kadar da görgüsüz ce saygısız.. Valla böyle bir adamla ömür zor.. Bir de bunlar ilk aylarınız...

Daha durun bismillah! Coluk cocuk olunca ne halt edecek o kocan olacak okuz? Yerinden kalkamazsin.. her yerin agrir vs vs. Bide neden annen gelip niye yemek yapio? Cocugun olsa onun icin derim ama gereksiz bu durumda...bi bacagin kirildi boyleyse ciddi birsey olsa neler yapar bu herif? Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…