- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Evet bile bile evlendim. Sasirtmiyor zaten bu yaptıkları. Ama Allah onu muhtaç duruma dusurmesin.
Siz kapinin onune koyduktan sonra nerede kalacagiyla isiyle ve ailesiyle neden ilgileniyorsunuz ki? Otelde kalsin. Hasta esine zart zurt yapan adam sokakta kalsa ölmez korkmayinKapının önüne koyamam gitmez çünkü. Ailesi başka ilçede. İşi ise burda
3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
Neyse ben ev işi , yemek yapamıyorum. Yemeği annem gelir yapar ya da yakinlarim getirir arada. Temizliği de biraz o yapar biraz bizimkiler. Bulasik isi,market isi hep onun üstünde. Tamam kabul ediyorum henüz 3 aylık evliyken zor gelebilir bu kadar sorumluluk ama yardım edenlerimiz var şükür. Bugünkü kavgamizda da ev isi konusunda yaptıklarını söyledi. Bagirdi , çağırdı. ne yapayım söyleyin . Yarın evi terk edip gitmeyi bile düşündüm. Ama ailemi düşünüyorum, cok uzulecekler. Ne yapmaliyim
3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
Neyse ben ev işi , yemek yapamıyorum. Yemeği annem gelir yapar ya da yakinlarim getirir arada. Temizliği de biraz o yapar biraz bizimkiler. Bulasik isi,market isi hep onun üstünde. Tamam kabul ediyorum henüz 3 aylık evliyken zor gelebilir bu kadar sorumluluk ama yardım edenlerimiz var şükür. Bugünkü kavgamizda da ev isi konusunda yaptıklarını söyledi. Bagirdi , çağırdı. ne yapayım söyleyin . Yarın evi terk edip gitmeyi bile düşündüm. Ama ailemi düşünüyorum, cok uzulecekler. Ne yapmaliyim
e niye evlendiniz o zaman? mecbur mu kaldınızEmin değilim sevdiğinden. Sürekli öper, sarılır ama bi kavga olsun başlar yaptıklarını anlatmaya. Çekip gidesim var. Böyle evlilik nereye kadar
Valla ayagim kirik degil. Yemegi ben yaptiysam salatayi esim yapar. Evi o supurur ben viledalarim. Camasiri ben yikadiysam o asar. Yapacak mecbur. Brn ona hizmet etmek icin evlenmedim ki onunla. Beraber yaslanalim beraber yasayalim diye evlendik. Hayatı paylasmak icin. Bence bu kadar pasis kalmayin. Yapacaksın tabiki de gec. Hastalikta saglikta dediniz sonucta.3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
es olmayı ne zannediyordu acaba esiniz valla bu konuları acıp acıp oku kendine sükrü sahibi yap suna bak cici ayında esine bakmıcan da ne zaman bakıcan eminim ki esinin bacagı kırılsa sen kus sutu yapar esine icirirdin3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
okusunda pisman olmasın cok üzüldüm onun adına nelerden vazgectigini anlasın diye yazdım aslında hortlatmak degil konularına bi bakıyım dedim ama kız elinin geldiginin fazlasını yapmıs sakın geri dönmesin yazdıklarını okusun yasadıklarını unutmasın istedimlimoncu28 bu konu sahibinin bütün konularını neden hortlattığınızn bir amacı var mı acaba
okusunda pisman olmasın cok üzüldüm onun adına nelerden vazgectigini anlasın diye yazdım aslında hortlatmak degil konularına bi bakıyım dedim ama kız elinin geldiginin fazlasını yapmıs sakın geri dönmesin yazdıklarını okusun yasadıklarını unutmasın istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?