K kemenche Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 33 2 296 Bursa 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kemenche #1 üniv. mezuniyetim için sade uzun kırık beyaz bir elbise aldım ama altına hangi renk ayakkabı ve çanta alacağıma karar veremedim, çevrem krem dıyor ama pembe, lacivert gibi renklerle kombin olmaz mı
üniv. mezuniyetim için sade uzun kırık beyaz bir elbise aldım ama altına hangi renk ayakkabı ve çanta alacağıma karar veremedim, çevrem krem dıyor ama pembe, lacivert gibi renklerle kombin olmaz mı
daywalkerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2011 72 0 96 Ankara 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kemenche #2 bu çok güzel olur bencee
C crystal blood Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2011 1.894 11 316 İstanbul 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kemenche #3 bnce kesinlikle FUŞYA rengi gy cnm süperrr duruyo hatta bnde bu haftasonu evlilk yıldnümmde gycem krem elbse fuşya ayakkabı:)
bnce kesinlikle FUŞYA rengi gy cnm süperrr duruyo hatta bnde bu haftasonu evlilk yıldnümmde gycem krem elbse fuşya ayakkabı:)
C crystal blood Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2011 1.894 11 316 İstanbul 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kemenche #4 bnce kesinlikle FUŞYA rengi gy cnm süperrr duruyo hatta bnde bu haftasonu evlilk yıldnümmde gycem krem elbse fuşya ayakkabı:)
bnce kesinlikle FUŞYA rengi gy cnm süperrr duruyo hatta bnde bu haftasonu evlilk yıldnümmde gycem krem elbse fuşya ayakkabı:)