- 19 Kasım 2006
- 1.749
- 16
- 683
- Konu Sahibi gemxixnxix
-
Bence beyaz çünkü bir daha o kadar beyaz ve güzel birşey giyme şansın yok... Ama kırık beyaz bir abiye daha sonrada giyebilirsin. Beyaz çok ayrı, farklı ve güzel duruyor...Mutluluklar arkadaşım...a.s.
Bence beyaz çünkü bir daha o kadar beyaz ve güzel birşey giyme şansın yok... Ama kırık beyaz bir abiye daha sonrada giyebilirsin. Beyaz çok ayrı, farklı ve güzel duruyor...Mutluluklar arkadaşım...a.s.
ıkı ay sonra dugunum var gelınlıgımde renge bır turlu karar veremedım beyaz mı olsun kırık beyaz mı beyaz sırıtır dıe dusunuorum sızın gelınlıgınızın rengı nasıldı yardım edın bana:sm_confused:
UNUTMADAN FİZİKİ ÖZELLİKLERDE ÖNEMLİ,AMA YİNEDE HAYALİNDEKİ GELİNLİK OLSUN KARARI SEN VER,Merhaba Gerçektende Insan Gelinlik Seçince Düğünde Hepsini 1sattliğinede Olsa Giysem Diyo,benim Gelinliğim Kirik Beyazdi,straplezdi,etek Ve Büst şeklinde,gelinliğimin Simetrik Yerlerinde Gri Parlak Taşlar Vardi,ayni Taşlardan Duvağimada Serpildi,ayrica Kuyruğuda Vardi Ama Fazla Abartili Değildi,herkes çok Beğenmişti,seçim Senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?