Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

Bence kırık beyaz. Ben de kırık beyaz yaptırıyorum. Ama bazı gelinlikçiler kırık beyaz diye kahverengiye kaçan bir kumaş gösteriyor. bilmiyorlar mı kırık beyazı anlamadım :sm_confused: Bi süt gibi beyaz var, bi onun hafif koyusu var ama yine beyaz tabii, bi de sütlü kahve gibisi var.

Ben de düğünümde kırık beyaz ,sade bir gelinlik giydim. Bana kalırsa kırık beyaz bir gelinlik tercih et.a.s.

ben gelinliğimi diktiriyorum... tabiki bembeyaz dikiliyoorr:dance:
kırık beyaz hiç içime sinmemişti hiç düşünmeden beyaz olsun dedim zaten.
kesinlikle bembeyazzzz olmalı gelinlikkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim gelinliğim beyazdı kırık beyaz gelinlikleri de sevmiyorum sanki sandıktan çıkmış gibiler

kırık beyazdan yanayım bende ama kanımca benimki de beyaz olacak, o modele kırık beyaz gitmiyo çnkü

Bence kırık beyaz. Bembeyaz basit gösteriyor bence. Tabi ama kırık beyaz derken sarıya çalan bi renk var o değil.

kırık beyazın kendine has ağırlığı ve aseleti var bence ...
tercihim, gelin çantasına kadar kırık beyaz olurdu kesinlikle ...
mutluluklar arkadaşım a.s.

birde, aklıma gelmişken, bi arkadaşım davetiyelerini gelinliğinin dantelinden yaptırmıştı,
hoşuma giden bir ayrıntıydı ...

bence gelinlik beyaz olmalı ama sen bilirsin canım.sonradan pişman olma iyi düşün.evlencek olan bütün kızlar allah mesut etsin hepinizi :)

kesinlikle kırık beyaz,diğeri çok çiğ duruyo özellikle yanyana koyunca fark daha iyi anlaşılıyo,birde gece o ışıkların altında kırık beyaz daha iyi duruyor...

canım benim gelinliğim beyazdı kırık beyaz gelinlikleri de sevmiyorum sanki sandıktan çıkmış gibiler

evet aynen a.scanım hiç hoş değil bence kırık beyaz.:1closedeyes:
gelinlikçide dedi zaten kırık beyazı bilmeyenler kirli gibi diyomuş
bi müşterisinede öle demişlerr:roflol:

beyaz varken nıye kırık beyazı tercih edeyim ki. gelin BEMBEYAZZZ olurrr

ama kırık beyazd acok guzel duruyo sahsen benım kırık beyazdı arkadaslar ve herkes cok begenmıştı...merak edenler profılımden gelınlıkle resmıme bakabılırler

valla esmer olanlara kırık beyaz iyi oluyormuş beyaz tenli olanlara beyaz güzel oluyormuş tenine göre seçmelisinnn

Bence kırık beyaz..Beyaz gelinliğin modası çoktan geçti hemde kırık beyaz çok daha hoş duruyor..benimkide öyle :asigim:

Bence kırık beyaz..Beyaz gelinliğin modası çoktan geçti hemde kırık beyaz çok daha hoş duruyor..benimkide öyle :asigim:

beyaz gelinliğin modası hiç geçmez canım !!
gelin dediğin zaten bembeyaz olur...:1closedeyes::1closedeyes:
herkesin zevki ayrıca . senın demenle modası geçmiş olamaz :1no2:
bana göre de kırık beyaz hiç hoşşşş değilllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…