Saç Şekillendiriciler Kırık Fön Aparatı

Bende şimdi öğrendim bu makinayı. Tabi ki k.k'den kaçmaz, burada buldum
Yanlız kurutma makinasıyla birlikte mi satılıyor, yoksa sadece aparat mı?

Birde o videoda ki kızın saçları sağlıksızdır, yapısndan dolayı, kabarıktır ondan yoluk yoluk olmuştur.
Net haricin de nereden alınablir acaba? :44:

yani sadece aparat satılır ama makinesiyle birlite satanlar var ısınmak fln etkili olsun diye yada bilmiyorum fön ün ucu olursa tek aparat al derimm

yada Wind Spin Saç Dalgalandırıcı - 19,9 TL var arkadaşlar arasında fark var bu wind-spin kısa saçlar içinmiş kırık fön aparatı na benzemiyo zaten o uzun saçlarıyla yapıyor

wind spin kısa saçlar içindir gibi bir genellemeye hiç katılmıyorum..prodiva kırık fön aparatı mıdır nedir,onun alt kısmı açık olduğu için iri bukleler yapamaz sadece yoluk burgu yapar. benim alddığımın altı kapalı,ama o kapatan parça çıkınca işte o prodiva mıdır nedir onun gibi oluyor ve bukle falan kesinlikle oluşmuyor..her iki halini bilen biri olarak söylüyorum.alt kısmı açıksa benim koyduğum videodaki ve fotoğraftaki görüntüyü yakalayamazsınız.

bir de çok rica ediyorum zaten yazılan mesajlar epi topu 3 sayfa,çok az vakit ayırıp her defasında markası ne,nasıl yaptın diye sormazsanız çok sevinirim. çünkü aynı şeyleri yazıp duruyorum.ilk mesajıma bakarsanız en detaylı bilgiyi orda verdim zaten -üstelik video-resim dahil.

Son düzenleme:
canım cok guzel olus sacın..sanırım sacların zaten guzel senin :) bana ozelden yazabilir misin hang marka nerden aldın

canım fırsat sitelerindeki aparatların ucu açık sen hangi siteden aldın. acil almam lazım vide çok güzel, senin saçların zaten çok güzel dahada güzel olmuş

canım fırsat sitelerindeki aparatların ucu açık sen hangi siteden aldın. acil almam lazım vide çok güzel, senin saçların zaten çok güzel dahada güzel olmuş

buldum ve aldım benim saçım zaten dalgalı ama dalgaları düzenli değil. aldıktan sonra aklım ageldi ya benim fön makinama uymazsa bu alet :18:

buldum ve aldım benim saçım zaten dalgalı ama dalgaları düzenli değil. aldıktan sonra aklım ageldi ya benim fön makinama uymazsa bu alet :18:

geç cevap verdim çok üzgünüm ama onların görsellerdeki fotolarında açık uçlu uygulama gösteriliyor. şundan kaynaklanıyordur, o alttaki süzgeç gibi parçayı istersek çıkarabiliyoruz.onlar o haliyle resimlediler herhalde. fön makinesine uyma konusunda gelince ben 3 farklı markanın saç kurutma makinesinde denedim hepsine de uydu çünkü başlık kısmı böyle lastik gibi esnek bir malzemeyle desteklenmiş. ama kesin birşey diyemem. yine de büyük ihtimalle uyar diye düşünüyorum,dedim ya 3 markada denedim ben. inşallah da uyar ne diyim gülü güle kullanın

kızlar benim sacım da kırışık ya resmen ne dalgalı ne duz boyle arada kalmıs

benimkiler de öyledir, dalgalıya biraz daha meyilli ama.
asıl öyle saçlarda iyi sonuç veriyor bence. çok düz saçı tutmaz, kıvırcık saçta da bukleler birleşip yeni bukleler demeti oluşturuyorlar :) kızkardeşim kullandı da onun saçları kıvırcıktır,ordan biliyorum

makinama uydu ama akşam iki fazla uğraşmadan bi deneme yaptım sonuç hüsran bakalım temiz saçla tekrar deneyeceğim benim saçım omuzlarımda sanırım biraz daha uzun olsa daha iyi sonuç verecek

canım senin kullandığın ürün bu mu?ben wind spin diye aratınca bunu buldum,altı kapalı olursa daha iyi sonuç alınıyo diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.cvp verirsen sevinirim,tşklr

makinama uydu ama akşam iki fazla uğraşmadan bi deneme yaptım sonuç hüsran bakalım temiz saçla tekrar deneyeceğim benim saçım omuzlarımda sanırım biraz daha uzun olsa daha iyi sonuç verecek

kuru saça uyguladıysanız mümkünü yok şekil veremezsiniz. saç temiz ve çok hafif nemli olacak. benimkini de denemek isteyenler oldu saçları kuruyken ama baktılar ki hiç şekil almıyor saçları vazgeçenler bile oldu ama tabi nemli uygulamayı görmedikleri için çok şey kaçırdılar

evet evet tam olarak bu canım..

Son düzenleme:
ilk videoda olanın neresi kırık fön kızın saçı yoluk yoluk çalı süpürgesi gibi oldu.

işte mat-elektriklenen saçlarda, normalde de sağlıklı durmayan saçlarda iyice bi elektrikleniyor garip oluyor. artı uç kısmı da açık olduğu için uçları çok garip oluyor,saçın alttan o süzgeçli kısımla desteklenmesi gerekir yoksa burgulu burgulu oluyor tutamlar.
benim saçlarım en dibe fazlasıyla ulaştığı için hep bukleli oldu tüm uygulamalarımda

çok tşk ederimm

arkadaslar prodıva kırık fön aparatı aldım bende internetten,fakat hiç bir makinaya uyduramadım.okuduğum kadarıyla kimse bu konuda muzdarip değil.acaba ben bir hatamı yapıyorum.10 taneye yakın makinaya denedim ancak uygununu bulamadım.

tamam canım bide nemli saçta deneyelim, peki yapmadan önce köpük falan herhangi birşey sürdünmü saçına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…